Символ на 2022 г. в източния календар - какъв характер ще бъде

През 2022 г. White Metal Bull ще бъде заменен от друг символ - Blue Water Tiger. Според източния календар няма да започне на 1 януари, както официалната Нова година, а на 1 февруари и ще продължи до 23 януари 2023 година. От този ден новият символ на годината, 2022, ще дойде на свой ред, който ще направи свои собствени промени и корекции в живота на всички други знаци на източния зодиак. Какво можем да очакваме от хитър ивичест хищник, останал във водната стихия?

Общи характеристики на символа от 2022 г.


Символът на годината е Водният тигър. Това е силен хищник, който постига целта си не само с ловкост и светкавично вземане на решения, но и с хитрост. А също и търпението и способността му да изчака най-успешния момент за действие. Освен това е звяр, който е в състояние да предприеме рисковано действие, ако е оправдано от ситуацията.

Синият воден тигър рядко се отказва от предварително планираните планове, но в същото време винаги е готов за импровизация. Благодарение на буквално свръхестествената интуиция той успява да предскаже резултата от почти всеки случай предварително и следователно хищникът на практика не допуска грешки. Авантюризмът и постоянната готовност за смели действия подвеждат конкурентите му, внушават им страх и дават шанс на хищника да излезе победител от спорна ситуация. Водната стихия й придава привидна мекота - но зад това се крие находчивост и способност за маневриране сред острите проблеми.

Символът на годината Тигър ще изисква същите качества от хората, ако искат да постигнат успех през това време. Той няма да толерира забавяне и липса на реакция: само навременните действия могат да доведат до осезаеми резултати. Също така, раираният хищник няма да се зарадва на повърхностни решения - той уважава финия животински инстинкт, който позволява да се предскаже както предстоящата опасност, така и близостта на желаната плячка.

2022 година ще бъде успешна за опитни и смели хора, които знаят как да овладеят емоциите си, но са готови за решително хвърляне всеки момент. Само желязната хватка ще ви позволи да запазите щастието си, а проницателността - да го видите във всекидневния порив. А сред хищниците човек не може да се държи по различен начин.

Как да отпразнуваме годината на тигъра: какво да облечем и как да украсим интериора


Раираният хищник обича вниманието към себе си и затова е наложително да се подготвите за срещата си предварително. Първата стъпка е да се направи оценка на интериора на стаите: желателно е в него да се наблюдава възможно най-малко неестествено - това се отнася до тъкани и декорации, техния произход и цветове. Ако е възможно, трябва да се отървете от синтетичните материали и да отдадете предпочитание на естествените. Същият принцип трябва да се следва при избора на празничен гардероб.

Следните цветове са подходящи за интериорна декорация на помещения и декор елементи: синьо, синьо, жълто, оранжево и златно с метален блясък, черно, сребро.

По-добре е, ако всички заедно образуват ивичест модел, като върху кожата на хищник - собственик на годината. За декорация са перфектни дълги панделки, усукани в ивици свещи, оцветяване на декорации за коледни елхи, направени в подобен стил.

Облеклото трябва да бъде възможно най-елегантно и солидно: символът на годината обича изтънчеността и добрия вкус. Чудесно е, ако се използват естествени материи. Но срещата на новата година в обикновени ежедневни дрехи, както и в артикули от синтетичен гардероб, едва ли ще угоди на хищник.

Не е необходимо да срещнете 2022 г. в голяма компания - Водният тигър предпочита уединението или доста малкото общество. Затова е по-добре да се събирате с доверени приятели, с които наистина можете да се отпуснете добре.

Какво да сервирам на масата, среща 2022?


Тигърът не се смята за вегетарианец.Следователно на масата трябва да има ястия с месо.

Месото е подходящо във всякаква форма: нарязване на колбаси или бекон, котлети, пиле, запечено във фурната, пушен балик, котлети, желирано месо и така нататък. За разнообразие можете да добавите разфасовки от сирене и зеленчуци, ядки и плодове.

Домашните сладкиши са задължителни на новогодишната трапеза. Неговото присъствие ще зарадва символа на годината и ще покаже гостоприемството на домакинята.

Можете да измиете съдовете с червено вино, в допълнение към традиционното шампанско за такъв повод.

Не бива обаче да губите самообладание едновременно: символът на годината няма да толерира злоупотребата с алкохол и следователно чувството за пропорция за такъв случай ще бъде задължително.

Какво могат да очакват други знаци през 2022 г.?

