Прогнози за 2022 г. от астролози и екстрасенси

Прогнозите за 2022 г. представляват интерес за хората, които искат да вдигнат завесата в близко бъдеще. Астролозите обещават разцвет на индивидуализма. Очаква се началото на търсенето на нова независимост, човек трябва да разчита само на собствените си сили, способността за оцеляване при всякакви условия ще му бъде полезна. Някои ще живеят от натурално земеделие и се очаква търсене на органични продукти от екологични селскостопански комплекси.

Прогнозата на Павел Глоба

Известен руски астролог казва, че прогнозите предоставят различни възможности за реализация. Като цяло е невъзможно да се предскаже бъдещето до най-малките подробности. Астролозите виждат само някои тенденции и модели, разчитайки на космически цикли. Всичко на света е подредено по определен начин. Основата на Вселената първоначално се основава на математически модел. Изпълнението на тези или онези прогнози зависи от хората. Способността да се предсказва е присъща на всяка наука, било то химия или медицина. Ако метеоролозите прогнозират дъжд, тогава човек трябва да вземе чадър. Същият принцип се прилага и в астрологията.

Икономическата криза ще продължи и през 2022 година. Това ще доведе до преструктуриране на икономиката не само у нас, но и в света като цяло. Политиката също ще бъде преформатирана. Климатът ще се промени. Докато глобалните природни бедствия са трудни за предвиждане, пандемиите са доста предсказуеми. Това, което се е случило през 2020 г., според Павел Глоба е тестов режим, а истинската пандемия ще бъде през 2022-2024.

Светът ще започне активно да се променя. Ще бъде подходящо време Русия да си върне статута на велика държава, която е загубила през последните десетилетия. Потребителското общество постепенно ще бъде заменено от икономическо и осъзнато.

Ситуацията в Донбас няма да се промени, там ще продължи бавен конфликт. За Украйна всичко ще остане непроменено.

Прогноза на Михаил Левин за Русия и света

Авторитетният астролог Михаил Левин увери, че 2022 г. ще бъде интересна както в историята на страната ни, така и за света като цяло. Тенденциите от последните години ще продължат: кризата няма да отиде никъде. Финансовото положение е ужасно. Рублата ще продължи да пада. В допълнение към забележимо влошаване на финансовото състояние, рейтингът на централното правителство ще намалее. Навсякъде ще се появят спонтанни протести и бунтове. Периодът на Путин ще приключи. Всичко дълго свършваше. Смяната на властта ще стане не чрез революция, а чрез промени на върха. Може би нещо ще се промени след изборите за Държавната дума.

Пандемията на коронавируса ще намалее. Covid изобщо няма да изчезне, ще стане нещо познато, като обичайния грип.

Като цяло годината ще стане малко по-лесна, по-интересна и по-динамична от предишната. Започна нова ера - въздушната. Ще донесе голяма откритост, свобода и новост. страната ще навлезе в съвсем ново време за себе си.

Прогнозите на Вера Лион

Много хора вярват на думите на казахстанската гадателка Вера Лион. Тя отдавна е спечелила доверие с точните и подробни прогнози. Вера е родена, но сега живее в Казахстан, поради което нейните пророчества винаги засягат тези две страни.

Прогнозите за бъдещето на Русия са пълни с оптимизъм. Тя твърди, че Владимир Путин уверено заема позицията си и няма да отиде никъде, въпреки броя на недоброжелателите около него. Политическата ситуация ще остане непроменена.

Русия ще се сблъска с различни препятствия, но всички те ще бъдат успешно преодолени. Конфронтацията със Запада ще остане, но страната няма да загуби позициите си. Във външната политика акцентът ще бъде върху Близкия изток и Африка.

Екстрасенсът вярва, че ДНР и ЛНР няма да бъдат обединени с Украйна.

В света Вера Лион прогнозира подобни събития, без да се позовава на конкретни дати:

  • разпускането на НАТО;
  • разпадане на ЕС;
  • влошаване на отношенията между САЩ и Китай (дори не е изключен въоръжен конфликт);
  • терористични атаки в щатите;
  • Китай ще се превърне в суперсила.

