Комичен хороскоп за 2022 г. по зодии

Комичният хороскоп за 2022 г. е интересно забавление за гостите и чудесна причина да вдигнете чаша пред публиката. Всички се интересуват каква ще бъде предстоящата година. Ще ви помогнем да разберете с хумор. По-долу ще намерите няколко опции за хороскоп за всички зодии за всеки вкус.

Комичен хороскоп за 2022 г. по зодии

Хороскопът за 2022 г. според зодиакалните знаци ще ви подскаже какво да очаквате от Водния тигър. Веселият хороскоп се основава на астрологична прогноза. Отнасяйте се с написаното с хумор, но имайте предвид, че и в него има истина.

Комичен хороскоп в стихове и проза за Овен

***

Овенът има голям улов

Той ще бъде щастлив и здрав.

Тигърът ще ви помогне да бъдете по-смели

По-забавно и оживено.

Овенът е бърз за поръчка

Зареждането не би навредило.

Като цяло ще бъде покрит с шоколад

И ги представете за награда.

Символът на годината - Тигърът препоръчва да се отървете от навика „да си извивате опашката“. Не се държи така тази година, въпреки че я обичаш. Спрете постоянно да съблазнявате представители на противоположния пол и вземете неочакван бонус.

Често има желание да ви удуши поради прекомерен инат, но все пак околните оценяват и се вслушват в мнението ви. Може би те ви прощават много за истината на матката, че винаги говорите в лицето си.

Отпуснете се навреме, за да избегнете вдигане на ръка. Потърсете вашите начини: балон, масаж, чаша вино (просто не се увличайте).

Комичен хороскоп в стихове и проза за Телец

***

В годината на Тигъра до Телец

Трябва да престанем да бъдем мързеливи.

Спри да лъжеш

Станете на работа!

Имайте време навсякъде: тук и там,

Тихият Телец трябва да бъде по-пъргав.

Тогава годината ще бъде щастлива и печеливша.

Тигърът определено никога няма да забрави за вас!

Телецът може да бъде ужасно упорит - това вбесява не само околните, но и самите Телеци. Опитайте се да използвате ината за добри дела - за себе си, разбира се. Долу юначеството, бъдете за здравия егоизъм.

През 2022 г. задръжте хрътката, в противен случай ще останете с покази едно към едно. Ако работата и любим човек са ви скъпи, то нека бъде просто.

И също така да се отървете от синдрома на Плюшкин - достатъчно, за да завлечете всякакви боклуци в къщата. Направете място за нови неща и се отървете от това, което не използвате без милост.

Комичен хороскоп в стихове и проза за Близнаци

***

Близнаците дават съвсем

Тигърът на всичко винаги е двойно.

Мирът ще дойде в семейната къща,

Самотен - сватбата очаква.

Те ще могат да правят всичко,

Няма нужда да ходите на лекар.

Кръгъл танц на светло ежедневие

Ще се върти цяла година.

Затварянето на устата е цял проблем за вас. Дори не се опитвате, но някак се оказва, че се превключвате във всяка цев, ще имате време да пълзите навсякъде. Някои хора схващат, че използвате нещо забранено. Иначе откъде взехте толкова много енергия и винаги добро настроение.

Опитайте се да бъдете по-малко мързеливи. Спазвайте обещания, Тигърът не обича празни думи. Ако работите усилено, ще бъдете щастливи през 2022 година. Основният ви талант е да намерите общ език с всички. Използвайте го пълноценно.

Комичен хороскоп в стихове и проза за Раци

***

В годината на Тигъра Ракът е нещастен,

Отново се притеснява.

Той винаги е обиден от нещо,

Не е понижен обаче.

Раков чака излитане в кариерата,

Всичко ще се случи бързо.

Не е нужно да се връщате,

Награда ще ви намери скоро.

Никога не съм виждал по-подозрителен човек. Постоянно мислите, че може да ви се случи нещо. Често се оплаквате, дори от нещо, което все още не се е случило, но не ви харесва предварително.

Спри да дразниш другите с хленченето си! Вие сте много скърцащ човек.

Препоръчваме ви да сте по-прости и да не се занимавате с глупости. Ако не сте доволни от личния си живот, опитайте да смените ампулата, може би това ще помогне.

Комичен хороскоп в стихове и проза за Лвов

***

Тигрова година за лъвовете по техен вкус,

Очаква ги лов за слава.

Неговата сила и дори гняв

Силен Лъв ще покаже на всички.

Лъки Лео в личния си живот

А в бизнеса всичко е отлично.

Успешна година - без съмнение

Само движение нагоре ще бъде!

Скрийте гордостта си, ако искате да имате късмет тази година. Роднините знаят, че за да получите нещо от вас, е достатъчно да се напълните с всякакви комплименти. Веднага се превръщате в най-милия човек, който се съгласява на всичко.

