Видео карти Честита Нова година 2022: безплатно изтегляне

Видеокартите са оригинален начин да поздравите семейството, приятелите и близките си Честита Нова година 2022. Такова поздравление ще се запомни през цялата предстояща година, особено като се има предвид факта, че тази карта няма да заема място в килера или да събира прах върху рафта с книги. Видеоклипът може да бъде запазен на телефона или на компютъра, не заема много памет, което няма да повлияе на скоростта на други приложения. Как да поздравя с видео пощенска картичка ще бъде описано в тази статия.

Как сами да създадете видео пощенска картичка?

Самосъздаденото видео за поздрав може да се превърне в оригинален подарък за Нова година 2022. Има два начина да подготвите такъв поздрав. За първото (това е най-трудното) ще трябва да овладеете работата на видео редактор.

В Интернет можете да намерите както платени, така и безплатни версии на такива програми. Всички те са само малко по-различни един от друг, но основната функционалност и последователността на създаване на видео пощенска картичка ще бъдат приблизително еднакви:

  1. Във видео редактора трябва да създадете нов проект.
  2. След това трябва да изберете видеоклип за него. Може да снимате със собствена камера, телефон или камера, клипове от филми или клипове от Интернет.
  3. След това изберете тема и шаблон за пощенската картичка. Дори безплатните версии на програмите имат красиви шаблони за пощенски картички за Нова година.
  4. След това трябва да подредите видеото по най-изгодния начин в шаблона, да добавите текст с пожелания и музика.
  5. В заключение остава да запазим само готовата видео пощенска картичка, за да може по-късно да бъде изпратена навреме.

Готови коледни видео карти

И какво да направя, ако в предновогодишната суматоха няма желание да се изучава работата на нова програма (видео редактор) или няма абсолютно време да се създаде нещо в онлайн услуга?

В този случай на помощ ще дойде нашият сайт, който е поставил колекция от уникални красиви видео пощенски картички. В него ще намерите както честита нова година, така и честита нова година, които са подходящи за семейство, приятели и колеги.

За да изпратите такава пощенска картичка, просто трябва да разгледате всички предлагани видеоклипове, да изберете този, който ви харесва, да отидете в излъчването на Yandex и да изпратите връзката до адресата.

Между другото! Ако и вие обичате картинни поздравления, ние също имаме редовни новогодишни картички!

Интересни статии...