Прогнози от Матрона от Москва за 2022 г.

Прогнозите на Матрона от Москва за 2022 г. представляват интерес за много страни. Майка Матрона е била една от най-известните гледачи на 20 век. Тя беше почитана не само от обикновените хора, но дори Православната църква я призна. И това е голяма рядкост за гадателите, защото църквата не насърчава прогнози и опити да погледнем в бъдещето.

Нейните пророчества си заслужават да бъдат запознати: много от тях вече са се сбъднали, а други тепърва ще се сбъднат. Преди да напусне този свят, старицата остави прогнози за това какво ще се случи в света и дали светът ще свърши. Предсказваше ли тя Третата световна война, както много астролози и оракули? Какво очаква света и Русия през 2022 г.? Ще ви разкажем допълнително.

Благословена Eldress Матрона от Москва

Тя посвети целия си живот на служене на хората. Почти всички нейни прогнози се оказаха верни. Блажен е роден на 22 ноември 1881 г. в село Себино, провинция Тула. Тя се роди напълно без очи. Отначало родителите се страхуваха, че ще им бъде трудно с дете с увреждания и дори мислеха да изпратят бебето в сиропиталище. Но майката имала мечта, благодарение на която станало ясно, че новороденото момиченце е Божият избраник.

Когато момичето беше на 7 години, тя имаше невероятни способности. Ако тя се молеше за болен човек, той се възстановяваше много бързо. Също така благодарение на нейните молитви страдащите намериха утеха, скърбящите отново започнаха да се усмихват и невярващите обърнаха поглед към Бога. Новините за необичайните умения на момичето бързо се разпространиха из квартала. Болните, бедните и нуждаещите се от съседните окръзи започнали да идват при детето. Като благодарност хората давали на момичето пари, храна, неща - кой на какво е богат. В резултат на това Матрона се оказа не тежест за семейството, а хляб.

Праведният Йоан Кронщадски нарече момичето своята промяна.

На 17-годишна възраст светецът внезапно спря да ходи. До смъртта си тя остава заседнала. Момичето реагира на това с смирение и не се оплака от тежкото положение. От 44 до 71-годишна възраст светецът живее в Москва с различни познати. Тъй като по това време имаше преследване на Църквата, благословената трябваше непрекъснато да сменя местоживеенето си, бягайки от арестите.

Матрона приемаше хора всеки ден: слушаше, наставляваше ги по правилния път и се молеше. Тя успя да опише някои подробности от живота на онези хора, които дойдоха при нея. Тя им предсказала събитията, които трябвало да се случат в близко бъдеще. Тя не поиска плащане за услугите си. След срещата със светеца много хора започнали да посещават редовно църквата.

Изпълнените пророчества на Света Матрона

Матрона често се сравнява с Ванга и въпросът е не само в това, че и двете жени са били слепи, но и в способността да правят точни прогнози.

Доверието в пророчествата на праведната жена не се появи веднага. Трябваше да търпи преследване, обвинения, презрение към уникалните си способности.

Първото сбъднато пророчество са събитията от революцията от 1917 година. Тези видения ужасиха светеца. Тя описа църкви, разрушени и разрушени, кръв, разделяне на земята и човешка болка. Прогнозата стана реална за по-малко от 12 месеца.

Освен това тя прогнозира:

  • Убийство на император Николай II и семейството му.
  • Първата военна атака на Германия.
  • Началото на Втората световна война. Великомъченикът предсказа, че много хора ще умрат, но победата ще бъде за руснаците.
  • Репресии по време на управлението на болшевиките.
  • Преследване на етнически малцинства.
  • Как ще умре Сталин и какво ще се случи след смъртта му. Буквално „управляващите ще заемат неговото място - един по-лош от другия“.
  • Трудно бъдеще за страните след разпадането на Съюза.
  • Засилване на влиянието на западните страни.

Прогнозите на Матрона за 2022 г.

Според ясновидката в света ще започнат да се случват ужасни събития и всичко това поради жестокостта на хората. В различни държави са възможни мащабни преврати. Хората ще бъдат победени от завист и алчност. Провидецът предсказал, че поради липса на вяра човечеството ще бъде наказано.

Какво очаква Русия през 2022г

Матрона прогнозира спад в икономиката. Блажен видя кризата в икономическата и социалната сфера. Причините за кризата са вътрешни противоречия. Според прогнозите на колелото, края на кризата и края на трудния живот, страните трябва да изчакат в периода от 2020 до 2025 година.

