Знаци за Нова година 2022 - нова година на срещата

Според източния календар 2022 г. ще бъде белязана от Тигъра. Не обикновена, а Синя вода. Как да посрещнем настъпващата година, за да спечелим благосклонността на своя зодиакален покровител?

Как да се подготвим за празника; какво е по-добре да носите в новогодишната нощ; какви лакомства да се сервират; на какви знаци е важно да обърнете внимание, така че идващата година със сигурност да стане светла, успешна, просперираща, радостна, пълна с приятни изненади за вас и вашите близки - ние ще ви кажем точно сега.

Как да отпразнуваме Нова година 2022 година от знаците Тигър


Тигърът е своенравно, упорито, гордо животно. За щастие водата и синият цвят заглушават, омекотяват суровия нрав на раирания домакин от 2022 година. Тигърът е справедлив, предпочита ред, премереност, съвършенство във всичко. Пригответе се за празника преди време. В навечерието на годината на Синия воден тигър е време да си припомним знаците.

Както празнуваме Нова година, така и ще я изживеем. Тигърът не търпи суета и хаос. При вземането на решения обаче той е бърз, бърз и сръчен. Това означава, че си струва да се подготвите за срещата на годината, която ще се проведе под тази зодия, задълбочено и много преди празника.

Ще донесем просперитет на семейството. Нека смелият, силен, успешен Тигър стане най-важният символ на просперитет и успех през 2022 година. Украсете дома си със сладки тигри и малките: декорации за коледни елхи, хартиени саксии, декоративни фигури от керамика, стъкло, кристал.

Нека запазим късмета си през цялата година. След празника оставете няколко тигрови фигури на рафтовете в хола, детската стая, офиса. Собственикът на идващата година, който знае каква е цената му, със сигурност ще оцени идеята да се превърнете в талисман за вашия дом за успех, късмет, просперитет през всичките следващи 365 дни.

Нека срещнем 2022 г. без дългове и неизпълнени обещания… Самодостатъчният и независим покровител на годината ще хареса искреното ви желание да уредите сметки в навечерието на предстоящия празник не само с парични задължения, но и с нерешени проблеми.

Ние ще се погрижим за вашето финансово благосъстояние. Този знак е подходящ както за годината на Синята вода, Тигър, така и за всяка друга. Уверете се, че поне една доста голяма банкнота е в портфейла или в джоба на всеки от членовете на семейството в навечерието на Нова година. Препоръчително е да изберете нов, не набръчкан, без пропуски.

Нека се опитаме да не проспаме началото на празника. „Не спи в новогодишната нощ, в противен случай рискуваш да преспиш не само празничния празник, но и всичко най-добро, което подготвя предстоящата година“ - тази поличба е особено важна за година, управлявана от Тигъра, който е най-активен в нощ.

Ред в къщата - подреденост в бизнеса и живота. Тигърът е хармонично и грациозно животно. Осигурете идеална чистота, избавете се от ненужните неща, боклука. Когато декорирате къща, опитайте се да избягвате непостоянни цветове, куп случайни елементи на декора. Нека новогодишният интериор бъде празничен, елегантен, радостен, но в същото време лаконичен и стилен.

На какви нюанси е по-добре да се даде предимство в новогодишната украса на къщата, като се сервира празник, украсява коледно дърво през 2022 г.? Няма как да сбъркате, ако изберете сдържани, но богати цветове: бежово, теракота, кафяво, гранат, светло златисто. И, разбира се, сиво-синьо, сребристо-синьо, лазурно, ултрамарин, тюркоаз ще бъдат добро решение в годината на Синия тигър.

Това, което е невъзможно преди Нова година на Тигъра, знаци


В съкровищницата на народната мъдрост има огромен набор от знаци, свързани с това, което не трябва да се прави, както в навечерието на новогодишния празник, така и в празнична нощ, така че идващата година да стане просперираща.

