Лунният календар 15 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 15 януари 2022 г., кой лунен ден е 15 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

15 януари 2022 г., събота

Нарастващата луна (втора фаза)
13 лунен ден до 13:38 ч. 15.01.2022г
14 лунен ден от 13:38 на 15.01.2022
Луна в зодия Близнаци
Лунна залеза ↓ 07:22
изгрев на луната ↑ 13:38
Лунна видимост 94%

Влиянието на Луната на 15 януари 2022 година

Нарастващата луна (втора фаза)

Втората лунна фаза се характеризира с още по-голямо покачване на енергията и увеличаване на вътрешните резерви на тялото, специална дейност. Решаването на всякакви работни и бизнес въпроси, изпълнението на планирани казуси, нови транзакции, договори, комуникации и комуникации ще бъдат особено успешни през този период. Всички промени, както в сферата на работата, така и в сферата на личните отношения, ще бъдат от полза.

Това е чудесно време за подстригване, промени във външния вид, активни спортове. Подходящо време за пътуване, пътуване, но трябва да се помни, че колкото по-близо до Пълнолунието, толкова повече енергия се увеличава, толкова по-малко контролируемо е, което може да доведе до влошаване на отношенията, конфликти, опасни ситуации. Следователно трябва да си осигурите достатъчно почивка и релаксация.

13 лунен ден

Доста спокоен ден, насочен към обновяване, промяна, учене. Днес могат да възникнат ситуации, в които трябва да разчитате на своя житейски опит. Включително, проблеми от миналото може да се появят отново. Анализирайте ги и разберете защо този урок ви е изпратен, че трябва да измислите как да промените поведението си. Има възможност да се поправят грешките и да се направи вътрешен растеж. Не губете времето си днес за празна информация и безсмислено забавление. По-добре да бъдете креативни, особено след като вдъхновението ще има днес. Финансовите въпроси също се решават успешно, както и работни въпроси, в които е необходимо да се прояви креативност. Препоръчително е да се чете литература за развитие. Търсете причините за болестите, които възникват на този ден, в себе си, в нерешени психологически проблеми, причината за лошото здраве се крие в психосоматиката.

14 лунен ден

Много активен, енергийно наситен силен ден, когато ще има достатъчно сила и възможности за работа и развитие. Новите смели начинания, активните решителни действия, важните решения са благоприятни. Разпределете задачите според степента на важност и отдавайте предпочитание на най-сериозните отговорни задачи, не губете енергия за дреболии и дреболии. Денят е благоприятен за работа с всякакъв вид информация, финанси, решаване на бизнес въпроси. Денят е донякъде нестабилен емоционално, но ако активно се занимавате с работа, както и със спортни натоварвания, ще помогнете за справяне с тъжните мисли. Разговорите с мили хора също ще донесат много положителни емоции. Що се отнася до здравето, днес очите и червата са изложени на риск.

Луна в Близнаци

Денят благоприятства установяването на нови контакти, общуване със съмишленици, колективна творческа работа, работа с всякакъв вид информация. Активен и натоварен ден, докато съществува риск от грешка поради излагане на външно влияние. Днес се препоръчва да се разхождате, да пътувате, да получавате нови преживявания. Обърнете внимание на полезността на храните, които ядете.

Събота

Ден под въздействието на енергията на планетата Сатурн, влияещ върху работата и придобиването на нови знания. Можете да се справите с решаване на текущи проблеми, планиране, водене на бизнес преговори, учене и саморазвитие.

Интересни статии...