Направи си сам кучешка маска: шаблони и новогодишни идеи!

С настъпването на коледните елхи и новогодишните партита родителите понякога имат главоболие: как да шият костюм за куче за една нощ или откъде да вземат костюм за извънземни? :) Нашите деца ни носят много радост, обаче, подготовката за празника не винаги протича гладко и без проблеми. За да улесним този процес, събрахме шаблони за детски новогодишни маски за кучета.

Най-лесният вариант е да направите маска от картон със собствените си ръце. Можете да отпечатате черно-бял шаблон и цвят в маската или да отпечатате готов.

Щракнете, за да увеличите картината. Събрахме снимки с висока разделителна способност, така че качеството на печат няма да бъде загубено. Остава само да залепите шаблона върху картона, да го изрежете, да прикрепите еластична лента - и маската е готова!

По-сложна, но по-красива маска се получава от филц. За неговото производство е по-добре да вземете плътен лист от филц. Ако имате време, можете да обработите маската на кучето по ръба с подшит шев. Ако изобщо няма време, можете да изрежете парчетата от филц и просто да ги залепите със супер лепило. Ето как може да работи!

И можете напълно да се справите без маска, ако закупите комплект за боядисване на лице (струва около 250-300 r). Тези бои са абсолютно безопасни, лесно се отмиват дрехите. Вижте колко лесно е да нарисувате лицето на кучето върху лицето на детето.

Успешно творчество и весел утренник на вас и вашите деца! :)

Интересни статии...