Психически прогнози за 2022 г. за Русия и света

Прогнозите на екстрасенсите за 2022 г. са интересни за мнозина. Човекът е естествено любопитен. Бъдещето вълнува и привлича, искам да знам какво ни очаква. Следователно предсказанията на древните и съвременни екстрасенси толкова привличат вниманието. Ще намерите някои прогнози от най-силните екстрасенси по-долу.

Предсказания на Нострадамус

Пророчествата на френския астролог вълнуват хората по света от векове. Много предсказания се сбъднаха през живота на великия философ. Оракулът кодира предсказанията в стихове, обхващащи период от 2240 години. Нещо вече се е случило с човечеството, но нещо тепърва трябва да се сбъдне. Нострадамус нарича XXI век време на кардинални промени, когато обичайният начин на живот се променя, формира се нов ред, обичайните модели ще се сринат. Краят на света не трябва да се приема буквално, по-скоро това е просто краят на старото време и началото на нов период.

В стиховете на Нострадамус има препратки към природни бедствия. Той казва, че хората ще трябва да признаят силата на природата и да помислят за лошото си поведение към екологията. В близко бъдеще, според прогнозите на оракула, ситуацията само ще ескалира. Ето защо, вместо да се отпускате, е по-добре да се подготвите за различни климатични изненади.

Според прогнозите на Нострадамус през 21 век човечеството ще се сблъска с нови смъртоносни болести и епидемии. Оракулът подчерта, че появата на нови вируси ще бъде резултат от изобретението на бактериологично оръжие. Пророкът също празнува появата на опасен нов вирус, който бързо ще се разпространи по цялата планета. Източникът на вируса Нострадамус нарече една от източните страни.

Прогнозата за 2022 г. е разочароваща. Oracle предвижда избухването на голям военен конфликт, в който участват много страни.

Според предсказанията на Нострадамус, 2022-2041 - последният период, в който има вероятност за глобален въоръжен конфликт в историята. Причината за конфликта ще бъдат мюсюлманите, които наводниха Европа. Но конфликтът може да бъде разрешен.

Има четиристишие, където оракулът казва, че след голям въоръжен конфликт ще спечелят две държави - Китай и Индия. Смята се, че удар от Запада трябва да се очаква от Китай. А причината за войната се крие в съперничеството между САЩ и Китай.

Провидецът посвети много от своите прогнози на изток, по-специално на Китай. Например той каза, че през 2022 г. Китай ще стане лидер на световната политика. Китайските имигранти ще бъдат амбициозни нови лидери, които ще бъдат на власт и ще бъдат почитани.

Нострадамус разказа и какво очаква Русия. Според него тази година ще бъде спокойна за Русия в сравнение с предишните, когато в страната имаше време на недоволство и размирици. Руската федерация ще заеме позицията на рефер в конфронтацията между САЩ и Китай. Руският владетел ще бъде изправен пред съдбоносен избор.

В стихотворения Нострадамус е шифровал пророчествата по много алегоричен начин. Неговите творби са основа за разсъждения и негови собствени заключения. Предсказанията на оракула са били откровение за човечеството преди няколко века и остават откровение за много народи и страни в момента.

Предсказанията на Ванга

Българският ясновидец е оставил много загадъчни, мрачни и противоречиви прогнози за 2022 година. Ванга обърна много внимание на Русия в своите пророчества.

Провидецът често правеше шокиращи прогнози, които за щастие не се сбъднаха. Сред тях: войната между Русия и Китай през 2007 г. или началото на Третата световна война през 2010 г. Въпреки грешките, според статистиката, повече от половината от нейните прогнози вече са се сбъднали. Сред тях: трагичната смърт на принцеса Даяна и терористичната атака в САЩ на 11 септември.

Всъщност Ванга рядко говореше директно.Почти всички нейни прогнози стават ясни след настъпването на събитието. След това пъзелите се добавят и става ясно какво е имал предвид гледачът.

Предсказателят предсказа за разпадането на СССР и победата на изборите през 2000 г. за Владимир Путин.

