Нова година Simoron 2022 - щастие в дебел слой!

Поздрави, Истински магьосници (и ако сте в Симорон, значи сте). Бързаме да споделим с вас новогодишната магия! Нощта на изходящата година е вълшебно време само по себе си, но ако го комбинирате с ритуала Симорон …. тук никакъв късмет няма да ни укрие. И така, да започнем …

Как да Симорон Нова година?

Не е тайна, че обикновено на 31 декември хората отиват в банята … или под душа, или в банята, или в сауната. Като цяло отмиват старата година. Така че, трябва да плувате там правилно, а не просто така.

Когато попаднете под водата, изпейте кърпата. Спомнете си всичко, което беше лошо миналата година - неуспехи, пропуски, здравословни проблеми, финансови затруднения … (но не се отдавайте на този процес твърде дълго, нашата задача е само да ги идентифицираме, а не да се обезсърчаваме). След това разтрийте тялото с кърпа и кажете (тихо или на глас):

Измивам всички неуспехи, проблеми, оставям тялото си чисто.

Не можете да кажете нищо, но само си представете как цялата миналогодишна „мръсотия“ се отмива от тялото ви под натиска на твърда кърпа и сапун. Важно е да измиете цялото тяло, да не забравяте нищо. След това се заливаме с чиста вода и излизаме от душа.

Сега за втората част. Ще изглежда най-интересно за жените и момичетата.

Вземете любимото си мляко или крем за тяло. Помислете какви добри неща трябва да влязат в живота ви през следващата година? Пари, късмет, връзки? Не се колебайте, пожелайте! Сега бавно нанасяйте млякото върху тялото, като си представяте как всички хубави неща, които сте си представяли с този продукт, се абсорбират в кожата, след това в кръвта и след това в сърцето. И цялото ви тяло става като гъба, напоена с мистерия. Гарантираме, че усещането след такъв новогодишен ритуал е просто супер!

Мъжете могат просто да се търкат с кърпа, като си представят как разпръскват кръвта по тялото и „търкат“ това, което искат.

Този новогодишен Simoron не само ще помогне да се измият проблемите на изходящата година и да се прочистите за следващата година, но и да се отървете от негативните вярвания. Дори най-упоритите и дългогодишни вярвания не могат да издържат дори 10 такива измивания. Да, и като цяло, не трябва да чакате Нова година, всяко пътуване до душ може да се използва за магия, във ваша полза!

Ще използвате ли магията на новогодишната нощ?

  • Да, има такъв шанс само веднъж годишно!
  • Не, няма: няма магия.
  • Струва си да опитате. Ами ако се получи?

Преглед на резултатите

Зареждане…

Интересни статии...