Прогнозите на Едгар Кейси за 2022 г.

Прогнозите на Едгар Кейси за 2022 г. се очакват от много от тези, които се интересуват от езотерика и се стремят да гледат напред в бъдещето. Това се дължи на факта, че този гледач даде доста голям брой самоизпълняващи се прогнози.

Феноменът на Едгар Кейси

Едгар Кейси е роден през 1877 г. като обикновено момче. След като се разболя от афония, която се характеризира с пълна загуба на глас. Способността да говори нормално му се връща при хипноза. В това състояние той каза на лекарите как да върнат гласа му в съзнателно състояние и те успяха, буквално следвайки инструкциите му. След като се възстанови, човекът не си спомни нищо, което каза на лекаря в безсъзнание. След това той периодично изпада в транс и прави различни прогнози, адресирани както към отделни хора, така и към цели държави.

Изпълнени прогнози

Първите официално записани прогнози на Кейси са изявления за здравето и лечението му. Оттогава той успешно диагностицира заболявания при повече от 30 000 души, които идват при него за помощ. По-късно той започва да прави прогнози за различни събития, които могат да се случат в страната и света. Той не винаги е предполагал с времето, но съвсем ясно е предал същността на определени инциденти. Сред прогнозите, които са отразени в действителност, са следните:

 • Голяма американска депресия. Едгар Кейси даде точните начални и крайни дати;
 • Времето на началото на Втората световна война, както и близката дата на края - 1944 г .;
 • прогнозира изхода на войната на Курската издутина;
 • кратък живот на Адолф Хитлер;
 • войни в Етиопия, Китай и Испания около година преди да започнат действително;
 • появата на „тяхната“ държава сред израелците беше предсказана 16 години преди реалното събитие;
 • идването на власт на първата жена в Европа - М. Тачър;
 • разпадането на СССР;
 • независимост на Индия като държава;
 • убийствата на двама американски президенти;
 • въздушна атака на 11 септември 2001 г.

Едгар Кейси най-често не си спомняше предсказанията си в състояние на транс, но някои от тях изненадват съвременните хора.

Грешките на "спящия пророк"

Пророкът не толкова често грешеше в предсказанията си. Но някои от тях не се сбъднаха. Най-забележителните грешки на Е. Кейси бяха следните твърдения:

 • А. Победата на Хитлер във Втората световна война;
 • появата на демократична система в Китай;
 • завръщането на митичната островна държава - Атлантида.

Прогнози за 2022г

Едгар Кейси, подобно на много други пророци, на практика не е посочил точните дати на определени събития, но можете грубо да се ориентирате в тях, започвайки от прогнозите, които вече са се сбъднали.

Прогнози за Русия за 2022 г.

Според Е. Кейси надеждите за спасението на целия свят трябва да се възлагат на Русия. Той беше сигурен, че именно тук ще възникнат принципи и възгледи, които ще позволят на всички хора да се чувстват свободни в света. Според него природните елементи на практика не са ужасни за Русия. Пророкът каза още, че страните, които ще бъдат в близки и приятелски отношения с Русия, един ден ще започнат да управляват света с нея.

Кейси вярваше, че мисията на нашата страна е да промени взаимоотношенията между хората по такъв начин, че те да се изграждат върху уважение, доверие и мъдрост, а не върху егоизъм и желание за материални ценности. Няма надеждни данни, че подобни събития ще се случат точно през 2022 г., но по този начин Е. Кейси очерта бъдещето на Русия в близко бъдеще.

Прогнози за САЩ за 2022 г.

Според „спящия пророк“, след изригването на един от вулканите в Италия - Везувий, ще започне трудно време за Европа: континентите ще започнат да се движат, ще има сериозни земетресения в Америка, които ще унищожат цели държави .Въпреки това, по-голямата част от страната ще остане същата, въпреки че ще претърпи големи финансови, човешки и политически жертви. Тези събития също не са обвързани с 2022 г., но могат да се случат през следващите десетилетия.

Прогнози за 2022 г. за целия свят

Светът ще се сблъска с промяна на полюсите в бъдеще, в студените зони климатът ще стане тропически и обратно. Има предположения на пророка, че някои градове в Европа напълно ще изчезнат под водата поради земетресения и движение на континентите. Светът очакват различни катаклизми: вулканични изригвания, фрактури на земната кора, земетресения, които ще доведат до значителни промени както във физическите характеристики на континентите, държавите и градовете, така и в отношенията между хората на политическо и личностно ниво. Това най-вероятно също няма да се случи толкова скоро, но според предсказателя през следващите няколко години.

Заплаха от Третата световна война

Третата световна война, според Едгар Кейси, не трябва да се страхува. Последното подобно събитие се състоя през 1941-1945 г. и най-вероятно съвременният свят ще се обедини, за да се бори съвместно с разрушителните природни явления.

Прогнози за Страшния съд

Едгар Кейси не посочи директно края на света, той само назова природните бедствия, които значително биха променили съществуващия свят. Да, човечеството ще бъде изправено пред големи загуби, но не и до пълно еднократно изчезване.

Заключение

Прогнозите на Едгар Кейси за 2022 г. не са достатъчно точни по отношение на датите, но може и да се сбъднат - това е пророк, който често не греши. Въпреки това, има основание да се смята, че колкото по-нататък са събитията от времето на живота му, толкова по-малка е тяхната точност. Днес целият свят запазва надеждата, че ужасни природни бедствия ще заобиколят човечеството.

Интересни статии...