Хороскоп за жени и мъже Телец за 2022 година

Предстоят много изненади за зодиакалните съзвездия през 2022 г., които ще се проведат под егидата на Черния воден тигър. Като цяло собственикът на годината ще благоприятства своите подопечни, хороскопът не предсказва нищо лошо. Събитията ще се развият, всяка зодия ще има своя уникална съдба. Телецът в годината на Тигъра трябва да се подготви за бързия поток на нещата. Въпреки бързите темпове, представителите на знака ще се справят добре навсякъде и навсякъде. Звездите ги съветват да продължат с плановете си, да бъдат по-решителни, трудолюбиви и упорити.

2022 е най-доброто време за Телец да изрази себе си и да реализира нереализирани идеи. Вслушайте се във вътрешния си глас, защото годината на Тигъра ще изостри всички инстинкти, предоставяйки възможност да опознаете себе си и възможностите си. Дори малкото усилие на Телец ще се изплати повече от 2022 г., което може да бъде една от най-благоприятните и продуктивни години в последно време. За да постигнете успех, звездите ви съветват да се доверите на интуицията си, да не се бавите с решения, упорито да следвате мечтите си и да постигате цели, въпреки препятствията. В крайна сметка късмета ще съпътства Телеца през цялата година, добра воля във всякакви начинания.

Ако мислите за смяна на работата, тогава е по-добре да не отлагате и да започнете да правите това, което искате, в началото на годината. В паричната сфера всичко ще бъде стабилно, но е по-добре да контролирате разходите и да не си позволявате да харчите излишно. Пролетта и лятото са най-тихите месеци за представителите на този земен знак. Следователно няма да е излишно да се грижим за здравето, особено след като има възможност за обостряне на хронични заболявания. През есента трябва да посветите повече време на семейството и близките си. В същото време можете да започнете да планирате съвместни пътувания и пътувания.

Работа за Телец през 2022 г.

В самото начало на настъпващата година на Черния воден тигър Телецът буквално ще бъде преследван от мисълта, че не си вършат работата, не се развиват и като цяло са седнали на поста си. Много представители на знака ще приемат това като сигнал за действие и няма да съжаляват за решението си. За решителния Телец звездите предвещават промяна на работата, професията или успешното кариерно израстване.

Хороскопът за Телец за 2022 г. предполага, че ако представителите на знака са готови да се възползват от нови възможности, да научат нови неща, тогава те ще имат много успешни варианти за развитие на събитията. Телецът ще получи много нова полезна информация, среща с нови хора. Възможно е много представители на знака да променят радикално непосредственото си обкръжение. Вариантите за развитие на събитията са много, за Телеца е важно само да подходи възможно най-сериозно и отговорно към избора на цел и да се съсредоточи върху нея, без да бъде разпръснат върху други неща. През пролетта и лятото Телецът вече уверено ще следва предвидения курс, остава само да държи всичко под контрол.

Финансов хороскоп Телец 2022

Повечето Телец в годината на Тигъра няма да изпитват сериозни финансови затруднения. Трудности с парите не само не се очакват, те буквално ще се „залепят“ по дланите на представителите на знака. Ако Телецът осъзнае навреме, те могат да си осигурят солиден допълнителен доход, а източниците му могат да бъдат напълно различни. Звездите съветват Телецът да бъде благоразумен по финансови въпроси, да не харчи пари за моментни желания, а да се разпорежда правилно с тях. Годината на тигъра дава на Телеца възможност да започне да спестява добре за бъдещето.

През есента на 2022 г. много Телеци могат да очакват да получават голяма сума пари наведнъж. В такава ситуация е важно правилно да се разпореждате с неочаквано богатство, да инвестирате в бизнес и да инвестирате разумно. Звездите не съветват да губите пари, в противен случай разочарованието няма да бъде избегнато.

Хороскоп Телец за любов 2022

Семейният Телец ще очаква просперираща и спокойна година. Дори и най-сложните ситуации или неблагоприятните обрати на съдбата могат да бъдат разрешени безопасно. Възможно е много представители на знака да намерят нови познати, като по този начин изнервят половинките си. Подобни запознанства обаче няма да доведат до нищо сериозно, така че няма да има причина за кавги. Телецът ще остане верен на семейството си, никакви изкушения не могат да разрушат брака им. Но с решението да станете родители на Телец е по-добре да отложите, годината на Тигъра не е най-доброто време за придобиване на потомство, по-добре е да го отложите за следващата година.

За самотния Телец Тигърът не е подготвил нищо специално, не бива да очакват шеметна любов, романтика и невероятни познанства. Хобитата ще се осъществяват, но всички те ще бъдат мимолетни и незабележителни. През 2022 г. звездите съветват Телеца да разгледа по-отблизо обкръжението си, може би наблизо има същия човек, който ще се превърне в любовта на целия им живот.

Благоприятни дни през 2022 г. за Телец

 • Януари - 2, 11, 25.
 • Февруари - 7, 21, 26.
 • Март - 6, 11, 25.
 • Април - 3, 7, 22.
 • Май - 4, 19, 27.
 • Юни - 1, 15, 24.
 • Юли - 6, 13, 21.
 • Август - 4, 9, 17.
 • Септември - 5, 4, 28.
 • Октомври - 2, 4, 28.
 • Ноември - 7, 11, 26.
 • Декември - 5, 18, 23

Хороскоп Жена Телец 2022

Много жени, родени под съзвездието Телец в годината на водния тигър, ще намерят своята сродна душа и ще се изправят пред избор - да обединят живота си с него или не.

