Хороскоп за 2022 г. Черен воден тигър

Хороскопът за 2022 г. ще донесе промяна за всяка зодия. Тъй като покровителят на годината, Черният (син) воден тигър е активно и целенасочено животно, няма да е възможно да седи на едно място през 2022 година.

Ще трябва да работите упорито и упорито, да предприемате рискови стъпки и да бъдете инициативни. За тези, които се стремят към успех, Тигърът е подготвил много изненади.

Влияние на Тигъра върху знаците на зодиака

Според китайския хороскоп стихията на 2022 г. е Вода, а стихията на Тигъра (покровител на годината) е Дървото. Взаимодействието на тези два елемента определя общия характер на годината и хората, родени през 2022 година.

В китайския хороскоп комбинацията от вода и дърво се счита за много успешна. Водата генерира и подхранва Дървото, насърчава неговото самоизразяване. На свой ред Дървото дава на водата усещане за стабилност и яснота на мисълта. Водата и дървото са взаимно допълващи се елементи, които си взаимодействат хармонично помежду си.

Тези 12 месеца на 2022 г. ще бъдат запомнени от много жители на планетата като не най-спокойното време, обръщащо съдбата на човек и променящо живота по кардинален начин. Лесно и просто няма да работи.

Тигърът е волево животно и подкрепя само онези, които работят усилено върху себе си и живота си. Силните през 2022 г. ще станат още по-силни, а слабите, ако не проявят постоянство, могат да отпаднат от състезанието. Ако не сте доволни от живота си или просто се страхувате от промяна, по-добре е да не започвате сериозни проекти през 2022 година.

Black Water Tiger е твърдост на характера, острота на ума, хладнокръвие и мъдрост. Основните характеристики на 2022 г. са смелост и смелост.

Това означава, че една успешна година ще бъде за хора със силен ум, които не се страхуват от промяната и винаги са готови да предприемат рискована стъпка. Но само не за тези, които рискуват необмислено и безразсъдно - такъв Тигър бързо ще постави на място.

Хороскоп за 2022 г. за зодиакалните знаци

Какво е подготвил покровителят от 2022 г. за всеки човек. Астролозите вярват, че годината на Черния воден тигър ще бъде трудна, изискваща волеви решения и сериозни дела.

Какво подготви за всеки знак от зодиака:

