Уанг: прогнози за 2022 г.

Прогнозите на Ванга за 2022 г. са пълни с мистериозни, тъмни и противоречиви подробности. Много е трудно да се намери истината зад стената на спекулациите с името на българския гледач, а информационната война само тласка нечестните хора да публикуват откровени лъжи и профанации.

Въпреки това със сигурност е известно, че Ванга е обърнала голямо внимание на темата за Русия и, съдейки по това как нейните пророчества са се сбъднали през последните десетилетия, тази тенденция ще продължи и в близко бъдеще.

Свидетели на прогнози

Вангелия Пандева Гущерова прекарва по-голямата част от живота си в град Петрич на границата на три държави (Република Македония, Гърция и България).

Предсказателят имаше трудна съдба, цената за която, може би, беше дар на прозорливостта. Според хората около нея (посещаващи лекари, приятели, роднини и асистенти), Ванга никога не е правила глобални прогнози.

Думите на Ванга преследват много хора, изпуснатите й фрази се анализират в цитати, обсъждани в телевизионни програми. Кои са тези хора, които помнят и знаят предсказанията на Евангелието? Това не е много голям списък от хора от вътрешния кръг на гадателя:

 1. Красимира Стоянова, племенницата на българската гледачка, написа книгата „Истината за Ванга“.
 2. Професор Величко Добриянов от Софийския институт няколко години водеше протоколи от всички разговори с Ванга, анализирайки точността на нейните прогнози.
 3. Сергей Косторная е журналист и кръстник на Ванга, един от онези хора, на които гадателят е позволил да се снима пред камерата през последната година от живота си.
 4. Димитър Наполеонов е приятел и помощник на Ванга.
 5. Верка Токова е асистент.
 6. Светослава Рудолф е българска журналистка, една от последните интервюирани през май 1996 г., три месеца преди смъртта на гадателката.

Българският гледач имаше лични асистенти и две осиновени деца. Те често ставали слушатели на предсказания. Но, отговаряйки на въпроса „Кой знае за какво говори Ванга?“, Трябва да се обърнем към разследването на Светослав Рудолф, който в продължение на няколко години изучаваше архивни документи, разговаряше с персонала на българското КГБ и проведе мащабно разследване.

Оказва се, че Ванга е работила за структурата на държавната сигурност. Тя дори имаше свой собствен позивен - Струмская.

След нейната смърт, когато се правиха ремонти в дома на гадателя, бяха открити десетки слушатели, камери и микрофони. Това означава само, че от момента, в който Ванга започна да си сътрудничи с КГБ, всяка нейна дума и всяка стъпка на гледача бяха под контрол.

Грешките на Ванга

Племенницата на Вангелия, Красимира Стоянова, ревностно защитава честта на известния си роднина. Според нея Ванга никога не е правила глобални прогнози и нейните прогнози се тълкуват погрешно толкова много, че образ на пророчица се появява пред всички, абсолютно далеч от реалността.

Въпреки това има думи, които едно време силно изплашиха някои хора - прогнозите на Ванга често бяха шокиращи. Ето само няколко от пророчествата, които за щастие не се сбъднаха:

 • изчезването на пчели, много видове риби и животни - трябваше да се случи през 2004 г .;
 • войната между Русия и Китай, по време на която Руската федерация трябваше да загуби Далечния изток - пророчеството трябваше да се сбъдне през 2007 г., по същото време, според Вангелия, трябваше да започне гражданска война;
 • избухването на Третата световна война през 2010 г., по време на която ще бъдат използвани химически и ядрени оръжия;
 • през 2011 г., според ясновидеца, огромно количество радиоактивни отпадъци е трябвало да паднат в Северното полукълбо, в резултат на което няма да има животни, растения или хора;
 • през 2016 г. на практика няма да има хора в Европа;
 • Китай ще бъде новата световна сила през 2018 г.

Честно казано, Ванга рядко говореше откровено.Почти всички нейни предсказания се отгатват едва след случилото се, когато тълкувателите разбират за какво говори гадателят.