2022 г. за жените Телец ще бъде от значение, предимно в областта на връзките. Ако отдавна търсите сродна душа, тогава можете да бъдете спокойни, че сега е най-доброто време да намерите половинка. Но само за това трябва да изтласкате егото си на заден план и да се научите да слушате партньора си и да правите компромиси.

Под влиянието на планетите вие самите ще искате да се подчинявате на човек, вместо да се противопоставяте на неговото мнение. В Годината на тигъра ще имате силата да преодолеете всякакви трудности по пътя към създаването на силен съюз.

През втората половина на 2022 г. настъпва благоприятно време за брак за жените Телец, бракът обещава да бъде стабилен и силен. Ще вземете най-важните решения през май и ноември.

В допълнение, тази година можете спокойно да планирате романтични пътувания за двама, най-добрият период е от януари до март.

Февруари ще донесе много работа и в резултат кариерно израстване. Погрижете се и за материалната си база, не се отказвайте от работа на непълно работно време.

Жена Телец от 1-во десетилетие (родена от 21 до 30 април)

В началото на февруари ще имате много енергия, за да постигнете целите си. Ако се стремите към професионален растеж, тогава през този период можете да смените работата си на по-престижна. Първото десетилетие на май е времето да изоставите остарелите стереотипи, да започнете да живеете по нов начин. Още през май-юни в живота ви може да се появи спътник, който да сподели с вас всички радости и трудности.

Жена Телец 2 десетилетия (родена на 1-10 май)

Телецът през второто десетилетие на 2022 г. ще бъде много богата и интересна година, особено ако се стремите към нови знания. През март ще се появят нови приятели, на които наистина можете да се доверите. Те няма да ви напуснат в трудни моменти. Средата на май ще бъде белязана от приемането на някакво важно решение, най-накрая ще можете да се разделите с илюзиите си и да започнете да променяте живота си драстично. През ноември има шанс старата ви мечта да се сбъдне.

Жена Телец 3 десетилетия (родена от 11 до 20 май)

Жените Телец, родени в средата на май в началото на 2022 г., може да почувстват, че вашият любим се отдалечава от вас, слушайки по-малко вашето мнение. За вас това ще бъде стимул да станете по-добри и отново да станете основната жена в очите на любима. През юни има шанс да подобрите финансовото си състояние, не пропускайте възможностите за печалба.

Хороскоп мъж Телец 2022

Задачата на мъжете Телец за 2022 година на Тигъра е да се научат да се вслушват в мнението на другите.Ако успеете, ще спечелите доверие в очите на колеги, партньори и шефове.

Мъжете Телец в годината на водния тигър трябва да се съсредоточат върху работата в екип, да се научат да слушат и да се съобразяват с мнението на другите, защото фразата „сам в полето не е воин“ ще бъде много актуална за вас.

Ако сте в бизнес, има смисъл да обмислите бизнес комбинации или сливания с вашите бизнес партньори. Благодарение на такава решителна стъпка вие заедно ще можете да преодолеете всякакви кризисни моменти и ситуации. В същото време се опитайте да защитите правата си възможно най-много, когато подписвате каквито и да било документи, тъй като под влияние на планетите през 2022 г. всяко сътрудничество ще се окаже дългосрочно.

През първата половина на 2022 г. мъжете Телец, които работят под наем, имат отличен шанс да се утвърдят на работа. Растежът на кариерата обаче в началото няма да бъде особено забележим, но можете да спечелите бонуси в очите на ръководството. Това по един или друг начин в бъдеще ще повлияе на вашата позиция и заплата. До средата на юни трябва да внимавате по финансови въпроси, твърде примамливите сделки могат да заблудят.

През втората половина на годината установете контакти с хората, но се пазете от клюки и интриги.

Мъжът Телец от 1-во десетилетие (роден от 21 до 30 април)

За мъжете Телец, родени в края на април, началото на 2022 г. ще бъде белязано от приятни пътувания, както делови, така и романтични. Освен това, най-вероятно по пътя ще срещнете влиятелни и полезни хора за вашия бизнес. През втората половина на годината спазвайте свещено задълженията, дадени на вашия любим. Ако сте готови да създадете семейство, тогава най-доброто време е юли и август.

Мъж Телец 2 десетилетия (роден от 1 до 10 май)

Ако сте родени в началото на май, годината на Черния воден тигър може да бъде предизвикателна за вас. Възможно е през май - юни да изпитате сериозна лична криза, ще трябва да се разберете и да изхвърлите много стереотипи и навици. Само чрез тези вътрешни промени можете да си върнете целта в живота. Настройте се на духовното развитие и развийте своята сила на духа. Решителни събития, както лични, така и делови, ще се проведат в средата на есента.

Мъж Телец 3 десетилетия (роден от 11 до 20 май)

За представители на земния знак Телец, които са родени в средата на май, хороскопът съветва да посветят 2022 г. на своето личностно развитие. Прекарвайте повече време в уединение и медитация. Тези, които се занимават със собствен бизнес, ще имат успех през май - юни, това е времето на най-голямата физическа и умствена дейност за вас. Щастието в любовта най-вероятно ще ви намери в самия край на годината.

Източен хороскоп за 2022 година • Бик


 • Куче


 • Драконът


 • Козел


 • Кон


 • Маймуна


 • Плъх


 • Петел


 • Прасе


 • Заек


 • Змия


 • тигър

Астрологични хороскопи за 2022 година • Овен


 • теле


 • Близнаци


 • Рак


 • лъв


 • зодия Дева


 • Везни


 • Скорпион


 • Стрелец


 • Козирог


 • Водолей


 • Риба

Интересни статии...