 1. Овен. 2022 г. за Овен ще се проведе под егидата на сътрудничество и обединение. Самотните хора могат да срещнат сродна душа, ако станат по-внимателни да се огледат наоколо. Нещата ще тръгнат нагоре, ако се обедините с надежден партньор. Ще се появят нови идеи, които ще изискват средства за изпълнение. Брачният живот ще бъде хармоничен, което ще доведе до натрупване на богатство. Ще се появят повече чувственост и романтика. Опитайте се да потискате атаките на агресия, почивайте и медитирайте повече - здравето не може да бъде пренебрегнато през 2022 година.
 2. Телец. Тази година ще бъде трудна за трудолюбивите Телеци, но Тигърът ще се върне стократно. Представителите на тази зодия могат да разчитат на повишение или изгодна оферта от своите началници. Венера ще ви подтикне да проявите романтика и обич към партньора си. Връзките с близките ще станат хармонични и топли. За да укрепите позицията си, обърнете повече внимание на хобитата си - това ще нормализира вашето психо-емоционално състояние.
 3. Близнаци. Венера ще ви помогне да се изявите в творчески проекти. По-често слушайте вътрешния си глас и интуицията си, оставете вдъхновението да управлява топката. Сатурн ще ви помогне да планирате правилно делата си и да организирате графика си. Астролозите предупреждават, че началото на годината ще бъде забързано за връзки, но по-близо до пролетта ще стане по-топло, което означава, че топлината, романтиката и разбирателството ще се върнат в съюза. Второто тримесечие на годината е подходящо време за стартиране на нови проекти.Упражнявайте се и медитирайте по-често, ще приведе мислите ви в ред и ще ви позволи да се концентрирате върху важни неща.
 4. Рак. Представителите на този знак ще трябва да се потят много през 2022 година. Обичате да помагате на другите, но сега не е подходящият момент. Научете близките си на независимост и не забравяйте, че 2022 г. е 365 възможности, които покровителят на годината ви е предоставил любезно. Съдбата благоприятства Рака през всичките 12 месеца - цялото това време е подходящо за стартиране на нови проекти, разширяване на съществуващите и вземане на волеви решения, които ще бъдат успешни. Отношенията с второто полугодие ще бъдат хармонични през първото тримесечие на годината, след това може би ще се появи известен студ.
 5. Лъв. Професионалната дейност на Лвов няма да остане незабелязана - буквално от самото начало на годината ще започнат да пристигат нови предложения, които сериозно ще напреднат в кариерата. По отношение на финансовото благосъстояние положението на Лвов е доста стабилно - има тенденция да се движи нагоре. Може би някои представители на знака неочаквано ще получат печалба под формата на наследство, случайна печалба или просто намерен портфейл. Семейните лъвове също имат благоприятна ситуация: в къщата ще цари мир, хармония и пълно взаимно разбирателство.
 6. Зодия Дева. Вашият упорит труд и усилия ще бъдат възнаградени - можете да постигнете успех във вашата професионална област, ако се обърнете за подкрепа на семейството или любимия човек. Емоционалната стабилност е много важна в този случай. През 2022 г. се опитайте да обърнете повече внимание на здравето, сега идва времето, когато превантивните мерки не могат да бъдат пренебрегнати.
 7. Везни. Възможни са проблеми с бизнес партньори, особено през първата половина на годината. В професионалната сфера е по-добре да не предприемате рискови действия. Доходите ще надминат разходите. Благоприятно време за подобряване на личния ви живот. Самотните Везни могат да се включат в мимолетни връзки. Но семейните Везни са заплашени от конфликти и неразбиране - бъдете толерантни към половинката си.
 8. Скорпион. Представителите на този знак в годината на Черния воден тигър едва ще издържат на събитията, които се разгръщат около тях. В началото на годината се очаква повишение или нова позиция. Във финансово отношение всичко ще бъде наред: доходите ще започнат да растат, но разходите ще останат на същото ниво, което ще създаде финансова възглавница. Студентите ще имат възможност да учат в чужбина. Здравословното състояние ще бъде нестабилно - медитацията и леките упражнения ще помогнат за отпускане.
 9. Стрелец. Можете да постигнете целите си през 2022 г., ако сте прагматични и дискретни. Що се отнася до финансовата сфера, тук ще трябва буквално да съставите план за разходи за цялата година и всеки ден - ситуацията е нестабилна и има голяма вероятност от непланирани разходи. През втората половина на годината отношенията с партньор ще се подобрят, в семейството ще цари хармония и взаимно разбирателство. По-добре е да планирате старта на нови проекти през май или октомври.
 10. Козирог. Тази година ще бъде обещаваща и не е лесна. Ще трябва да удвоите усилията си, за да постигнете успех както в професионален, така и във финансов план. Усилената работа и стресът ще повлияят на вашето благосъстояние - опитайте се да се отпуснете по-често, отидете на басейн, разходете се в парка и медитирайте. 2022 г. е благоприятна за студентите от Стрелцов - има възможност да постъпят в престижен университет.
 11. Водолей. През 2022 г. слушайте по-често любимите си хора, които наистина искат най-доброто за вас. Ситуацията в професионалната сфера ще бъде доста стабилна и благоприятна за растеж: разходите ще се увеличат, но в същото време това ще се компенсира от доходите. Втората половина на годината ще бъде обещаваща за любовна връзка. Опитайте се да се отпускате по-често, за да се отървете от излишните грижи и притеснения.
 12. Риба. Черният воден тигър е подготвил много изненади за вас, някои от които едва ли ще ви харесат.Но не се отчайвайте - гледайте на живота с оптимизъм и не забравяйте, че след дъжда винаги се появява дъга. През 2022 г. Рибите ще трябва да бъдат по-упорити от обикновено. Ще бъде трудно с финансите през първата половина на годината, след това ситуацията ще се нормализира. В семейния живот не всичко е гладко, защото Рибите ще бъдат погълнати от проблеми в работата. Едно хубаво нещо е, че през 2022 г. не се очакват здравословни проблеми, което означава, че ще преодолеете успешно всички трудности и трудности.

Хороскопът за всяка зодия за 2022 г. е обобщен. Но тенденцията е същата - Тигърът няма да ви позволи да се отпуснете през целия период на управлението си, така че тези хора, които са свикнали да бъдат на кон, ще трябва да работят усилено, за да останат на седлото.

Източен хороскоп за 2022 г. по година на раждане

Китайският хороскоп се основава на 12-годишен лунен цикъл, в който всяка година съответства на конкретно животно. Смята се, че покровителският знак има пряко влияние върху формирането на характера на човек, роден през определена година.