Ето само няколко от тях:

 • не срещайте годината на Тигъра с дългове, не искайте пари в навечерието на празника;
 • не празнувайте Нова година в нечист апартамент, без дърво, украсете поне една клонка от смърч;
 • в късната новогодишна нощ никога не мийте и не мийте подовете;
 • не шийте копчета в новогодишната нощ, не цепете и не шийте дрехи;
 • не купувайте нови обувки, кухненски прибори, домашен текстил в последния новогодишен ден;
 • не гответе лакомства за новогодишната трапеза в лошо настроение, не се карайте, когато приготвяте храна;
 • не оставяйте масата празна на Нова година на Тигъра;
 • не подстригвайте ноктите и косата си в навечерието на празника;
 • не съжалявайте на глас за изминалата година;
 • в предпразничния ден се настройте на позитивното: не се обиждайте, не плачете, не тъгувайте;
 • уверете се, че само жените не са на новогодишната трапеза.

Признаци за финансов успех


В навечерието на Нова година трябва да обърнете внимание на следните признаци, свързани с финансовото благосъстояние:

 1. За да могат парите да „текат“ в къщата, трябва да поставите всяка монета на прага под килима или под покривката.
 2. Благоденствието в семейството ще бъде осигурено от „щедра“ и богата маса, за предпочитане кръгла.
 3. Ако по време на празника лявата ръка е била сресана, тогава трябва да я стиснете в юмрук и да я поставите в джоба си, след което можете да отпуснете пръстите си - това е символ на големи парични постъпления през следващата година.
 4. За да не се сблъскате с финансов колапс, не трябва да давате пари назаем в навечерието на празника.
 5. Преди да седнете на масата, трябва да „успокоите браунито“ - оставете чаша шампанско и чиния с нещо вкусно в кухнята.

В навечерието на Нова година е важно да се отървете от счупени, напукани или мръсни неща, тъй като те съдържат отрицателна енергия. Това гарантира късмет и просперитет през следващото време.

Можете да направите талисман, за да привлечете финанси. За целта поставете предварително измита монета в чаша шампанско. Под камбанките трябва да се изпие цялата чаша с напитката и след това монетата да се сложи в портфейла.

Знаци за Нова година на Тигъра за здраве


Смята се, че подготвяйки се за празнуване на Нова година, си струва да вземете релаксираща вана. Това е полезно не само за умствена релаксация, но също така действа като ефективен знак, който запазва здравето за дълго време. Водата ще отмие целия негатив от миналото и ще ви помогне да влезете в новата година без здравословни проблеми.

Разпределението на всички дългове и изпълнението на задълженията преди празника ще ви помогнат да възстановите собственото си енергийно поле и да подобрите вашето благосъстояние. Не можете да сте тъжни и да плачете на празник, тъй като това състояние ще продължи дълго време.

Разболяването преди новогодишния празник е най-лошата поличба, показваща трудна година, когато всички хронични заболявания ще се влошат и ще се появят много нови нещастия.

Ето защо при най-малкия дискомфорт е необходимо да се вземат противовъзпалителни лекарства, за да отпразнувате Нова година в добро здраве.

Признаци на любов и брак


Народната мъдрост казва, че онези, които са самотни, трябва да срещнат празничната нощ с всеки символ, олицетворяващ това чувство - любовта. Това може да бъде валентинка, сърце, изрязано от хартия, желание, написано на хартия, или снимка на влюбена двойка. Трябва да сложите символа в джоба си и да го притиснете към себе си под камбанките, повтаряйки мислено желанието си.

Тези, които искат да срещнат любов или да запазят това чувство в продължение на много години, трябва да използват следните съвети:

 • по време на празника, държането на пръчка канела в джоба е символ на романтични връзки;
 • в навечерието на Нова година трябва да оставите всеки мъж (но не и роднина) да държи червената лента, след това да я сложи под възглавницата, а на сутринта да я завърже на ръката си и да я носи, без да я маха - когато е скъсана или изгубена, тогава любовта ще влезе в живота;
 • неомъжено момиче, за да привлече младоженеца, трябва да измие подовете в къщата след залез слънце и да излее водата на улицата с думите „Където тече водата, моята самота ще отиде там“;
 • влюбените или семейните двойки на празничната трапеза не могат да седят отделно един от друг, а по време на камбанния часовник трябва да се хванете за ръце - това ще помогне за укрепване на отношенията през следващата година и ще избегне недоразумения и кавги.

