Карикатури от 2022 г .: списъкът на най-очакваните - ново

Още добри и различни карикатури: руски и чуждестранни продължения на популярни анимационни сериали, свежи адаптации на детски книги и комикси, аниме и много други очаква зрителите в съвсем близко бъдеще. Календарът "Film Pro" ще ви помогне да разберете за всички анимационни новини, много преди всички останали да започнат да говорят за тях. Подредили сме всички карикатури по реда на тяхното пускане в руска дистрибуция.

Шрек 5 | Рестартиране на Шрек (Шрек 5)

Жанр: карикатура, фентъзи, комедия, приключения, семейство

Страна на произход: САЩ

Премиера: септември 2022.

Списъкът с най-очакваните карикатури от 2022 г. е оглавен от следващата поредица от мегапопулярната карикатура за приключенията на Шрек. Очаква се обичаните "канибали" да се завърнат по кината с изцяло нова история. Отдавна чакаме продължението на един от най-популярните франчайзи в Dreamworks и най-накрая той се очертава в зелено в близко бъдеще! Трейлър, кадри и актьорски състав идват скоро.

Супер домашни любимци | Супер домашни любимци

Жанр: комедия, семеен филм, карикатура, екшън

Страна на произход: САЩ

Премиера: 19 май 2022 г.

Героите на тази карикатура са необичайни животни от Вселената на DC. Bat Hound Ace, superdog Krypto, supercat Streaky, superhorse Comet, Storm the seahorse Aquaman и много други суперзверове воюват със злото от 1962 г., когато такива същества се появяват за първи път на страниците на комиксите. Сега те вече имат силен екип, на практика собствена „Лига на справедливостта“, а сега скоро ще имат и свой анимационен филм.

Мичълс vs. машините

Жанр: комедия, приключение, фентъзи, карикатура

Страна на произход: САЩ

Премиера: 2022.

Проект на Sony Pictures Animation за това как многобройни електронни устройства, създадени да улеснят живота на човечеството - всякакви мобилни устройства и автопилоти - изведнъж се провалят. При това не просто така, а със злонамерено намерение, обявявайки война на създателите си. Само бедното, но много силно семейство Мичъл може да спре това технологично въстание. Комедията се подготвя от продуцентите Фил Лорд и Кристофър Милър, отговарящи за филма „Лего“.

Котарак в ботуши 2: Девет живота и четиридесет крадци | Котарак в ботуши 2

Жанр: Приключенски, карикатура

Страна на произход: САЩ

Премиера: 2022.

Ако някой не си спомня, първото излизане за размахваща се котка с огромни тъжни очи от Шрек беше пуснато през 2011 година. Тогава той беше озвучен от Антонио Бандерас, а неговата приятелка-путка беше Селма Хайек. Скоро ще разберем дали актьорите ще се върнат към ролите си, но вече знаем със сигурност, че режисьор на карикатурата ще бъде Боб Персичета, който тази година покори света с филма си „Спайдърмен: През вселените. И това е може би най-добрата препоръка за новите приключения на космат мошеник, който има девет живота - един по-интересен от другия.

Цар на елфите

Жанр: фентъзи, карикатура

Страна на произход: САЩ

Премиера: 2022.

„Кралят на елфите“ за елфи, тролове и старец от бензиностанция, станал крал е разказ на Филип К. Дик, който трябваше да стане карикатура на Дисни още през 2012 година. Проектът беше замразен през 2009 г., сценаристите и режисьорите му се смениха, но Дисни не спира работата и един ден, има надежда, все пак ще го доведе до своя край. Историята си заслужава и, както е в случая с всички произведения на гениалния писател на научна фантастика, въпреки че е написана в средата на миналия век, тя не е загубила своята свежест. Датата на наема е неизвестна.

Светът е малък

Жанр: Приключенски, Семеен филм, Карикатура

Страна на произход: САЩ

Премиера: 2022.

Тези, които са били в Дисниленд, не е нужно да обясняват какво е „Това е малък свят“, една от ключовите забележителности на парка, където по време на преминаването му се изпълнява и известната едноименна песен.Това е мини пътуване през град, обитаван от малки хора и животни, представители на различни националности и култури. Всички те танцуват и пеят една и съща песен в хор, докато сте прокарани покрай тях. Как всичко това ще съществува във филма на Дисни все още не е известно. Но е достатъчно да си припомним каква е станала на екрана друга голяма атракция на Дисниленд „Карибските пирати“.

Как сте? | Kimitachi wa Dou Ikiru ka?