Нека да разберем каква ще бъде годината за всеки знак, според китайския хороскоп:

 1. Плъх. Тигърът има много изненади за вас, но не бива да се радвате на всяка от тях. Професионалистите не трябва да сменят работата си и да се преместят в друг град. Служебните пътувания могат да генерират значителни печалби през август, докато септември и октомври 2022 г. са изпълнени със загуби. Финансовото състояние може да се стабилизира, ако правилно съставите календар на разходите. Връзката с втората половина ще бъде хармонична, самотните Плъхове могат да се срещнат с човек за сериозна връзка. Здравето ще бъде нестабилно поради стресови ситуации на работното място.
 2. Бик. През 2022 г. ще трябва често да вземате мълниеносни решения. Годината не обещава радикални промени. Биковете трябва да укротят враждебността и гнева си, за да не развалят отношенията с близките. Перспективите за кариера могат да имат добри последици, ако се занимавате със саморазвитие (например професионално развитие). В личния живот не се очакват радикални промени: тези, които имат връзка от дълго време, могат да разчитат на брак, самотните бикове ще се сблъскат с недоразумения. Здравето ще бъде стабилно, но се пазете от случайни наранявания.
 3. Тигър. Покровителят от 2022 г., разбира се, облагодетелства своите подопечни. Но това не означава, че те могат да се отпуснат. Професионалистите, желаещи да подобрят позицията си, трябва да се съсредоточат върху първата половина на годината - тук се откриват обещаващи възможности. Разходите ще нараснат и натрупването на средства ще бъде трудно. Връзката с партньора ви ще бъде нестабилна - трябва да се научите да контролирате гнева си. Ако искате да извадите всичко от тази година, опитайте се да бъдете по-смирени и дипломатични.
 4. Заек. Покровителят на 2022 г. има специални отношения със зайците: мъжете могат да разчитат на подобрения в професионалната сфера, но жените могат да понесат загуби поради неоправдани рискове. Но в любовта има пълна хармония, романтика и нежност. Зайците имат много възможности за пътуване през 2022 година. Бизнесмените трябва да избягват непланирани разходи и необмислени инвестиции. Паричният поток е нередовен и нестабилен. Обърнете повече внимание на диетата и начина си на живот през 2022 година.
 5. Драконът. През 2022 г. Драконите ще имат много късмет и точно същия брой неуспехи. Кариерата изисква много внимание и скрупульозен подход. През първата половина на годината ще бъде особено горещо в професионалната сфера, след това ще се чувства много по-добре. Трябва да внимавате с бюджета си: ще има много непредвидени разходи. Самотните дракони ще могат да намерят сродна душа, но животът на семейството дишащ огън ще кипи - опитайте се да избегнете кавги и схватки изведнъж.
 6. Змия. 2022 г. ще бъде пълен със странни събития и досадни недоразумения. Трябва да се справите със своята бавност и да се включите в разработването на нов проект.Жените, родени в годината на змията, могат да разчитат на солидни печалби от бизнеса си. При мъжете ситуацията не е толкова благоприятна - ще трябва да положите много усилия, за да поддържате финансовото благосъстояние. Семейният живот ще бъде богат и хармоничен, ако седнете навреме на масата за преговори.
 7. Кон. Ще буря. Стабилност и подреденост Конете през 2022 г. само ще мечтаят. Въпреки това в крайна сметка годината може да се нарече приятна и наситена със събития. Първото полувреме ще бъде пълно с неуспехи и неприятни изненади. Но след като са ги издържали стоически, Конете могат да разчитат на приятен бонус към края на пролетта под формата на рейз или солиден бонус. Годината е благоприятна за финансови инвестиции. Новите романтични истории са точно зад ъгъла. Здравето ще бъде стабилно, основното е да се научите да се отпускате и поне временно да се разсейвате от проблемите.
 8. Козел. Тигърът обещава богатство и просперитет. За професионалисти в своята област са възможни командировки в чужбина. Представителите на знака ще трябва да работят усилено, но всички усилия ще бъдат възнаградени в истинската им стойност. Близки хора ще предоставят голяма подкрепа. През първата половина на годината са възможни неочаквани парични потоци. Вашето здраве ще бъде относително стабилно - опитайте се да коригирате диетата си и да се движите повече.
 9. Маймуна. Това ще бъде важна година в живота ви. Трябва да се отървете от бавността и да се научите да реагирате бързо на събития, случващи се около вас. Опитайте се да не рискувате, а да действате умишлено. Възможни са големи непланирани разходи, които ще помогнат за справяне с финансовия план. Вие сте много емоционални, което може да се отрази зле на връзката ви с партньора ви - опитайте се да не замълчавате проблемите, но говорете за тях открито и без повишен тон. Избягвайте да бъдете депресирани и апатични - това може да повлияе на здравето ви.
 10. Петел. Годината ще бъде оживена и емоционална за вас. Ще дойде благоприятно време за промени в професионалната сфера. Втората половина на годината ще бъде финансово нестабилна. Самотните петли ще имат шанс да завържат възела с прекрасен човек. Но семейните птици трябва да избягват изкушенията, за да не загубят най-важното. Стресът и нервното напрежение могат да повлияят на здравето ви - опитайте се да се отпускате по-често.
 11. Куче. В професионалната сфера са възможни трудности: някой дори ще помисли за смяна на работата. Финансовите перспективи не са обнадеждаващи, така че трябва да се внимава да се създаде въздушна възглавница. Ще бъде добра година за учениците. Що се отнася до личния живот, самотните кучета ще го имат ярък и наситен със събития. При семейните кучета ситуацията ще бъде леко помрачена от здравословните проблеми на близките.
 12. Прасе. Ситуацията през 2022 г. ще бъде двусмислена и дори опасна на места. Опитайте се да бъдете честни във всяка ситуация. През 2022 г. са възможни големи финансови загуби, така че бъдете внимателни към всякакви транзакции. Пазете се от колеги и завистници. В личния ви живот се очакват поредица от малки проблеми и недоразумения - често седнете на масата за преговори и оставете романтичното настроение да витае по-често в къщата ви. Потенциални здравословни проблеми - прегледайте диетата си и редовно бъдете на открито.

