Възможно ли е да се оженим през 2022 г. - кога е по-добре

Всички очакват ярки впечатления и страхотни възможности от Нова година. Някой мечтае за финансов успех, а някой мечтае за дългоочаквания просперитет в личния си живот. Ако вече сте избрали бяла рокля (или стилен костюм) и само чакате възможността да я пробвате, напомняме ви, че все пак трябва да намерите подходящ човек. Е, и решете датата на сватбата, разбира се. Има много начини да направите това. И една от тях е да попита звездите. За това дали е възможно по принцип да се оженим през 2022 г. и кога е по-добре да го направим.

Кога да носите пръстени?

Разбира се, никой по-добър от вас не може да ви помогне да решите датата на сватбата. В края на краищата само вие знаете кога ще можете да вземете почивка, да съберете най-близките хора за тържеството и след това да отидете на меден месец. Но астролозите уверяват, че правилният ден може да укрепи вашия съюз и да осигури хармония и благополучие в съвместния ви живот. С популяризирането на астрологията услугата за избор на дата за брак е все по-търсена. Вярно е, че малко хора знаят защо трябва да направите това.

Всеки бизнес винаги носи със себе си енергията на деня, в който е стартиран. В този ден не трябва да има отрицателни енергийни влияния, тъй като в бъдеще това със сигурност ще се отрази на живота ви. Датата на брака е един вид импулс в началото на съвместния живот. По-добре е енергиите на деня да са хармонични, тогава вероятността за успешен семеен живот ще бъде по-висока

Ако решите сами да изберете датата на сватбата, тогава погледнете астрологичния календар, обърнете внимание на лунния ден, изключете периода на затъмнения на Слънцето и Луната: това е много неблагоприятно време за брак. Но специално внимание трябва да се обърне на периодите на ретроградни планети: Меркурий, Марс и особено Венера (астролозите твърдят, че това най-силно влияе на успеха и провала в личния живот).

Сватбата през 2022 г. е съмнителен бизнес

Предстоящата година ще бъде особено богата на периоди на ретроградни планети: ще имаме три периода на ретрограден Меркурий и един период на Венера и Марс. Тъй като по това време сключването на брак е изключително нежелателно (съществува риск бракът да бъде неуспешен), сватбата през 2022 г. не изглежда като най-добрата идея: твърде трудно е да се избере правилната дата.

Ретрограден период на Меркурий:

  • от 17 февруари до 10 март;
  • от 18 юни до 12 юли;
  • от 14 октомври до 3 ноември.

Ретрограден период на Венера:

  • от 13 май до 25 юни.

По това време можете да преразгледате връзката си, можете да разберете, че все още не сте готови и изобщо не достигате до службата по вписванията. Ето защо в края на пролетта и началото на лятото е по-добре да не планирате тържество.

Ретрограден Марс:

  • от 9 септември до 14 ноември.

По това време ще почувствате липса на сила и енергия, активността ви ще спадне, кавги и конфликти не са изключени. Естествено, през този период от време сватбата също не може да се говори. Звездите казват, че сватбеното тържество през този период може да се окаже пълен провал за вас.

Между другото, не само ретроградни планети са готови да поставят спица във вашите колела и да унищожат съвместните планове. По време на периоди на затъмнения също е по-добре да скриете булото някъде далеч, сигурен е астрологът. Така че, ако не искате затъмнението да дойде в личния ви живот, по-добре избягвайте слънчевите и особено лунните затъмнения.

Слънчеви затъмнения: 21 юни и 14 декември.

Лунни затъмнения: 10 януари, 5 юни, 5 юли и 30 ноември.

Така че, ако решите, че е време да поставите печат в паспорта си, опитайте се да изберете дата, като избягвате тези нещастни периоди. Ако, разбира се, слушате пророчествата на звездите и мнението на астролозите. Но не забравяйте, че това е само малка част от това, на което астрологът обръща внимание при избора на правилната дата.

Много хора използват избираемия метод в работата си. Транзитната картина на деня и нейното взаимодействие с наталната карта на всеки партньор и други фактори също се вземат под внимание. Така че, ако искате да изберете най-успешната астрологична дата за вашата сватба, ще трябва да се свържете със специалист.

Но преди всичко помнете, че на първо място вашето щастие зависи не от звездите и не от хороскопа, а от връзката ви с човека. Затова първо се съсредоточете върху най-важното, а след това погледнете в астрологичния календар.

Съвети на астролозите

Когато планират сватба, мнозина се вслушват в съветите на астролозите:

  • Експертите казват, че е по-добре да се женят на нарастващата луна. Смята се, че по време на намаляващата луна напуска положителната енергия, а заедно с нея и доверието между съпрузите.
  • Когато избирате ден за сватба през 2022 г., няма да е излишно да се запознаете с траекторията на Венера. Астролозите казват, че дните, когато планетата се движи по права траектория, са най-благоприятни за честване на главния триумф в живота на две любящи сърца.
  • Според експерти е по-добре да не се извършват важни събития, когато небесните тела се „конфликтуват“. Следователно дните на новолунието и затъмненията (лунни или слънчеви) не са най-добрият период за регистриране на брак. По-добре е да откажете празника дори в дните, когато луната е в първата или последната четвърт.
  • Астролозите смятат, че изборът на дата за сватба през 2022 г. трябва да се основава на дните, в които са родени младоженците. Експертите казват, че бракът, сключен през 1, 4, 5, 7, 10 и 11 месеца от датата на раждане на младоженците, ще бъде силен.

Да не говорим за знаци

Сега знаете кога е най-доброто време да регистрирате връзка през 2022 година. Остава само да решим къде да отпразнуваме това значимо събитие. Очарователна атмосфера, безупречно обслужване, оригинално декорирана зала, спираща дъха кухня - всичко това ви очаква през цялата година.

Интересни статии...