Гадаене за Нова година 2022 - нова година

Новогодишната нощ, когато една година наследява друга, е толкова популярно време за „програмиране на съдбата“, колкото Коледа. За да проведете успешно гадаене за Нова година 2022, ще ви трябват най-обикновените предмети. Цифровите снимки или джаджи трябва да се избягват.

Гадаене за богатство и пари


За мнозина обаче благосъстоянието и силната подкрепа под формата на пари са важни. В края на краищата, независимо колко успешна е годината, трябва да живеете от нещо. Има няколко начина за гадаене, които да ви помогнат да видите как ще се развият нещата с финансовите ресурси през следващата година.

Използване на карти

Картите се разбъркват внимателно и тестето е разделено на случаен принцип на три приблизително еднакви купчини. След това един от тях се взема в ръцете и в него се търсят асове. Техният брой ще разкаже за финансовото благосъстояние през Нова година:

 • 4 аса - финансите ще са в изобилие,
 • 3 аса - за да не изпитва нужда от нищо, гадател може да се нуждае от някакви усилия,
 • 2 аса - мързелът може да попречи на гадател да има желаната сума пари,
 • 1 ас - за да постигне материално богатство, човек ще трябва да търси ново място на работа,
 • Ако асовете не са били уловени в оформлението, тогава е възможно да възникнат определени трудности с финансите.

Използване на огледало

Огледалото също може да ви помогне да предвидите ситуацията с парите. За да направите това, огледалото се полива с вода и се излага на замръзване, можете също да го поставите в хладилника. На следващата сутрин те разглеждат шарките, които са се появили на огледалната повърхност:

 • кръгове - означава богатство,
 • ъглови, прекъснати линии - обещават загуби.

Използване на монети

Изискват се монети с различни номинали, от десет копейки до десет рубли. Монетите се слагат в торба, след което гадателят въпреки това вади една монета. Колкото по-голяма е монетата по номинал, толкова по-благополучно ще бъде финансовото състояние на гадателя през новата година.

Гадаене на бъдещия съпруг


Има десетки начини да обогатите сгодените си. Можете да изберете най-удобното или най-интересното.

Гадаене с пръстен

Трябват ви чаша студена вода, снимка на предполагаемия избран или празен лист хартия (ако все още няма конкретно лице), гладък пръстен и червен конец.
Процедура:

 1. Поставете снимка близо до прозореца, поставете чаша върху нея.
 2. Завържете конеца на пръстена.
 3. Като държите конеца с лявата си ръка, бавно спуснете пръстена във водата.
 4. Затваряйки очи, формулирайте въпрос на ринга за вашия сгоден. Например „звъни, кажи ми кой и кога ще ме обича?“
 5. Щом ръката се почувства студена, отворете очи и вижте как се държи пръстенът. Върти се - бързо щастие, люлее се от едната на другата страна - по-добре е да помислите по други въпроси, срещата с любимия ви няма да се състои скоро, ако е неподвижна - отговорът е несигурен, всичко зависи от действията на момичето. В последния случай можете да проведете гадаене отново седмица по-късно.

Не бива да вземате неща на други хора за церемонията. За гадаене е по-добре да използвате сватбения пръстен на майката или бабата. Можете да използвате собствената си коса вместо червен конец, ако косата е достатъчно дълга.

Четене на карти

За гадаене за любов трябва да използвате любовните версии на карти Таро. Разпределението за гадаене за Нова година 2022 се извършва веднага след полунощ. Помещението трябва да е готово за церемонията: добре проветриво, без излишни неща. Светлината е по-добре затъмнена. Важно е и правилното отношение - концентрация и в същото време релаксация. Необходимо е нищо да не отвлича вниманието. Когато гадаете, трябва да заемете удобна поза, но е по-добре да изберете такава, така че краката ви да не са кръстосани.

Как се провежда:

 1. Поемете дълбоко въздух, като си представите как светлината на луната преминава през тялото, започвайки от главата. Отпуснете се напълно.
 2. Запалете тамян, представете желания образ на избрания или конкретен човек.
 3. Разбъркайте картите и ги подредете по познатата схема. По-добре е да не пробвате нови оформления.

Например можете да използвате едно от оформленията на Мария Ленорман. Оформлението с 4 карти е универсално и се използва за изясняване на всеки интересен въпрос. Картите се подреждат последователно, една след друга и се интерпретират в зависимост от ситуацията. Въпросът трябва да бъде формулиран възможно най-ясно.

Опция: „Ще мога ли да привлека вниманието на М?“ Първата карта ще ви разкаже за общата роля на вашите собствени усилия, дали ще работят, втората - за съпътстващите или противоположни обстоятелства, третата карта са хората, каква е тяхната роля по въпроса. Тя може да разкаже за възможен съперник. Четвъртият ще ви каже какви конкретни мерки трябва да предприемете, за да постигнете това, което искате.

Във всяко гадаене за сгодените и за любовта за Нова година 2022 с помощта на предмети е по-добре да вземете нещата в розови или червени нюанси. Никое гадание не трябва да се повтаря веднага, какъвто и да е резултатът. Съдбата не обича да бъде разпитван.

Как да погледнем в бъдещето


Вариантите за гадаене за бъдещето също са разнообразни. По-долу са две от най-точните.

В сенките

Препоръчително е да се харчат за Коледа (7-19 януари), но в екстремни случаи е възможно да се харчат и за Нова година. Ще ви трябва удобна стая с чиста бяла стена (можете да закачите чаршаф).