Положението на околната среда ще се влоши. Природни бедствия и катаклизми очакват Земята: пробудени вулкани, топящи се ледници, наводнения, пожари, земетресения и урагани. 2022 г. може да бъде най-лошата година за нашата планета.

Въпреки разочароващите прогнози, Вера Лион успокоява, че в крайна сметка всичко ще завърши добре и в света ще цари хармония. Хората ще се научат да се грижат добре за природата и екологичната ситуация ще се подобри.

Провидецът съветва хората да не си тъпчат главите с глупости, фокусирайте се върху позитивното. По-добре е да насочите енергията към създаване и творчество. Това е подходящо време за семейството и развитието на духовни ценности.

Прогнозата на астронома Лари Молнар

Опитният астроном Лари Молнар прогнозира, че небето ще се промени през 2022 г. поради сблъсъка на две звезди. След сливането двоичната звезда ще стане 10 000 пъти по-ярка. Раждането на нова звезда ще бъде ясно видимо от земята без телескоп. Той ще се появи в съзвездието Лебед, в частта на Северния кръст. Всеки ще може да гледа сливането на две звезди или звездна експлозия, както във фантастичен холивудски филм.

Очаква се светкавицата да е толкова силна, че да бъде най-яркият обект в небето няколко нощи подред. Професор Молнар не стигна до този извод сам, а с колеги от колеж Калвин. Ако астрономът не се заблуждава, тогава той ще бъде първият учен, който е успял да предскаже сблъсъците на звездите. Преди това никой не успяваше и астрономите записаха сблъсъка на звездите, след като светлината от него достигна нашата планета.

Прогнозата на Василиса Володина

Най-модерният астролог Василиса Володина обещава, че 2022 г. няма да донесе много изненади. Не всичко ще бъде лесно, но ще се появят промени към по-добро. Изграждайте бавно нови неща, не можете да избягате пред локомотива. Ако искате да промените нещо, първо първо обмислете добре всичко и едва след това преминете към действие. Правилно е да се подготвят реформи предварително, така че един ден те да не станат лични революции. Годината няма да бъде толкова стресираща и стресираща, колкото предишните. Мислете за този период като за почивка и оценете последиците от вашите действия във всички области на живота.

Правителствените методи ще се променят и ще станат по-малко натрапчиви. Властите ще бъдат изправени пред активни протести и народни вълнения. Някои ще се опитат да запазят старото, но напредъкът не може да бъде избегнат. Без значение кой се опитва да предотврати промяната, тя все пак ще се случи. Икономическите и политическите промени се развиват отдавна. Основното нещо е да смените старите постепенно, а не рязко. По-добре е да изградите новото въз основа на старото.

Трудността се крие във факта, че старият опит вече не помага и новите методи все още не са взети. Следователно хората не могат да решат какво да правят: да се придържат към стари норми или да ги заменят с нещо ново. Не се поддавайте на провокации, опитайте се да запазите спокойствие. Опитайте се да разберете какво е станало излишно във вашия живот и се откажете от него. Време е да се отървете от остарелите нагласи, които ви пречат да продължите напред.

Възможни са природни бедствия. Светът ще има опустошителни земетресения и урагани.

Що се отнася до икономическите перспективи, рублата няма да се засили, въпреки че не трябва да се очакват силни колебания. Руската икономика няма да се засили, следователно няма причина за укрепване на рублата. По-добре е да съхранявате спестяванията си в различни валути в няколко банки. Очаква се рязко колебание в цените на криптовалутата. Добър период за игра на борсата и ценните книжа. Като цяло човек може да се подготви за напрегнатата икономическа ситуация в страната и в света. За пореден път много хора ще трябва да пестят дори от битови предмети.

Ще има нови данъци и такси. Единственият начин да се преборим с това е чрез законни средства: уверете се, че получавате всички субсидии и придобивки, за които можете да се класирате.

Тази година ще отвори пред нас нови закони и правила за взаимодействие на хората помежду си и хората с природата. Глобални промени не се очакват.

