Предсказанията на Нострадамус за 2024 г. за света буквално

От 2022 г. хората започнаха масово да търсят предсказанията на Нострадамус за 2024 г. Великият монах предсказал смъртта на световния лидер и усложняването на общата ситуация в света. От този момент те отново започнаха да се вслушват в думите му и да се опитват да разберат какво има предвид. Поради факта, че има много малко конкретика в текстовете, има дори специални хора, които се опитват да дешифрират и да направят публично достояние различните му изказвания.

Предсказанията на Нострадамус за 2024 г.: за Русия и световния ред

На Русия е обърнато специално внимание още през 15 век. Бъдещето на държавата трябваше да бъде изпълнено с несгоди: от кървави войни до постоянни революции и липса на стабилност.Светлите ивици са много редки и краткотрайни - хората трябва постоянно да показват смелост, за да спасяват другите.

Основната година в историята на страната е 2024. Ще се появи нов владетел, който ще започне ерата на глобалните трансформации.

Като се има предвид, че изборите са планирани през 2024 г., човек може искрено да вярва, че нещо трябва да се промени много. Идването на нов лидер е един от възможните варианти за завръщане на страната на световната сцена. Актуализиран, по-силен и по-рентабилен.

Русия ще стане велика сила само ако може да изгради величието си върху взаимно уважение и доверие. Само тогава тя може да наеме съюзниците, от които се нуждае в бъдеще.

Владетелят ще трябва да се възкачи на трона три пъти. Това събитие може да се тълкува по различни начини. От президентските мандати до опитите за задържане на властта. Съдейки по текущото състояние, настоящият лидер вече не е подходящ.Той се задържа твърде дълго на власт, за да се вмести в прогнозата. Това означава, че той ще бъде заменен от по-решителен, смел, но в същото време миролюбив човек, който ще може да спечели уважение по друг начин.

Промени и нови възможности

2024 обещава да бъде най-важната година в историята на щата. Поради факта, че в земята ще бъде открит друг ценен ресурс, страната трябва да избухне в развитието. Това ще доведе до икономически и социален прогрес. Хората ще станат по-богати, общата ситуация ще се развие и подобри.

Предвижда се глад по света по това време. Той се вписва добре в общата хранителна криза, причинена от военни действия и природни бедствия. Тъй като посевите ще пострадат, ще бъде твърде трудно да се нахранят всички.

Прогноза за нов икономически съюз

За да намерите поддръжници, ще трябва да обърнете внимание на Азия, но не забравяйте за Европа. Поради факта, че Западът е в застой за дълго време, той е станал твърде уязвим и няма да може да противодейства на бъдещи заплахи.Според една версия, просто европейските страни ще се опитат да решат проблемите си с глада за сметка на.

Ако Руската федерация не е раздирана от вътрешни противоречия, тогава всички необходими съюзи могат да бъдат сключени. Трябва да търсите в Централна Азия - да поддържате влияние върху малките държави, така че по-късно да не се присъединят към друга коалиция. Източните съюзници ще помогнат за това.

Изграждане на връзки със световните империи

Една от основните прогнози за 2024-2025 г. е формирането на съюз с Китай, Индия и Великобритания. Благодарение на това Западът и Изтокът ще се обединят. Най-старите култури ще могат да се изправят заедно срещу общи врагове: природни бедствия и бъдеща война, която скоро може да пламне.

Планира се алиансът да бъде тристранен: Азия, Русия и Великобритания. Най-древните империи ще трябва да спазват общи интереси: икономически, политически и военни. Диалогът ще се гради на взаимно уважение, което ще бъде възможно само при смяна на руския лидер.

Глобално затопляне

Пророкът каза, че всички изпитания са наказание за грехове. През 2025 г. трябва да очакваме нова конфронтация с природата. Борбата срещу глобалното затопляне трябва да бъде решаваща: дали хората могат да се обединят и да спрат да унищожават планетата.

Редица причинени от човека аварии ще трябва да затрупат Европа и САЩ. На фона на засилващите се природни бедствия, това може напълно да парализира тези страни и да ги направи твърде уязвими за всички бъдещи заплахи. Цялото икономическо господство на силите ще остане в миналото, заедно с предишното им влияние.

Няколко години по-късно, според прогнозата, всичко ще свърши. Ще започне мир и спокойствие. На власт ще дойде нов лидер, който ще реши всички натрупани проблеми.

Пророчество за конфронтация с исляма

Провидецът предсказа нова ислямска революция. Разширяване на влиянието на мирна религия чрез постоянен приток на нови последователи. Икономическо и политическо влияние върху други страни: от закупуване на важни бизнес центрове до набиране на нови хора.

Великият предсказател определи ролята в този конфликт: страната ще стане пълен противник на новия ред и ще се опита да намери поддръжници на Изток. Докато Западът ще трябва да се примири с непрекъснатия възход на исляма, другата страна на континента ще направи всичко възможно да го спре. Поради това ще се засилят и позициите на Руската федерация.

За да излезем победители от конфликта, ще е необходимо да запазим влияние върху държавите от Централна Азия. Близката чужбина ще трябва да бъде отделена от напредъка на световната религия. Конфликтът обещава да бъде най-трудният и продължителен: ислямистите се подготвят за него твърде дълго, за да се откажат.

Астрологът каза, че подобен конфликт може да доведе до трета световна война. И ще завърши само с пълно унищожение и връщане на цивилизацията към миналото. Дословен цитат.

Ерата на стоманата и нациите ще завърши със собственото си унищожение.

Някои експерти казват, че за да победите мюсюлманския свят, ще трябва да използвате ядрени оръжия. Само в този случай е възможно да се преодолее такава заплаха. В същото време ще бъдат нанесени огромни щети на околната среда - което ще доведе до още по-силни промени.

Много е трудно да се дешифрират буквално предсказанията на Нострадамус за 2024 г. Гледачът остави твърде много изображения. Недвусмислено може да се каже само за голямата война, която е описана в едно от четиристишията (Сатурн в Стрелец) и използването на химически оръжия (отровна сьомга). Предстоящите периоди обещават да бъдат трудни, но плодородни: през тях ще се тества доколко е готова страната да бъде отново велика.

Интересни статии...