Не разкривайте тайните си на непроверени хора, в противен случай това ще доведе до неприятни последици. Ако някой се осмели да тръгне срещу вас, то този човек определено няма да е добър. Позволете си планирана непредсказуемост.

Комичен хороскоп в стихове и проза за Дева

***

Девите знаят много за работата

Въвежда се иновация.

През тигровата година те излитат

Както в семейството, така и на работа.

Ще блести от радост

Тайнствените им лица.

Животът е като в приказен филм

Е, късмет за тях, толкова късмет!

Това не е годината за релакс. Самотните Деви ще срещнат любовта. Противно на първите впечатления, Девите са практични, разумни и икономични. Но не забравяйте да се харесате.

Хората около вас ви обичат заради пестеливостта и педантичността ви, но понякога това самата ви притеснява. Тигърът препоръчва да се държите нежно със семейството си и да спрете да си играете на нервите.

Комичен хороскоп в стихове и проза за Везни

***

Везните мислят дълго, но знаят много.

Тигърът ги обича за това и разбира.

Настъпващата година ще бъде много щастлива.

Везните ще бъдат обичани дълбоко и скъпо.

Заплатата ще бъде увеличена, проектът ще бъде ръководен -

Това е мястото, където вашата интелигентност е полезна.

Отворете вратите по-широко за късмет

И направете мощен пробив в кариерата си.

Спрете да бързате между крайностите, бъдете по-решителни. Не давайте на съмненията шанс да ви победят. Тази година експериментите са неизбежни. Чувствайте се свободни да промените имиджа си. Семейният живот може да бъде труден, защото той постоянно се дърпа наляво. В годината на Тигъра предателството няма да се провали.

Комичен хороскоп в стихове и проза за Скорпиони

***

Скорпионите имат много работа

Те правят много в годината на Тигъра.

Два Скорпиона са тандем

Това няма да загуби за никого.

Любовта чука силно на вратата

Забравете страховете си и повярвайте.

В крайна сметка тази година е за Скорпиони -

Година на страст и нови изненади.

В годината на Тигъра Скорпионите трябва да внимават да не разкриват тайни на никого. Наоколо има много завистливи хора и клюки. Успокойте истериките си, спрете да правите скандали от нищото.

Ако има желание да повдигнете нечий мозък, тогава се смилете над роднините си - извадете мозъка за себе си. Научете се да правите компромиси. Спрете да се бодите и да се карате, нека бъдем приятели и се радваме на живота.

Спомняте ли си последния път, когато направихте нещо за близките си просто така? Направи добро дело. Настроението неизбежно ще се повиши, освен това ще добави сила към великите неща.

Комичен хороскоп в стихове и проза за Стрелец

***

Стрелецът е лидер по природа

Главният герой в литературата.

Тигърът ще се страхува да ви навреди,

Живееш цяла година и не тъжиш.

Очакват ви признание и награди,

От какво си невероятно щастлив.

Очаквайте увеличение на заплатата

И подобрено мислене.

В Годината на тигъра не е нужно да се притеснявате за финансовото си състояние или любовния си фронт. Всичко ще върви гладко. Но това не е причина да се отпуснете и да не правите нищо. Тигърът съветва да не изпадате в меланхолия. Във вас има отблъскваща черта, която дразни приятели и близки.

Имате своя собствена гледна точка за всичко и искате да наложите мнението си на всички останали. Не се изненадвайте, ако ви възмутят заради това.

Опитайте се да говорите по-малко и да правите повече, в противен случай Тигърът ще удари маншети. Научете се да пренасочвате задачи към други. Ясно е, че сте в състояние да направите всичко сами. Но спрете да взимате всичко върху себе си. По-добре да посветите останалото време на почивка.

Комичен хороскоп в стихове и проза за Козирози

***

Козирогът не е по-упорит.

Ако си поставите цел,

Със сигурност ще достигне

Той ще скочи над главата си.

Тази година е за Козирог

Ще означава много.

Опашката на късмета ще бъде уловена бързо

Козирозите са кариеристи.

Бъдете нащрек за непознати хора, в противен случай няма да стигнете до проблеми. Опитайте се да работите по-малко тази година.Ако работохолик като вас ще успее. Повече работа обичате само пари.

Достатъчно, за да спестите, можете да похарчите малко. Тигърът препоръчва да се смеете по-внимателно на другите, в противен случай ще се свиете. Вървете през живота толкова лесно, колкото в танц. Спрете да бъдете твърде сериозни.

Комичен хороскоп в стихове и проза за Водолей

***

През тигровата година всички Водолеи

Трябва да си малко по-смел.

Всички идеи ще се сбъднат

Луди начинания.

Водолеят чака успех

Пари и весел смях.

Любовта им очаква

И кръвта ще възбуди силно.

Водолеите лесно намират общ език с всеки народ. Понякога на другите им се струва, че не сте в приятелски отношения с главата си - изразявате толкова странни идеи. Не се обиждайте, че хората не ви разбират. Развеселете се, дори ако нещата не вървят по план в живота. Давайте съвети само когато ги попитате.