тигър

Символът на годината ще накара хората като себе си да имат късмет. За самите Тигри това ще бъде най-хубавият час, когато те могат да покажат всичките си таланти и способности за тяхно добро. Те трябва да се опитват да използват времето си възможно най-ефективно, защото всяко действие може да бъде изпълнено с успех и приятни изненади. Какво трябва да очакват от него други зодии? За какво да се подготвим през 2022 г.?

Плъх

Плъхът ще има шанс да придобие нови знания и умения, които няма да се превърнат в мъртво и безполезно бреме - те могат да бъдат приложени на практика. Освен това кръгът от познати значително ще се разшири. Това обаче е съвсем естествено, когато човек научи нещо ново за себе си.

Бик

Thrifty Ox ще може да подобри финансовото си състояние благодарение на своята предпазливост и търпение. Възможно е предложението за изкачване на стъпало по-нагоре по кариерната стълба да не закъснява за значителни заслуги, но това ще засегне само най-енергичните представители на знака.

Заек

Заекът ще има доста трудни отношения със символа на годината. Той ще трябва да бъде умен, за да не се обърка в постоянно променящата се среда. За да си върнем контрола върху ситуацията, ще е необходима готовност да действаме решително. Дракон трябва да повиши нивото на комуникация с другите през 2022 г.

Драконът

Само такава стъпка ще му позволи не само да устои на трудните изпитания на това време, но дори да се възползва от тях. Нужни са близки хора, които да помагат в трудни ситуации. Разбира се, те понякога се нуждаят и от помощ в замяна.

Змия

Змията ще изглежда много продуктивна през 2022 г. - благодарение на факта, че има и невероятна проницателност. Това ще ви позволи почти да предсказвате бъдещето и винаги да бъдете на крачка пред конкурентите.

Кон

За Коня 2022 г. носи разнообразен емоционален цвят: ще има както радостни моменти, така и моменти на тъга. Независимо от това, обезсърченият Кон, който обича да гледа на света реалистично, ще приеме това философски.

Козел

Личният живот на Козата ще излезе на преден план, което няма да развали впечатлението от 2022 година. На личен фронт ще бъде възможно да се стигне до спокойна връзка, която ще се превърне в основата за реализиране на себе си в други области на живота.

Маймуна

Годината 2022 на Синия воден тигър носи на Маймуната разнообразни чувства - от усещане за всемогъщество до безсилие, причината за което ще бъде най-високата всеотдайност по всички въпроси. И това ще доведе до правилните резултати: въпреки умората, резултатите ще доведат до истинско самодоволство.

Петел

Петелът ще почувства относителна стабилност в бизнеса през 2022 година. За него това време не носи значителни промени. Подобна почивка обаче ще ви бъде полезна и ще ви позволи да натрупате сила.

Куче

Кучетата ще са запалени по кариерата и финансовото си състояние през 2022 година. Синият воден тигър им подготвя доста трудни тестове, които въпреки това са напълно възможни за преодоляване и получаване на заслужени награди за това.

Глиган

Прасето ще трябва да покаже своята сила и самоувереност, за да преодолее препятствията по пътя към целите си. Ще са нужни много смелост и твърдост, но резултатите ще си заслужават. Струва си да се помни: символът на годината Тигър ще покровителства не само безстрашните, но и предпазливите.

Какво ще привлече късмет и възможност?


Източният календар предсказва успех през 2022 г. за онези, които развиват навиците на истински хищник: да защитават своята гледна точка и да не се страхуват от честна и открита конкуренция. Символът на годината, Тигърът обича истинската сила и следователно позицията на жертвата няма да даде очакваните резултати - например съчувствие и съжаление, последвани от помощ. Желателно е да общувате с другите при равни условия, без да признавате тяхната слабост.

Щастливите числа през 2022 г. са 1,3,4. Но 6, 7 и 8 могат да доведат до провал. Освен това всеки 16 и 27 от месеца се счита за късметлия.

Фигурката на Тигъра, символът на 2022 г., също ще допринесе за късмета. Можете да го носите със себе си: например на ключодържател или висящ на верига от дрехите си, или можете да поставите талисмана в стаята на масичка за кафе, така че да е винаги на видно място. Не забравяйте да премахнете атрибутите, свързани със собственика на предходната година. Раираният хищник е доста ревнив и няма да търпи подобен квартал.

Заключение

Представителите на този знак от източния хороскоп имат непримирим характер. Те самите знаят от какво, кога, защо и защо се нуждаят. Следователно те не приемат външна намеса. Те реагират агресивно на прекомерен интерес, дори могат да използват сила. Не е изненадващо, че съветниците са жестоки и категорични.

Интересни статии...