Около 2022 г. Ванга каза, че броят на страните ще намалее. Може би гадателят имаше предвид емигрантския поток. Ванга вярваше, че руснаците ще трябва да спасяват жителите на други страни от природни бедствия и други проблеми.

Ясновидката говори за конфликти, които биха довели до разделянето на Руската федерация на отделни държави. Москва ще престане да бъде столица. Урал и Сибир ще се отделят.

Уанг не спомена края на света, но прогнозите й бяха тъжни. Тя подчерта вероятността от екологични бедствия и нови болести, за които все още не е измислено лечение. За света през 2022 г. Ванга прогнозира, че Китай ще се превърне в новата световна сила.

Матрона от Москва

Предсказанията на Света Матрона се почитат от съвременници и духовници. Често я сравняват с Ванга, тъй като Матрона също е била сляпа. Но църквата не разпознава Уанг и Матрона се почита от енориашите в главната църква на светеца в Москва. Прогнозите на Матрона имаха уникален стил. Тя говори за значими събития, засягащи бъдещето. Матрона изрази видения, които помагат на обикновените хора и носят изцеление. Въпреки че не се довериха веднага на гадателя.

По принцип пророчествата на Матрона се отнасяха до Русия. Тя прогнозира криза в икономическата и социалната сфера. Много от предсказанията на Матрона съвпадат с думите на Ванга, но датите са различни. Матрона обеща края на кризисния период за Русия от 2020 до 2025 г. Тя вярваше, че за руския народ е започнал решаващ момент. Ще има загуби, но без това няма пречистване на ума и душата. Провидчицата вярвала, че борбата за собствената й свобода най-после ще даде плод. страната ще си възвърне величието и ще се превърне в непобедима сила. Матрона посъветва хората да обърнат лицата си към Господа, тогава никой враг няма да се страхува.

Светецът имал и предсказания за Украйна. Матрона усеща силна връзка между двете съседни държави. Тя вярваше, че тези страни не трябва да влизат в конфликт и трябва да живеят в мир. През 2022 г. светецът предсказва трудни времена за Украйна, украинският народ ще трябва да пострада, ще бъде изправен пред загуби и изчерпване на ресурсите. Матрона спомена и Донбас. Тя нарече тази територия отражение на вътрешното разрушение на страната. Провидецът увери, че заплахата няма да дойде от съседна държава, а от нежеланието на самите украинци да поемат отговорност за своите действия и да поемат отговорност. Тя прогнозира, че Украйна ще бъде възстановена, след като лидер, който вярва в Бог, е на власт.

Матрона също имаше видения за Беларус. Тя каза, че страната ще се удави в кръв. Светецът видял, че революцията ще доведе до кланета и ще отнеме много животи. Справянето със сложна икономическа криза няма да бъде лесно.

Предсказанието на иранския пророк Салман Салехигударза

Старейшина от Иран предсказа изход от кризата за Русия. Той увери, че руският народ ще оцелее достойно всички изпитания. Видя невидим купол, предпазващ страната от проблеми. Провидецът вярвал, че страната ще достигне величие през 2022 година. От този момент нататък ще започне нов период в историята, ще настъпи рязък скок в развитието на страната. Старейшината прогнозира, че имигрантите ще се върнат в страната и като цяло броят на желаещите да живеят в Руската федерация ще се увеличи значително. Други държави ще завиждат на Русия.

Пророкът увери, че повече няма да има лоша и упорита работа, хората няма да имат нужда от нищо и ще могат да правят това, което искат. Но старейшината предупреди, че покачването ще стане само след поредица от тестове. Първо, държавата ще трябва да се справи с природни бедствия и нещо ужасно от Китай.

Пророчества на светите старейшини за Русия

Серафим Саровски, Нектарий Оптински, Нил Мирро-стрийминг, Стефан Карулски, Пейси Святорец са старейшини, известни не само с невероятния си живот, но и с правдивите си предсказания. Те объркаха съвременниците си и едва сега става ясно какво са имали предвид.

