Хороскоп за 2022 жени и мъже Лъв

На 1 февруари 2022 г. Black Water Tiger ще поеме и замени предишния собственик - White Metal Bull. Решителен и силен знак подготвя много интересни събития за всички знаци на зодиака. А за някои това ще обърне напълно живота им.

Нови емоции, ярки впечатления и приятни изненади очакват Лвов. Кралят на звярите не се очаква да има проблеми през 2022 г. и всичко ще бъде в пълен ред със здравето му.

Общителните и харизматични Лъвове вече се разбират добре с хората, но Черният воден тигър ще им позволи да блестят в цялата си слава. Това ще ви помогне да създадете полезни контакти, да постигнете целите си и да поставите приоритети. Много е важно да не се отклонявате от принципите си и да правите само това, което резонира в душата ви. Околната среда може да наложи собствено мнение - можете да го изслушате, но не трябва да го правите приоритет и да следвате примера на тези, които искат да манипулират Лъв за лични цели. Решителността и способността на Лео да защитава собствените си интереси до голяма степен ще определят успеха през цялата 2022 година за този знак.

Работа за Лео през 2022 г.

Годината на тигъра като цяло ще бъде успешна за представителите на семейство Лъвове. Това е подходящ момент да се докажете в професионалната област. Но Лъвовете не трябва да поемат няколко неща едновременно, в този случай добре обмислен план, който ще трябва да се следва, ще стане добър помощник.

В началото на лятото не са изключени стресови ситуации на работното място; Лъвовете ще трябва да запазят кралско спокойствие пред решенията, които ще вземат с перспектива за бъдещето. Много Лъвове ще трябва да замразят недовършени проекти, да отложат стари дела, за да разрешат безопасно текущото състояние на нещата. През този период представителите на знака трябва да проявяват сдържаност по отношение на хората около тях, за да не си навредят.

Хороскопът за 2022 г. прогнозира, че през втората половина на годината Лъвовете ще започнат да обръщат повече внимание на своя растеж и развитие, в много отношения това ще се дължи на нови асоциации, общи интереси с екипа. Представителите на знака ще трябва да научат много нови и интересни неща, да се подготвят да бъдат изненадани и да бъдат вдъхновени от нови идеи. Колективната енергия ще окаже силно въздействие върху Лъвовете и способността им да се придвижат към заветната си цел. Тази енергия ще привлече опитни сътрудници и съюзници.

Лъв финансов хороскоп 2022

В материално отношение Лвов ще изчака една напълно успешна година, всичко ще се оправи в тази сфера на живота. Повечето представители на знака ще могат да си позволят да харчат пари за голяма покупка, луксозна ваканция. Междувременно звездите не съветват Лео да носи много сметки, за да не си навлече липса на пари. Парите обичат да броят. Освен това Лъвовете ще трябва да се научат да мълчат за своите доходи, бизнес успех и кариерно развитие. Всъщност сред обкръжението им има много хора, които само чакат момента да поставят тези арогантни, царствени лица на тяхно място.

Звездите съветват представителите на знака да започнат да организират финансово-икономически дейности през 2022 година. В средата на лятото те ще трябва да направят оценка на събитията и действията, започнали в началото на годината. Това ще е моментът за разрешаване на емитирания дълг, реорганизация и балансиране на финансовите проблеми. Лъвовете ще имат достатъчно енергия и здрав разум, за да разрешат всичко по най-благоприятния начин. Краят на годината е подходящ момент да се насладите на резултатите от собствения си труд и да започнете да планирате бъдещето.

Лъв 2022 любовен хороскоп

Годината на Черния воден тигър ще донесе неприятни изненади на семейните Лъвове.Звездите прогнозират много проблеми, от малки вътрешни проблеми до големи скандали. Постоянното изясняване на отношенията, недоразуменията между съпрузите ще повлияят негативно на семейния живот. За да сведете до минимум риска от раздяла и кавги, е важно да се научите как да водите диалог с другата си половинка. За Лъвовете семейството е изключително важен аспект от живота, така че трябва да положите всички усилия, за да продължите да се наслаждавате на безоблачно семейно щастие и хармония.

Ако Лъвовете могат да намерят компромис, резултатите от него не са далеч, звездите говорят за възможната поява на бебе. Разбира се, това само ще увеличи кавгата, но Лъвовете лесно ще преодолеят всички трудности благодарение на подкрепата в семейството и добрата материална база.

Самотните лъвове ще имат неспокойна година. Отначало те ще имат катастрофално малко време за започване на връзка, но постоянното присъствие на противоположния пол около тях ще ги настрои в романтично настроение. Връзките могат да започнат през есента, въпреки факта, че ще бъдат мимолетни, романтиката ще бъде страстна и емоционална.

Хороскоп за жените от Лвов

Способността да разберат ситуацията в движение ще бъде полезна за жените Лъв: през годината на Тигъра те ще трябва да вземат решения в тясно време. Възможно е това да не се хареса много на другите, които може да се замислят за безразсъдство, но при фундаментално важни въпроси няма да е срамно да настояват за своите. През есента е възможна лека депресия, която ще трябва да бъде смекчена от приятни впечатления. Не бива да се колебаете да привлечете половинката си за това: съвместната ваканция, макар и краткосрочна, но наситена с положителни емоции, ще ви бъде полезна. Къщата ще отнеме много време: много вероятно е да искате поне да промените оформлението и да извършите ремонт, за да се чувствате по-комфортно. Не трябва обаче да започвате работа, която може да отнеме много време, включително поради липса на финанси.

Хороскоп за Лъв-мъже

В началото на годината те ще се почувстват в своята стихия: ще се радват най-накрая да използват способностите си с пълния си потенциал. Безразсъдното разхищение на енергия обаче може да завърши с неуспех и да доведе до пълно безсилие. Затова хороскопът съветва винаги да останете подготвени за непреодолима сила. По-добре е да бъдете по-меки и по-съобразени с другия си. В крайна сметка това е връзка между двама любящи хора и следователно тактиката за потискане на противника не винаги ще е подходяща тук. Освен това имайте предвид, че откровеният разговор изгражда доверие, което може би малко липсва тази година. Мъжете Лъв ще почувстват напълно своята отговорност за своите действия: това време ще се отличава с факта, че неправомерното поведение веднага ще бъде наказано. Затова е по-добре винаги да вземате решения, които няма да влизат в противоречие със съвестта, дори в онези ситуации, които обещават големи ползи. Но благороден и умишлен риск ще ви помогне да излезете от доста трудни ситуации.

Източен хороскоп за 2022 година • Бик


 • Куче


 • Драконът


 • Козел


 • Кон


 • Маймуна


 • Плъх


 • Петел


 • Прасе


 • Заек


 • Змия


 • тигър

Астрологични хороскопи за 2022 година • Овен


 • теле


 • Близнаци


 • Рак


 • лъв


 • зодия Дева


 • Везни


 • Скорпион


 • Стрелец


 • Козирог


 • Водолей


 • Риба

Интересни статии...