Пророчества за Русия

Съдбата на държавата се тревожи за българския гадател - тя често говореше за Русия. Например тя прогнозира разпадането на Съветския съюз. По отношение на XXI век Ванга каза, че личността на новия президент ще бъде изненада за всички - известно е, че през 2000 г. Владимир Путин пое властта.

Но гадателят каза, че ще бъде човек на име Владимир. Според Вангелия до 1999 г. страната ще "отслабне" - може би ставаше дума за опит за разединяване на Чечения и Дагестан.

Що се отнася до бъдещето на страната, следните думи могат да бъдат разграничени от думите на гадателя:

 1. До 2022 г. броят на руснаците ще намалее. Нацията няма да измре. Може би говорим за емигрантския поток, защото според Ванга Русия ще трябва да спасява жителите на други страни от природни бедствия, войни и други бедствия. Може би обединението на Русия с Китай и последвалото анексиране на Индия - това обяснява и малкия брой руснаци.
 2. През 2022 г. ще започнат конфликти, които ще доведат до разделяне на държавата на няколко отделни държави. Москва вече няма да бъде столица, а ще стане отделна част от определена държава. Това се отнася и за Урал и Сибир. Прави впечатление, че самите жители ще искат раздяла.
 3. През 2030 г. частите, отделени от Русия, ще започнат да процъфтяват. Не се предвиждат войни и въоръжени конфликти.
 4. През 2040 г. страната ще се превърне в световната люлка на религията и културата. Веднъж Ванга се изплъзна, че ще остане само славата на Владимир и Русия - останалото ще изчезне от планетата.
 5. През 2045 г. ще започне глобална криза. Почти всички ресурси ще свършат, ще има недостиг на вода и храна - само страната ще просперира от собствените си ресурси.

Бъдещето на Ванга за Русия беше следното:

 1. „Всичко ще се стопи като лед, само че те ще останат непокътнати - славата на Владимир (не е ясно за кого говорим: за княз Владимир, който е кръстил Русия, или за Владимир Путин), славата на Русия“.
 2. „Правени са много жертви. Никой вече не може да спре Русия. Той ще помете всичко от пътя си и малцина не само ще оцелеят, но и ще станат владетели на целия свят. "
 3. Всички религии ще изчезнат. Ще остане само едно: учението за великото Братство (Учение "Жива етика"). Тя ще покрие Земята като бяло цвете и благодарение на това хората ще бъдат спасени. "

Ванга не говори за края на света, но нейната визия за бъдещето беше мрачна. Тя многократно обръщаше внимание на екологични бедствия и нови болести, за които няма лечение.

Прогнози за Европа и света

Според експерти, Ванга е направила над 7000 прогнози за 55 години от работата си. Според статистиката повече от половината от нейните прогнози са се сбъднали. По-специално тя предсказа трагичната смърт на принцеса Даяна и терористичната атака в САЩ на 11 септември.

Общи прогнози за света:

 • 2022 - Китай става новата световна сила;
 • 2023 - орбитата на Земята ще се промени;
 • 2028 г. - ще се появи нов източник на енергия, стартира пилотиран космически кораб до Венера, никой по света няма да огладнее;
 • 2033 г. - нивото на Световния океан ще се увеличи, полярният лед почти напълно ще се стопи;
 • 2043 г. - световната икономика процъфтява, Европа е превзета от мюсюлмани;
 • 2046 - Учените могат да отглеждат всеки орган и това ще бъде най-добрият начин за излекуване;
 • 2066 г. - когато атакува мюсюлманския Рим, САЩ ще използва нов тип оръжие - климатично, ще дойде студ;
 • 2084 - природата ще се възстанови напълно;
 • 2088 г. - ще се появи нова болест - стареене след няколко минути;
 • 2100 г. - Изкуственото слънце осветява тъмната страна на Земята.

Мнозина са скептични към думите на българския гледач. Някой я смята за удобен начин да манипулира хората и тяхната воля, някой наистина вижда зловеща истина в думите на Ванга, а някой интерпретира нейната реч по удобен начин.

Във всеки случай си струва да се вслушаме в думите, отнасящи се до природните бедствия, защото те излъчват нашата реалност.

Интересни статии...