Старейшина Аристокл прогнозира заплаха от Китай, която може да завладее планетата и да унищожи целия свят. Ако по-рано тази прогноза изглеждаше фантастична, то след COVID-19 пророчеството изглежда реално. В бъдеще Аристоклес все пак виждаше спасение за Русия, която ще се възроди и ще стане център на света. Но преди това всички държави ще обърнат гръб на Русия, управляващите ще си отидат и хората ще се обърнат към Бог.

Вярващите често се позовават на пророчествата на Серафим Саровски. Той каза, че злодеите ще бъдат на власт, но след това върху главния злодей ще падне ужасна болест и разрушителните планове няма да могат да се сбъднат. Може би тези думи бяха за болшевиките. Имал е и пророчества за „последните дни“ или края на света. Старейшината предсказал, че преди края на света страната ще се обедини с други земи и славянски народи. Той пророкува появата на непобедимо всеруско царство.

Светият старец Нектарий Оптински сънува сън, в който му идва датата на края на света. В съня си видял апостол Петър и Исус. Петър попитал Божия Син кога ще свършат мъките за хората. На което той получи отговора, че до 22-ра година. Предстои само 2022 г. и може да се предположи, че прогнозата може да се сбъдне.

Паисий Святорец предсказа преразделянето на света. Той каза, че страните ще окупират Турция, а китайците ще стигнат до Йерусалим.

Прогнози от участниците в "Битката на екстрасенсите"

Шоуто "Битката на екстрасенсите" е популярно сред зрителите от няколко години. Много фокусници имат необичаен дар и могат да погледнат в бъдещето. Често от участниците в „Битката на екстрасенсите“ можете да чуете интересни прогнози за Русия и света като цяло.

Един от най-известните победители в шоуто Александър Литвин предположи, че 2022 г. ще бъде трудна година за Русия, тъй като ще бъде пълна с различни проблеми и изпитания. Ще има фундаментални промени в правителството: на политическата сцена ще се появят нови лица. Хората ще станат свидетели на сериозна борба за пазарите на продажби.

Фатима Хадуева е уверена, че въпреки всички проблеми страната ще издържи достойно на изпитанията и ще докаже своето величие и мощ на целия свят. Хората от периферията вече няма да ходят в Москва. Регионите ще започнат да се развиват активно: там всеки ще се стреми към пари и успех. В Европа ще има войни, които ще донесат скръб и много загубени животи. Независимо от това, екстрасенсът подчертава, че Третата световна война няма да се случи.

Джулия Уанг прогнозира абсолютна икономическа стагнация в Русия. Народното недоволство ще доведе до ожесточена вражда между центъра и регионите. Настоящото правителство ще претърпи кардинални промени. Възможна е пълна смяна на мощността. Но пристигането на нови хора няма да бъде приветствано от всички. До края на 2022 г. страната ще бъде на ръба на гражданска война.

Мехди Уафа вижда картината по-оптимистично. Той уверява, че успех и просперитет очакват Русия през 2022 година. Новият живот ще започне неочаквано и ще продължи дълго време. Америка ще загуби позицията си на световен лидер. Руската федерация трябва да търси съюзници на изток, по-специално да се придържа към КНР.

Хаял Алекперов коментира ситуацията в Украйна. Той е сигурен, че всичко най-лошото вече се е случило там и няма да се влоши. В същото време не може да се разчита на бързо разрешаване на конфликта. Отношенията между Украйна и Русия постепенно ще се подобряват. Освен това той каза, че са възможни мащабни климатични катаклизми.

Рубина Цибулская казва, че ескалацията ще приключи и конфликтът в Източна Украйна ще отшуми в края на 2022 г.

Психическите прогнози за 2022 г. са много различни помежду си. Кое от това ще се сбъдне - само времето ще покаже. Предсказването на бъдещето не може да се нарече 100% вярно.Пророчеството трябва да се разглежда като начин да покажем на хората какво може да се случи, ако човечеството не започне да живее съзнателно.

Интересни статии...