Гадаене за Нова година 2022: опции за най-доброто Новогодишно гадаене

Гадаенето за Нова година 2022 може да се превърне не само в част от забавлението за тази вечер, но и да помогне да погледнете в бъдещето си, благодарение на което ще бъде възможно да коригирате по-нататъшните си действия.

В такава нощ те се чудят за сгодените и за любовта. Гадаенето за пари и изпълнението на желанията също са много често срещани. След това ще разгледаме стъпка по стъпка опциите за гадаене за най-популярните заявки в Интернет.

Бързо гадаене в навечерието на Нова година 2022

Има такива видове гадаене, при които не се изисква предварителна подготовка на атрибутите и мястото. Те са лесни за изпълнение и отнемат много малко време. Тези видове гадаене са дадени по-долу.

Предсказания за сънища

Нощта от 31 декември до 1 януари се счита за мистична. И точно през този период се сънуват пророчески сънища. Основната задача на такова гадаене е, че сутрин просто трябва да си спомните всичко, което е сънувано през нощта.

Предвиждания на карти

Дълго време хората бяха на картите, за които хората се досещаха. И новогодишната нощ няма да бъде изключение. За да разберете каква ще бъде Нова година 2022, трябва правилно да разбъркате тестето карти и да го поставите под възглавницата си. И на сутринта, преди да отворите очи, изтеглете една карта от тестето и вижте значението му:

 • костюм на тамбура означава, че късметът ще се усмихне във финансовия сектор;
 • костюмът на сърцата ще покаже, че тази година ще имате късмет в любовта;
 • кръстосан костюм ще означава, че тази година ще е пълна с полезни нови познанства;
 • но пиковата карта ще обещава за трудни периоди от живота в годината на Тигъра.

Прогнози за монети

Друг бърз начин да разберете за бъдещето си в навечерието на Нова година е да хвърлите монета. И в тази версия има два вида гадаене:

 1. Под камбанките трябва да си направите заветно желание и да хвърлите монета три пъти. Ако главите падат 2 пъти, тогава желанието през следващата година определено ще се сбъдне.
 2. Или, дори преди камбанките, направете 2 желания. Първата ще бъде опашка, втората ще бъде глава. И щом часовникът удари полунощ, хвърлете монета и коя страна отпада - това желание ще се сбъдне през следващата година.

Гадаене за любов и сгодени

Традиционно всички млади момичета са много загрижени за въпроса: кой ще им стане сгоден и кога ще се оженят. За този тип гадаене новогодишната нощ е най-подходяща. Предлагаме ви няколко опции за гадаене, които отговарят на тази тема.

Прогноза за сгодените

Ако момичето все още не е взело решение за избора си на мъж или все още няма такъв в живота си, тогава гадаенето на сгоден ще бъде добър вариант за нея. В това няма нищо сложно.

Непосредствено преди лягане в навечерието на Нова година трябва да вземете чаша вода, да поставите дървена пръчка отгоре и да изпратите тази конструкция под леглото си, като казвате: „Годениците, елате при мен насън, прехвърлете ме през мост. " Мъжът, който мечтае, трябва да стане най-обичаният, за който момичето е мечтало толкова дълго.

Прогноза за любим човек

В случай, че едно момиче има връзка от дълго време и иска да знае какво точно за този човек и тази година ще се омъжи, тогава следващото гадаене е за нея.

Преди Нова година тя трябва да дойде в къщата на любимия си, дискретно да отсече чип от входната врата и да го сложи под възглавницата в навечерието на Нова година. Ако любимият й сънува тази нощ, то те непременно ще се оженят.

Предвиждане на брак

Ако едно момиче наистина иска да разбере дали ще получи предложение за брак от любимия си тази година, тогава всичко, което е необходимо за това, е да сложи лук в чаша вода през нощта на 31 декември срещу 1 януари. И я гледайте. Ако скоро лукът поникне зелени кълнове - ще има сватба.

Е, ако едно момиче има няколко кандидати за сърцето си, тогава можете да вземете толкова крушки, колкото има ухажори, маркирайте всяка от тях с името на младия мъж и също така изчакайте да поникнат.

Първият, който ще покаже процесите, ще стане бъдещият съпруг.

Прогноза за характера на съпруга

Оформлението на тестето с карти ще помогне на гадателката да разбере какви черти на характера ще има нейният бъдещ съпруг. В навечерието на Нова година 2022 г. е необходимо да премахнете всички царе от тестето карти и да ги сложите под възглавницата през нощта.