Годината на Черния воден тигър ще бъде трудна за повечето хора, но определено трябва да помните, че всички усилия ще бъдат възнаградени и работата ще бъде оценена.

Хороскоп за любов и връзка

Веднага трябва да се каже, че Тигърът не обича много размножаването, но в същото време помага за укрепване на съюза. Ако връзката ви е хладна, 2022 е идеалният момент да си спомните как всичко е започнало и да внесете романтика в живота си.

Романсът, започнал през 2022 г., ще остави незаличимо впечатление върху себе си, дори ако не получи по-нататъшно развитие. Щастлива тази година за тези, които отдавна мечтаят да създадат семейство.Но не бива да се втурвате в басейна стремглаво - не забравяйте, че Тигърът не обича необмислени действия.

Астрологична здравна прогноза

Годината обещава забележими подобрения за тези, които водят активен начин на живот и следят диетата си. За тези, които още не са започнали да се грижат за себе си, 2022 е най-подходящото време за това. Тъй като елементът Вода е отговорен за работата на сърцето и тънките черва, трябва да се обърне внимание именно на тези органи.

Хората с добра умствена организация трябва да бъдат внимателни към състоянието си. Освобождаването на Водата предполага задълбочаване в себе си и вътрешния свят, така че 2022 г. може да бъде донякъде опасно за тези, които имат дори леки психични разстройства.

Хороскоп за бизнес и работа

Годината обещава да бъде наситена със събития за тези, които не се страхуват от работа и уверено се придвижват нагоре по кариерата. Благоприятно е и за тесни специалисти. Освобождаването на вода води до голямо развитие, така че трябва да отидете на опреснителни курсове или да научите нов език.

Тази година може да донесе и рязка промяна в дейността или мястото на работа. Ще бъде трудно за пасивните хора, които се страхуват от промяната и реагират болезнено дори на най-малката промяна.

Финансов хороскоп

Тигърът не е особено щедър, затова астролозите препоръчват абсолютно всички зодии да се погрижат за финансова възглавница и да създадат план за разходите в навечерието на новата година.

Тигърът не толерира спонтанни покупки, но в същото време насърчава подаръци на роднини и приятели. Няма да се налага да чакате лесни пари през 2022 г. и ако изведнъж имате късмет, управлявайте разумно финансите си, за да не разгневите покровителя на годината.

Ако анализираме хороскопа за 2022 г. в световен мащаб, можем да заключим, че Тигърът ще предложи покровителството си на смели и целенасочени хора.

Това време ще бъде добре и за тези, които обръщат много внимание на саморазвитието. Но на консерваторите ще им е трудно. Ще бъде трудно за тези, които не са свикнали да променят обичайния си начин на живот.

Прочетете също:

 • 2022 - годината на какво животно според източния календар
 • Година 2022 на кое животно според славянския календар

Интересни статии...