Новогодишен маникюр 2022 - нокти за Нова година, снимка

В очакване на любимите ви зимни празници, забавни фирмени партита и тихи семейни вечери, предлагаме да изберете стилен новогодишен маникюр за зимата на 2022 г. въз основа на висококачествени снимки на актуални дизайнерски вариации на различни теми. Ще ви покажем кои нокти ще бъдат грандиозно допълнение към модерния лък за Нова година 2022 и ще демонстрираме на снимката как могат да изглеждат изящни класически покрития и креативни идеи за зимно изкуство на ноктите.

Страз и кристали

Ако искате да блеснете в новогодишната нощ, тогава обърнете внимание на новогодишния маникюр с ефектна кристална трохичка, която в идеалния случай ще украси ноктопластиката за Нова година. Любимият ви дизайн на ноктите може да бъде украсен с кристали pixie, които покриват изцяло пръста ви и създават специален акцент върху дръжките. Шикозен новогодишен маникюр с клонки, коледни елхи, топки и всякакъв друг може да бъде допълнен с кристали pixie, които ще направят писалките ви неустоими през Новата 2022 година.

Мъниста и бульони

Този декор изглежда много елегантен, богат и изтънчен. В зависимост от стила на изображението, върху ноктите можете да пресъздадете луксозни бели или черни перли, флорални аранжировки от мъниста или просто нежно разпръскване на романтични капчици.

Огледално търкане

Следвайки кристали, ще разгледаме нови дизайни на ноктите с триене, които също изглеждат невероятно красиви и празнични. Има много ефекти на триене, но в навечерието на Нова година майсторите предлагат да използвате огледално триене в различни цветове - сребро, злато, лилаво, розово, смарагд. Можете да опитате да направите градиент с огледално триене или да подчертаете няколко невенчета, допълвайки такъв новогодишен дизайн с кристални чипове или рисунки.

Фолио

Прекрасният новогодишен маникюр не може без блясък, който може да бъде фолио за нокти. Но ние ви предлагаме да вземете невероятно новогодишно изкуство с многоцветно фолио на тъмна основа и в допълнение към дизайна на ноктите за Нова година 2022 - минималистични рисунки на коледно дърво и топка на гола основа. Мегастил и нетривиален маникюр за Нова година с фолио изглежда страхотно и свежо.

Щамповане

Маникюр за щамповане предвижда нанасяне на шарки със специални печати и шаблони, които помагат да се направи красив щампован дизайн на ноктите дори за момиче, което няма способността да рисува.

Новата технология за изкуство на ноктите ще ви позволи да създавате модели с изключителна красота, образувайки интересни шарки от ивици, мрежи, зигзагове, дантели и други елементи с помощта на специални устройства.

Стадо

За момичета, които искат да създадат изтънчен маникюр за Нова година 2022, предлагаме да обърнете внимание на несравнимия вариант в деликатен гол-бял цвят с използване на стадо. Средният нокът може да бъде направен лъскав и украсен със кристали - такъв новогодишен дизайн изглежда изключително нежен, сладък и елегантен.

Юки Флейкс

Гореща новост в дизайна на ноктите на новогодишните пръсти 2022 за вас може да бъде маникюрът юка люспи. Очарователни "космически" модели в монохромен или в многоцветни преливания на тонове, ви позволяват да създавате уникални комбинации за новогодишния маникюр. Можете да изберете различни нюанси на декора под формата на люспи, които ще дадат на пръстите ви отлични ефекти под формата на красиви шарки в новогодишния маникюр.

Прочетете също:

  • Какъв и какъв цвят да отпразнуваме Новата 2022 година

Интересни статии...