В какъв и какъв цвят да отпразнуваме новата 2022 година на Тигъра - снимка, какво да облека

Предстоят дългоочакваните зимни празници, което означава, че е време да помислите в какъв цвят да украсите интериора на Нова година, какво да облечете за фирмено парти за красиви снимки с колеги и какво да отпразнувате Новата година на Тигъра 2022, както и как да успокоиш нов покровител и да привлечеш късмет.

Цветен спектър

Настъпващата 2022 г. ще бъде белязана от Черния воден тигър.

Основните нюанси на този покровител са синьо и черно. Но освен тези два нюанса, Тигърът има и положително отношение към много естествени цветове, представени в природата: заглушена кафява гама (от мек пясъчен до шоколад) и зелена палитра (от нежни пролетни зелени до наситено изумрудено зелено).

Можете също така да изберете сянка за празничен лък за Нова година 2022 от естеството на определен нюанс, така че теорията на цветовете казва, че като изберете основния тон на роклята, можете да привлечете късмет в определена област:

 • червена везна - късмет в любовта;
 • черно и класическо синьо - в кариерата;
 • оранжева гама (до теракота) - в проучвания;
 • жълто (злато) - богатство;
 • синьо-зелено - семеен комфорт и благополучие;
 • бял - обновяване на живота, започвайки през Нова година от нов лист.

Когато планирате в какво да празнувате Нова година и как да украсите стаята до 2022 г., трябва да избягвате неестествено ярки киселинни нюанси (дори на петна). Новият патрон няма да хареса калейдоскопа от нюанси.

Тенденции през 2022 г.

Когато избирате материали, трябва да отдадете предпочитание и на естествените, както в облеклото, така и в декорацията на мястото.

Сред грандиозните решения за стилен лък, в който можете да срещнете годината на Тигъра през 2022 г., заслужава да се подчертае:

 • лъскави тъкани с ефект на течаща вода;
 • ажурна дантела с флорални мотиви;
 • зоологически хищни отпечатъци (в идеалния случай класически или алтернативен тигър);
 • естествена козина и пера.

Блясък и блясък

В лъчите на новогодишните светлини лъскавата рокля ще изглежда най-луксозно. Ефектна златна или сребърна нишка ще допълни много богато черен плат, но ще изглежда не по-малко оригинална в комбинация със зелен, син или светло син оттенък.

Ефект на Омбре

Не можете да решите в какъв цвят да празнувате 2022 г. - изберете необичайна лъскава рокля с ефект омбре. В такива модели можете да комбинирате два нюанса - черен и син, стоманен и тюркоазен, син и зелен … Опции може да има невероятно много.

Дантелена ажурна

Дантелените модели изглеждат невероятно деликатни и ефирни. През 2022 г. следното ще бъде особено популярно:

 • лаконични черни дантелени рокли;
 • модели с черна дантела върху едноцветен плат;
 • обикновени лъкове, които съчетават близки или напълно еднакви тъкани и дантели в тон.

Как изглежда такъв лък в къси и дълги модели, предлагаме да разгледате снимката на актуалните новогодишни рокли от 2022 година.

Хищни щампи

Безусловната тенденция от 2022 г. ще бъде хищнически тигров принт, но не само в класическите черни и оранжеви цветове, както е на снимката.

Любителите на оригинални лъкове могат спокойно да избират тигрови неща в нестандартни цветове:

 • черно и бяло (или със сребро);
 • синьо черно;
 • зелено и черно.

Естествена кожа

Декорът с козина е идеалният акцент за новогодишната визия през 2022 година. Дизайнерите предлагат широка гама от стилни и ефектни рокли с кожена тапицерия. От лаконични боа около деколтето до обемни поли и изцяло кожи.

Ако покупката на нов дизайнерски лък за Нова година 2022 не е в плановете ви, можете просто да допълните всяка любима рокля със стилна козина, както е на снимката.

Пера

Декорът, изработен от екзотични пера, отдавна е в ТОП на тенденциите на висшата мода. Ако искате да изненадате всички за Нова година 2022, не се колебайте да изберете модел, както в колекциите на водещи модни къщи.Такъв лък определено няма да остане незабелязан.

Алтернативни опции

Без съмнение, мислейки си какво ще срещнете годината на Тигъра през 2022 г., вие сортирате актуалните стилове на рокли в ума си - коктейл, a-силует, "риба", великолепни, с отворен гръб, с влак …

Но всъщност можете да създадете ярък, запомнящ се и грандиозен вечерен лък не само въз основа на красива рокля. Гащеризони и гащеризони са чудесни алтернативи. Вечерното ревю на Zuhair Murad предлага такива стилни опции в новата колекция есен-зима 2021-2022.

Друг грандиозен вариант е кратък новогодишен гащеризон с къси панталонки, както е на снимката по-долу.

Както можете да видите, има много идеи за това как да отпразнувате Нова година 2022 и всяка мода може да избере, като вземе предвид индивидуалните предпочитания, цвета, текстурата и стила на новогодишната рокля или да даде предпочитание на алтернативни варианти.

Как планирате да отпразнувате Новата 2022 година? Каним ви да споделите в коментарите интересни идеи по темата за оригиналния новогодишен образ на идващата зима.

Интересни статии...