На сутринта, без още да ставате от леглото, трябва да изтеглите един от царете и да погледнете значението му:

 1. Царят на диамантите ще каже на гадателката, че мъжът, който сега е до нея, ще стане неин съпруг. Този брак ще продължи дълго, защото ще бъде изграден върху взаимната любов.
 2. Царят на кръстосания костюм ще ви каже, че сгоденият ще бъде много сериозен и предприемчив човек. Най-вероятно това ще бъде човек на ръководна длъжност или дори военен
 3. Кралският костюм на краля ще намекне на момичето, че бъдещият й избраник ще бъде много по-възрастен от нея. Също така, такава карта може да означава, че този човек ще бъде добре познат на масите, но в същото време скъперник и безумно ревнив.
 4. Но царят на сърцата ще означава прекрасен брак по любов и взаимно съгласие. Но в същото време в тази двойка ще има постоянни кавги и конфликти. Вероятността за изневяра също е висока.

Гадаене за богатство и пари

В нашия съвременен свят парите решават много проблеми. Ето защо хората искат да знаят какво ще се случи с финансовото им състояние в близко бъдеще. Нашата селекция леко ще отвори завесата на паричното състояние на гадаенето на черния (синия) воден тигър за годината.

Гадаене с монети

За да извършим такова гадаене, се нуждаем от всички монети, които се използват в страната, от най-малкия номинал до най-големия. Всички те се поставят в торба, старателно се смесват и само една се изтегля на случаен принцип.

Колкото по-голяма е деноминацията на изтеглената монета, толкова по-добро ще бъде благосъстоянието тази година.

Гадаене с карти

Прогнози за финансовото състояние през следващата година могат да се правят и на карти. Преди гадаене, тестето се смесва старателно и се разделя на приблизително три равни части. След това спират избора си само на една купчина и избират аса от там.

Именно техният брой ще показва благосъстоянието през следващата година:

 • ако всички 4 аса са паднали, годината ще бъде просто отлична финансово;
 • ако в купчината има 3 аса, тогава ще трябва да поработите малко, за да постигнете желания резултат;
 • 2 аса ще ви кажат, че собственият ви мързел ще ви попречи да постигнете желания резултат;
 • когато отпадне 1 ас, картите ще ви кажат, че тази година ще трябва да смените работното си място;
 • е, ако не е намерен нито един асо на купчината, тази година ще бъде много трудна по отношение на парите.

Гадаене с лед

За този тип прогнозиране ще е необходимо да се направят следните манипулации: в навечерието на Нова година, съберете малко количество вода в чаша и я поставете във фризера и сутрин оценете резултата.

Ако замръзналата повърхност е малко неравна или дори, годината ще бъде успешна. Е, ако откриете там канали и големи нередности, тогава трябва да се подготвите за доста трудна финансова година.

Гадаене с огледало

Огледалото отдавна се смята за магически символ. А в навечерието на Нова година това също може да помогне на гадател да определи финансовата си съдба през следващата година.

За целта през нощта на 31 декември срещу 1 януари огледалото се излива с вода и се поставя на студено място. Ще бъде улица или хладилник - решават самите гадатели. И на сутринта разглеждат оформените рисунки.

Ако модели под формата на кръгове - да са богати, но ако модели с прекъснати и ъглови линии - загуби не могат да бъдат избегнати.

Гадателство

Случва се така, че не искате да гадаете нито за сгодените, нито за парите.Но разглеждането на бъдещето ви е много интересно. Ето защо представяме следните опции за гадаене.

Гадаене от мистериозна сянка

За това се нуждаем от:

 • свещ;
 • чинийка;
 • хартия;
 • запалка или кибрит.

В навечерието на Нова година трябва да запалите свещ и да седнете на масата, така че стената да е пред очите ви. Сега въпросът е зададен мислено какво да очакваме през следващата година. Това мачка хартията в юмрука ви.

След това поставяме това парче хартия върху обърната чинийка, запалваме го и под сянката на изгорял лист ние сами отговаряме на зададения въпрос. Тълкуването на отговора ще зависи изцяло от човека, задал въпроса.

Гадаене чрез звуци

Вечерта на 31 декември, преди да си легнете, трябва мислено да попитате съдбата за това, което тя е приготвила през новата 2022 година. Но на 1 януари сутринта, само отваряйки очи, трябва внимателно да слушате звуците, които ще бъдат наоколо.

Първото нещо, което чуете, е как ще бъде годината:

 • детският смях обещава успех;
 • камбанен звън известява за възможна сватба или раждане на дете;
 • ако кучетата лаят, ще има среща с годениците;
 • ако чуете пеене на птици, ще получите добри новини в близко бъдеще;
 • Е, ако чуете ругатни и псувни от хората, тогава бъдете готови за неприятности.