Вашият съвет винаги работи и наистина помага, просто не всички са готови за него. Тигър препоръчва: продължете така! Опитайте медитация и йога. Научете се да улавяте баланс и хармония. Потърсете хоби, което ви позволява да се отпуснете.

Комичен хороскоп в стихове и проза за Риби

***

През тигровата година Рибите са спокойни,

Плуват толкова заето.

Няма нужда да бързате

Те знаят защо.

Тигровата година идва -

Ще донесе радост.

Те ще плуват често

В океана на щастието.

В Годината на тигъра се опитайте да изневерявате по-малко, ако не искате да развалите отношенията си с приятелите си. Ако сте обещали нещо, тогава удържайте на думата си. Свикнали сте да се измъквате, но тази година обстоятелствата може да се обърнат срещу вас. Тигърът ви обещава скандали, ако предадете другата половина. В Годината на тигъра е време да предприемете неочакван обрат. Покажете талантите си, разклащането е задължително.

Комичен хороскоп в стихове за ученици и деца

Готин хороскоп за ученици ще бъде интересен не само за децата, но и за техните родители.

Овен

Овенът има силна воля,

Той определено е инат.

Той се забавлява в училище.

Всичко е ясно на един.

Той не е мързелив, той учи много,

Но когато му омръзне

След това ляга на дивана

И вика: Мамо, уморен съм!

***

теле

Постоянни и трудолюбиви

Често търпи страдания.

Разбира се, той обича да бъде мързелив,

Но не бива да му се сърдите.

Остана малко воля

И той е най-бавният в класа.

Не обича бързането и напрежението,

Радвам се да легна в леглото.

***

Близнаци

Те учат, после са мързеливи -

Толкова им е трудно да се съберат.

Настроението ще се промени сто пъти

Тяхната същност е непостоянството.

Носете много радост

И милион притеснения.

Те изяждат всички сладкиши.

Те си чатят целогодишно.

***

Рак

Ракът е известен диван картоф

Уязвима и сантиментална.

В него няма оплаквания в училище,

Както всички останали, той е нормално дете.

Случва се, плач и писък,

Случва се да бъде сладък, добродушен.

Той ще се обиди, тогава простете.

Той много обича да слуша приказки.

***

лъв

Той винаги иска да бъде първият

И е необходимо да се води с марж.

Училището е като сцена за него

Той иска да блести непременно.

Обяснете и покажете как трябва да бъде.

Добрият приятел няма да се предаде в беда.

Потискането му е само опасно

Той удря много добре.

***

зодия Дева

Иска да означава много в училище

„Отлично“ иска - не иначе.

Девата е спретната и красива

И тя е толерантна към трудностите.

Конкретни и логични от детството,

В него има малко място за лудории.

Тя няма да влезе в измама,

Самата тя също няма да ви измами.

***

Везни

Те са приятели с всички в класа.

И обещанията няма да нарушат.

Те изобщо не търпят критика.

Те не разбират теореми.

Трудно им е да решат

Но те никога не губят духом.

Присъща жажда за красота

И те вярват до края на съня.

***

Скорпион

То се смее, после мълчи,

Но лесно поема препятствията.

Той често говори истината.

И той има това, от което се нуждае.

Учителите не са добри с него:

Показва бурен характер.

Всички дават отговор:

„Искам така, знам по-добре!“

***

Стрелец

Няма ограничение за пакостите.

Те имат десетина хобита.

Няма смисъл да се ядосвате на Стрелец

Толкова е трудно да не се влюбиш в него.

Оптимист, вярвайте в чудеса,

Чуждото добро няма да бъде забравено.

Очарователни деца

Родени под знака на това!

***

Козирог

Надежден, честен и прост -

Това е Козирогът.

Той не е развит за годините си,

Ще вземе някакъв намек.

Той изобщо не е податлив на ласкателство,

Но той обича похвалите.

Той има безброй заслуги

И той изобщо не е лъжец.

***

Водолей

Няма съмнение, че детето е гений.

Той спори или лъже блестящо.

Спокоен и рационален,

Не изисква внимание и караница.

От люлката той е борец за справедливост,

Опитва се да промени всичко на света.

Недетинско от раждането ясновидство

Приятелите могат да бъдат тежести.

***

Риба

Рибите мечтаят винаги и навсякъде

Мечтите им ги водят в приказка.

На бял ден и на тъмно

Търсят навсякъде следа.

Правете изкуство, откривайте талант.

Вашите способности са безброй.

Поет, художник или музикант?

Във вас има вълшебна искра.

Комичният хороскоп за 2022 г. е подходящ както за жени, така и за мъже. Независимо от знака на зодиака, нека късметът съпътства всичко и Тигърът ще бъде в подкрепа.

Интересни статии...