Счита се за неблагоприятна поличба да празнувате новогодишния празник сами. В противен случай през цялата следваща година можете да бъдете самотни - да не срещнете половинката си или да се разделите с любимия човек.

Знаци за Нова година 2022 за забременяване


Двойките, които мечтаят да имат дете, трябва съвместно да украсят елхата с кръгли топки. Мъжът трябва да сервира играчки, а жената да ги закачи на дървото.

За да забременеете, в навечерието на празника трябва да си купите бебешка бутилка, обувки или залъгалка и да ги сложите под елхата - това ще помогне за „привличането“ на детето в семейството.

Смята се за добра поличба да празнувате Нова година в компанията на бременна жена или дори по-добре да опитате всеки продукт, взет от ръцете ѝ.

Смята се, че предвестниците на предстояща бременност са подаръци от перли или ахат. Ето защо можете да направите такъв подарък на двойка, която отдавна мечтае да попълни семейството.

Какво не може да бъде сервирано и изядено в Годината на тигъра


За трапезата на Нова година могат да се приготвят абсолютно всякакви ястия. На масата трябва да присъстват пресни плодове, зеленчуци, салати, риба, билки, сладкиши и красиво декорирани десерти.

Тъй като тигърът е хищник, месото е от съществено значение. Колкото повече месни ястия има, толкова по-щастлив ще бъде покровителят на годината.

Това може да бъде пиле, свинско, пуешко, заешко или телешко. Тигърът обича всяко ястие с месо. В отговор той ще допринесе за просперитета и „засищането“ на следващата година.

Важно е да не забравяте за декорирането на ястия. За това са подходящи пресен магданоз, копър, зелен лук - всички тези нюанси ще предизвикат апетита. Единственото изключение е храстовото месо, тъй като тигърът не обича да споделя плячката си.

Храната, останала след новогодишния празник, не може да бъде изхвърлена. Всички остатъци трябва да се хранят с домашни любимци.

Какво да подарите в годината на Синия воден тигър


На избора на подарък трябва да се обърне специално внимание. Покровителят на годината може да бъде разстроен от закупените набързо дрънкулки, които нямат никакъв смисъл. За да зарадвате близките си, в новогодишната нощ трябва да се представят подаръци за душата:

 • сертификати за парфюмерия или подаръци за козметични магазини;
 • красиво бельо или спално бельо;
 • книги;
 • картини;
 • аксесоари за хоби, риболов, лов;
 • малки сувенири със символа на годината.

Фигури на други представители на котките могат да обидят Тигъра и да изплашат късмета през следващата година. Не харесва собственика на годината и елементите, свързани със зависимости. Ето защо не трябва да давате аксесоари за пушене, чаши за вино, чаши.

В какъв цвят да отпразнуваме Новата година на Тигъра 2022


Честването на Нова година в рокля с райета и тигрови щампи не е най-добрата идея. Също така, не използвайте аксесоари или обувки с тези дизайни. Освен ако, разбира се, не изобразявате покровителя на предстоящата 2022 г. на новогодишния карнавал. Своенливият, непоносим Тигър може да бъде възмутен от имитацията на уникалното му естествено оцветяване.

Няма строги забрани при избора на цветовете на дрехите през Новата година на синия тигър. Важно е само да се уверите, че цветовата схема е празнична, елегантна и хармонична. В навечерието на Нова година 2022 си струва да се откажете от ярки, привличащи вниманието нюанси и „комбинации от несъвместимото“. Собственикът на годината може да не го хареса.

Действителни цветове "Нова година" в годината на Тигъра:

 • богато бежово, люляково бежово, златисто бежово;
 • всички нюанси на сиво, синьо, сребристо, синьо, тъмно люляк;
 • врящо бяло, млечно бяло, бяло със сребристо покритие;
 • светло кафяво, кафе, жълтеникаво кафяво, теракота;
 • пастелно жълто, мек лимон, шафран, пясък;
 • пастелни люляк, меки тонове на розово и виолетово;
 • червена боровинка, кармин, бордо, череша, нар, корали;
 • матово златисто.

Интересни статии...