Лунният календар 11 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 11 януари 2022 г., кой лунен ден е 11 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

11 януари 2022 г., вторник

Нарастващата луна (втора фаза)
9 лунен ден до 12:18 на 01.11.2022г
10 лунен ден от 12:18 на 11.01.2022
Луна в зодия теле
Лунна залеза ↓ 02:24
изгрев на луната ↑ 12:18
Лунна видимост 66%

Влиянието на Луната на 11 януари 2022 година

Нарастващата луна (втора фаза)

Втората лунна фаза се характеризира с още по-голямо покачване на енергията и увеличаване на вътрешните резерви на тялото, специална дейност. Решаването на всякакви работни и бизнес въпроси, изпълнението на планирани казуси, нови транзакции, договори, комуникации и комуникации ще бъдат особено успешни през този период. Всички промени, както в сферата на работата, така и в сферата на личните отношения, ще бъдат от полза.

Това е чудесно време за подстригване, промени във външния вид, активни спортове. Подходящо време за пътуване, пътуване, но трябва да се помни, че колкото по-близо до Пълнолунието, толкова повече енергия се увеличава, толкова по-малко контролируемо е, което може да доведе до влошаване на отношенията, конфликти, опасни ситуации. Следователно трябва да си осигурите достатъчно почивка и релаксация.

9 лунен ден

Покажете умереност в този предизвикателен ден. Енергията на деня е отрицателна и нестабилна, податливостта към илюзии, заблуди, изкушения се увеличава. Могат да възникнат неприятни събития. Ето защо е изключително важно да проявявате предпазливост, дискретност, както и да поддържате позитивна нагласа, да прогонвате лошите мисли. Опитайте се да анализирате събитията, които се случват с вас днес, и да се поучите от тях.

Препоръчително е да прекарате деня спокойно, може би дори строго, в самота и спокойна, преднамерена работа. Днес не си струва да вземате важни решения, рискът от грешка е голям. Възможни са емоционални изблици. Препоръчително е да се заземявате, да прекарвате време сред природата, да работите в градината или у дома. Можете да правите леки упражнения. Не бива да гладувате, но храната трябва да е лека и здравословна.

10 лунен ден

Щастлив, енергично мощен ден, който ще ви даде радост, самочувствие и прилив на енергия. Бизнес и финансовите процеси се развиват добре, създават се интересни комуникации. Информацията, получена от Вселената на този ден, ще помогне да се осъзнае правилността на избрания път и да се разбере по-нататъшната посока на развитие. Днес ще имате чудесна възможност да откриете и поправите грешките си.

Можете да правите самоусъвършенстване, медитация, йога, енергийни практики, домашни, дейности на открито. Пийте много течности, натурални сокове, билкови чайове. Това е и ден, в който трябва да се обърнете към семейството си, корените си, да общувате със семейството си, да почитате паметта на вашите предци.

Луна в Телец

На преден план са въпроси от материален характер, желанието за комфорт. Денят, в който трябва да сте практични, земен и пестелив по въпроси, свързани с дома, работата и финансите. Луната в Телец прави хората по-спокойни и хармонични, но в същото време инатът се проявява в поведението. Днес можете да правите домакински задължения, градинарство и обичайна работа, както и творчество. По-добре е да отложите подписването на важни споразумения. Благоприятен ден за придобивания. Препоръчва се ароматен маслен масаж.

Вторник

Денят е повлиян от активната енергия на планетата Марс, което го прави благоприятен за действия, работа, волеви прояви. Нуждаете се от целенасочен, решителен, но винаги умишлен подход към правенето на бизнес. Новото начало е благоприятно. Занимавайки се със спорт, особено неговите активни видове, отборните игри са от полза.

Интересни статии...