Жанр: карикатура, аниме

Страна на произход: Япония

Премиера: 2022.

Хаяо Миядзаки заблуди всички, включително и себе си, каза, че напуска анимацията, че неговият "Вятърът се издига" е последната работа, но не може да понесе творческия престой. Първоначално всички си мислеха, че той ще направи цял метър от късометражния си филм „The Boro Caterpillar“, който се играе в музея Ghibli, но след това майсторът говори за новия си проект. Карикатурата ще бъде базирана на книгата „Как си?“ Написана от японски журналист и детски писател Гензабуро Йошино. И Миядзаки казва, че това ще бъдат неговите различни думи за раздяла със собствените му внуци и с останалия свят също. Датата на наема е неизвестна.

Легенда за играчки | Нещата от легендата

Жанр: карикатура

Страна на произход: САЩ

Премиера: 2022.

Карикатурите за тайния живот на играчките вече доказаха, че те могат да бъдат много печеливша инвестиция. Но ако безсмъртният франчайз „История на играчките“ е по-скоро за деца, тогава очевидно ни очаква нещо като „история на ужасите“ за по-възрастна публика. Страшният Бугиман привлича малкото момче в килера, играчки му се изпращат на помощ в Тъмното кралство. Попаднали там, всички тези сладки животни и войници стават живи и дори брутални. Те ще трябва да се бият с армия от гневни изгубени играчки, водени от Бугиман. Звучи зловещо …

Флинтстоуните | Кремъците

Жанр: карикатура

Страна на произход: САЩ

Премиера: 2022.

Кой не знае за веселото примитивно семейство Флинстоунс? Тези супер популярни герои никога няма да се пенсионират. Комедийният сериал за тях, който започна всичко, оцеля шест сезона, буквално поставяйки 30-годишен рекорд за анимация. И сега има шанс праисторическите хора, способни да дадат шанс на всеки съвременен човек, да се върнат на големите екрани.

Кой е рамкирал заек Роджър 2 | Кой е рамкирал Roger Rabbit 2, 2022

Жанр: карикатура, семейство, детектив

Страна на произход: САЩ

Премиера: 18 февруари 2022 г.

Известният анимационен герой Роджър Заек отново беше поставен в рамка. Опитват се да му закачат престъпление! Известен детектив ще трябва да докаже, че любимият на всички деца просто е попаднал в неподходящото време и на грешното място. Започвайки разследването, той попада в невероятен анимационен свят, където опасните капани, вълнуващи приключения и, разбира се, забавни моменти очакват детектива

Легендата за златния делфин | Ная Легенда за златния делфин

Жанр: карикатура, екшън, приключенски, семейни

Страна на произход: САЩ

Премиера: 28 юни 2022 г.

Расата на кралски златни делфини е заемала морското дъно в продължение на хиляди години и не е познавала никакви неприятности. Но всичко се променя, светът става опасен, на дъното на океана животът вече не е толкова безопасен. Настъпва моментът за вземане на смели решения, кралят изпраща дъщеря си принцесата на 8 инжекции по света, за да се срещне с други крале, други раси делфини и заедно да могат да се предпазят от наближаващото бедствие. Главният герой има много дълъг път, в който ще се сблъска със зло, проблеми и препятствия. Но в същото време тя ще намери верни приятели и другари, защото заедно е много по-лесно да решавате проблеми. В резултат на това тя трябва да обедини всички делфини, за да поднови царството на доброто и просперитета на дъното на океана, да победи злото, което толкова бързо се приближава.

Ледена епоха | Ледена епоха Приключенията на Бък Уайлд

Жанр: карикатура, екшън, приключенски, семейни

Страна на произход: САЩ

Премиера: 28 юни 2022 г.

Друг епизод от любимия анимационен сериал Ледена епоха разказва за приключенията на дивия и неудържим Бък Уайлд, когото Мани и приятелите му са срещнали по време на опасна експедиция в подземния свят на праисторическа пещера, обитавана от динозаври. Тогава Бък отказа да напусне света си, но най-вероятно нещо би го принудило да излезе на повърхността и да тръгне в търсене на необичайно стадо, в което той вече е станал свой.

За повече информация за това какво ще изненада новите карикатури от 2022 г., какви нови герои ще се появят на екраните и кой ще ги озвучи, прочетете материалите на нашия уебсайт.

Прочетете също:

  • Морбиус - 2022 филм
  • Тор: Любов и гръм
  • Джурасик свят: Доминиране

Интересни статии...