Гадаене чрез гадателни пайове

Ако планирате да отпразнувате Новата 2022 година в голяма компания, тогава гадаенето за в бъдеще с помощта на пайове или бисквитки ще бъде добра причина.

За да направите това, напишете предварително различни версии на прогнози (както добри, така и неутрални) и ги поставете в печенето. А на празничната трапеза се почерпете с всички присъстващи, като предварително предупредите, че вътре има лист хартия с предсказание, за да се избегнат неприятни моменти.

Гадаене по 4 предмета

За този тип гадаене ще ви трябва асистент. Предварително трябва да приготвите 4 чаши, сол, захар, пръстен и филийка хляб. Във всяка чаша се поставя едно от нещата.

Гадателят затваря очи, а асистентът пренарежда и сменя очилата. След това човек, който иска да знае бъдещето си, избира една чаша и гледа какво има вътре.

Ако това:

 • хляб, тогава през следващата година няма да се притеснявате за богатството;
 • пръстен, тогава тази година има голяма вероятност за сватба или попълване в семейството;
 • захарта ще означава, че цялата година ще бъде успешна и не трябва да се очакват проблеми;
 • но солта обещава за проблеми в личния живот и във финансовата сфера.

Гадаене от восъчни рисунки

Именно восъкът и водата ще ви помогнат да погледнете в бъдещето си. Преди камбанките разтопете восъка и в полунощ го изсипете рязко в съд със студена вода. В замразена форма те се опитват да разгадаят съдбата си. Естествено, фигурите могат да бъдат напълно различни и причудливи.

Но има няколко точни цифри, които се тълкуват по следния начин:

 • пръстенът обещава годеж или сватба;
 • ангелът показва, че предстоящата година ще бъде успешна;
 • кръгът предсказва само положителни събития;
 • но неправилен овал или само петно говори за неприятности.

По същия начин можете да гадаете от името на годежа. Само в замразена форма трябва да се опитате да намерите първата буква от името на бъдещия избран.

Гадаене за изпълнение на желания

Гадаенето се смята за едно от най-традиционните гадания. Дали това, което човек иска, ще се сбъдне или не. Може би това е брак, може би това е среща с втората половина, или ще има възможност да забогатеете през следващата година. Изброените по-долу са начини да помогнете да предскажете дали вашият план ще се сбъдне или не.

Предполагане по кръста

За да извърши този ритуал, врачка преди лягане в навечерието на Нова година си пожелава и си ляга. И на сутринта, на първо място, той отива в кухнята, взема шепа всякакви зърнени храни и брои зърната.

Ако числото се оказа четно, тогава желанието ще се сбъдне през следващата година, но ако е странно, тогава си струва да повторите ритуала през следващата Нова година.

Гадаене на листчета с желания

Следващият начин да разберете дали това или онова желание ще се сбъдне през новата година предполага следното: 12 различни желания се изписват на 12 малки листа хартия и се слагат под възглавницата през нощта. На сутринта се рисува само един лист. Желанието, което ще бъде написано върху него, определено ще се сбъдне тази година.

Гадаене на коледни топки

За това гадаене трябва да се подготвите предварително. Трябва да вземете 3 коледни топки със същия диаметър, да напишете по едно желание на всяка от тях и да ги поставите в една торба.

През нощта, до камбанките, трябва да извадите само една топка. Това, което ще бъде написано на него, трябва да бъде изпълнено през 2022 г.

Новогодишно гадаене за символа на 2022 година

2022 ще бъде годината на водния тигър. Това е много интелигентно и опасно животно. Но в същото време верен и верен. Много гадания много често използват втвърден восък, сянката на изгоряла хартия, шарка на прозорците и други подобни за по-подробно изследване на получената фигура.

Но какво символизира самият господар на годината, ако в някои от гаданията успеете да видите очертанията му:

 1. Виждайки очертанията на пълния силует на Тигъра, трябва да внимавате с съперниците. Те вече се събраха, за да ви нанесат съкрушителен удар.
 2. Ако има само силует на главата, тогава трябва да очаквате примамливи предложения, които не винаги ще ви бъдат полезни. Но натрупаният през годините житейски опит ще ви помогне да избегнете всички неприятности.

Е, като цяло, без значение какви резултати от гаданията ще получите в навечерието на Нова година 2022, не бива да сте много като тях. Все пак сами градим съдбата си!

Интересни статии...