Василиса Володина напомня, че положителните промени не падат от небето и не идват при всички едновременно, както се случва с лоши събития. Полагайте усилия, за да направите повече добри промени. Трудностите винаги са лесни за предвиждане, но ще трябва да се работи по подобрения.

Прогноза на Влад Рос

Астрологът Влад Рос също направи своята прогноза за годината. На 21 декември 2020 г. Сатурн заклина с Юпитер, въвеждайки нова ера - ерата на Водолея за следващите 200 години. Водолей е източноевропейска територия. Ще има кардинални промени в Украйна, Беларус и Русия.

Турция ще предяви претенции към Крим. Възможна е война в Крим. Що се отнася до конфликта в Източна Украйна, той ще продължи, докато Путин е на власт. През 2022 г. ще се включи последният му солариум, той може не само да напусне президентството, но и да престане да съществува на земята и смъртта може да бъде ужасна. В Беларус се очаква икономически спад и ще се развие трудна ситуация за обикновените хора.

През 2021 г. за Украйна започна 10-годишен цикъл на икономическо възстановяване, който ще продължи да се развива през 2022 г. Инвеститорите ще дойдат в страната. Гривната ще се засили.

Една година се счита за добра, ако има не повече от четири затъмнения. През 2020 г. имаше цели 6, през 2021 г. - 4 и никой от тях не беше наблюдаван от нашата страна. 2022 г. ще има частично слънчево затъмнение през април, пълно лунно затъмнение през май, частично слънчево затъмнение през октомври и пълно лунно затъмнение през ноември. Общо ще има две затъмнения на Луната и двете - общо. Годината не е критична.

Нумерология 2022 = 6. Шест е свързан с любов, семейство, красота и творчество. Периодът е идеален за започване на романтична връзка, брак и попълване в семейството.

Влад Рос уверява, че през 2022 г. светът ще забрави за коронавируса.

Астролозите Дмитрий Уран и Константин Дараган

Астролозите предупреждават, че скоро на стария световен ред ще приключи и ще настъпи ново време.

Константин Дараган съветва да затегнете коланите си, защото промените ще бъдат мащабни. Ще отнеме повече от една година, за да влезе в сила новата заповед, но връщане назад няма.

Той е уверен, че позициите на САЩ и Европейския съюз ще отслабнат. Но Индия и Китай ще започнат да се движат нагоре. Светът очаква информационна война и хибридни атаки. Позициите на Русия на световната арена ще отслабнат. Отношенията между Руската федерация и САЩ и ЕС ще се влошат. Русия ще бъде изправена пред силен натиск, както вътрешен, така и външен. Възможна е значителна чистка на властта и политическа реформа. Икономическата реформа също е неизбежна. Националната валута ще бъде шокирана.

Астрологът е сигурен, че светът вече е преминал "нулиране" и сега трябва да изчакаме първите последици от движението към нова реалност. Вероятна е финансова буря.

Павлоградският астролог Дмитрий Уран се притеснява, че в света е възможен конфликт с използването на ядрено оръжие.

Трябва да очакваме мощен „фалит“ и преразпределение на финансите. Те ще създадат нова концепция за развитието на глобалната икономика.

Технологията наистина ще даде тон. Благодарение на тях ще се популяризират нови елити, ще се разпространяват различни ценности и ще се решават глобални проблеми.

Икономиката ще се основава на информационни технологии, производство и съхранение на електроенергия, както и земеделие и преработка на храни. В тези области се очакват революционни промени.

Астролозите препоръчват да не бъдете мързеливи, да планирате и последователно да вървите към целта. Не можете да се доверите на нищо и на никого, проверете всичко. Не се опитвайте да променяте всичко в живота и започнете от нулата - това не е най-добрият период.

Прогнозите на астролозите за 2022 г. показват, че имаме късмета да живеем в много интересно време. Индустриалната ера е към своя край и започва информационната ера. Това е по-свободно и по-хуманно време. Но е важно през периода на промяна в начина на живот хората да се окажат предпазливи и да не позволяват началото на ядрена война.Някои пророчества изглеждат поне неразбираеми и дори странни, но те не могат да бъдат пренебрегнати, тъй като голяма част от предсказаното по-рано вече се е сбъднало.

Интересни статии...