Гадателят говори за революция в страната. Тя прогнозира, че страната може да изчезне напълно, ако хората започнат да вярват на измамници и да бъдат водени на провокации. Матрона предупреди, че хората на власт буквално ще „вземат цяла Русия в джоба си“. Тя вярваше, че вътрешното прочистване на всички ще послужи за общо умиротворяване.

Не се предвиждат големи военни конфликти.

Светецът предсказал близки отношения между Руската федерация и КНР, Индия, Бразилия, Венецуела и Мексико.

Бъдещето на Украйна и Беларус

Света Матрона каза, че украинците са славяни, които не искат да приемат произхода си. Но не е само това. Украинците, подобно на руснаците, обърнаха гръб на Господ. Светецът предвиждал загуби и разрушения в украинските земи. Може би това се отнася до ситуацията в Донбас. Трудно е да се каже дали прогнозата се е сбъднала или предстои най-лошото. Матрона препоръча на украинците да помнят корените си и да обърнат лицата си към Бог.

Предсказва светата масова емиграция на украинци в Европа и Америка. Тя препоръча да не се оглеждате в търсене на добър живот, а да започнете да правите нещо днес. Имаше и положителни пророчества за украинците по отношение на откритията в инженерството и космонавтиката. Матрона нарече украинците талантливи и надарени.

Матрона посъветва беларусите да се пазят от влиянието на западните страни, да не допускат чуждото въвеждане в живота им и да не им позволяват да разрушават обичайните основи. Тя предвиждаше, че хората ще се опитат да извършат революционен преврат. Правителството ще смаже вълнението, ще се пролее много кръв. Оцелелите ще бъдат съдени и наказани. Но след това в Беларус няма да има конфликти и хората ще живеят спокойно. Не трябва да се страхувате от природни бедствия.

Светителят вярвал, че страната, Беларус и Украйна са неразривно свързани. Възрастната жена посъветва тези държави да си помагат, но да не влизат в конфликт по никакъв начин.

Пророчества за Европа, Америка и света

В европейските страни старшината видя сериозни граждански конфликти. Европейският съюз ще отслабне поради вътрешни конфликти. Възможни са военни сблъсъци поради религиозни различия. Светецът предсказал сблъсъци между християни и мюсюлмани. Матрона прогнозира, че европейците ще търсят подслон в руските земи. Но това ще се случи само ако няма разделение на територията. Според предсказанията на Света Матрона бъдещето на Европа не изглежда оптимистично.

Провидецът предсказа глобален конфликт в света. Тя изрази предположението за болестите на Земята и предсказа, че Природата ще се разбунтува срещу човечеството. Ясновидката прогнозира големи катаклизми.

В своите прогнози тя описва трансформацията на хората, предсказва, че много хора ще се потопят в транс. Matrona има много предсказания за промени в нещата, които са общи за хората.

Ще започне ли Третата световна война?

Има предсказания, които са не просто мрачни, но наистина ужасяващи. Тя пророкува, че хората ще ходят като под хипноза и нещо плашещо ще витае във въздуха.

Матрона настоя, че е голяма заблуда да се отхвърли Бог. Поради това злите духове са близо до всички.

Прогнозите на ясновидката за края на света гарантират, че няма нужда да се страхувате от Третата световна война. Тя нарече края на света война без война. Матроната видя много смъртни случаи, но по каква причина - тя не уточни.Ако вземем предвид нейните пророчества за зла сила, която ще бъде рамо до рамо с хората, тогава вероятно това е смисълът. Светецът тъгувал за онези хора, които ще доживеят „последните времена“. Прогнозите на Матрона за съдния ден са много неясни. Светецът призовал, преди да е станало твърде късно за осъзнаване и вяра в Бог. Тя увери, че ако човек вярва в Господ, тогава никакво зло не се страхува от него. Вярващият винаги е по-силен от всякакви беди и нещастия.

Прогнозите на Матрона на Москва за 2022 г. обещават труден период. Предсказанията на възрастната жена са се сбъдвали неведнъж. Матрона увери, че само вярващите не трябва да се притесняват. Важно е да обърнете внимание не на материалния свят, а на духовните ценности. Вярващите ще избегнат скръбта, скръбта и други неблагоприятни пророчества. Дали Матрона от Москва е била права, ще стане известно много скоро.

Интересни статии...