Трябва да вземете празен лист хартия, огнеупорна чиния, свещ. Намачкайте лист хартия, фокусирайки се върху въпроса, който ви интересува. Поставете го върху чиния, поставете свещ пред него, така че да се образува сянка на стената. След това подпалете хартията. От самото начало на гадаенето внимателно наблюдавайте сенките на стената. Броят на изображенията може да бъде различен - от един явен до 30 неясни.

Значението на видяните изображения:

 • Хората са натискът на обществото.
 • Човек - любов, помощ.
 • Планини - трудности и препятствия.
 • Дърво - растеж, развитие.
 • Звездата е местоположението на висшите сили.
 • Пеперудата е романтично приключение.
 • Котката е красива жена, може би съперница.
 • Птицата е творчески подем.
 • Tower - Успех в кариерата.
 • Кръст - опасност, болест.
 • Везните са предпазливи, когато вземат решения.
 • Вълк - промяна.
 • Dove е спокоен период.
 • Домът е семеен живот.
 • Кърмаче или дете е попълнение в семейството, нов бизнес.
 • Замъкът е защитен.
 • Глиганът е шанс за успех.
 • Корабът е сбъдването на стара мечта.
 • Плъхът е неприятен човек.
 • Кола - в движение.

Но в по-голяма степен трябва да разчитате на собствената си интуиция. Изображенията са разнообразни и тяхната символика трябва да се разглежда индивидуално. Например сянката на птица за някой, който се занимава сериозно с разплод на папагали и доходите му зависят от това, ще се чете по съвсем различен начин, отколкото за някой, който няма нищо общо с птиците в живота.

Начинаещите в гадаенето често правят грешки: интерпретират отделни фрагменти, а не всички изображения, опитват се да запомнят забравени фигури и да загубят добре запомнени, фокусират се върху най-красивата фигура, пренебрегвайки останалите.

Гадаене до прозорците

Подходящ за жители на многоетажни сгради и за тези, които имат някаква склонност към числа или броене. Гадаенето може да се извърши във всеки един от първите 14 дни от новата година. Веднага щом се стъмни, трябва да излезете навън, да затворите очи и ясно да формулирате желанието си към себе си. След това трябва да отворите очи и да преброите всички светещи прозорци на къщата си. Четно число - ще се сбъдне, нечетно - няма късмет тази година. Windows, които излизат в момента на преброяване, не трябва да се вземат предвид.

Гадаене по книгата

Универсално гадаене, което може да се използва не само за Нова година 2020, но по всяко време. Трябва само да се помни, че съдбата не трябва да се пита твърде често.

Всяка книга ще свърши работа, но е по-добре, ако е пример за добра литература - например класическа. Още по-добре е това да е любима книга на любим автор. Как се провежда гадаене:

 1. Поставете лявата си ръка върху книгата.
 2. Концентрирайте се и се настройте, за да се обърнете към висшите сили.
 3. Формулирайте въпроса си и го кажете на глас.
 4. Отворете книгата на случаен принцип и прочетете първия цитат, който привлича вниманието ви.
 5. Не можете да избирате кавички, да търсите. На съдбата трябва да се вярва, тогава гадаенето ще успее.

Тълкуването на цитата, което се среща, не винаги е очевидно, може да изисква въображение и добра интуиция.

Гадаене в снега

Гаданието е особено подходящо за тези, които предпочитат да излязат навън на Нова година. Трябва да изберете тихо място и да паднете обратно в снега, без да се опитвате да нарисувате нещо нарочно. След това трябва да станете и да си тръгнете, без да се обръщате. Отпечатъкът трябва да се изследва сутрин.

Дълбок отпечатък - много жизнена енергия, годината ще бъде плодотворна. Ако трасето е равномерно, спретнато, същата съдба ще бъде и за следващата година, без резки възходи и падения. Ако пистата е намазана, тя е покрита със сняг, трябва да сте бдителни: през новата година са възможни неприятности. И ако нещо се е случило с печата, например, е било стъпкано от пияни съседи или бездомни кучета, тогава гадаенето се счита за невалидно.

Гадаене за забавление


Гадаенето за Нова година 2022 не трябва да се счита за самоцел. Те могат да допълнят празника, да внесат малко спонтанност, мистерия. През Нова година дори и най-суеверните хора не правят желания и планове за следващата година. Такива емоционално ярки моменти са в състояние да насочат човека в определена посока, следователно дори в комичното гадаене има само малка част от шегата.

Интересни идеи:

 • Поканете гостите си да напишат своите желания върху снежинки. Хвърляйте снежинки от балкона, гледайки коя ще кацне първа. Слезте надолу и потърсете желания. Кое е първото ще се сбъдне.
 • На парчета хартия. Напишете 12 желания на листчета хартия, сложете ги под възглавницата си. Сутринта на 1 януари ги вземете на свой ред. Първите три ще се сбъднат първо.
 • Нарежете лист хартия на квадратчета, напишете комични желания, сгънете в шапка. Поканете гостите да изтеглят по един.
 • Поканете гостите да напишат своите желания на лист хартия. След това пребройте броя на буквите във всяка дума, добавете ги заедно, след което съберете получените числа. Ако номерът се оказа двуцифрен, съберете числата му. Получената сума ще бъде цифрата на годината. 1 - сила, 2 - женственост, 3 - креативност, 4 - търпение, 5 - променливост, 6 - хармония, 7 - самоанализ, 8 - мъдрост, 9 - разнообразие.

Всяко гадаене за Нова година 2022 ще бъде по-успешно, ако не само следвате инструкциите, но и бъдете внимателни към себе си. Гадаенето е обръщение към света на собствената душа, диалог с него, изисква отношение и способност да се чува. Тогава отговорът със сигурност ще бъде точен.

Интересни статии...