Хороскоп за 2022 г. Овен жена и мъж

Звездите ви съветват да четете много внимателно хороскопа за 2022 година. Овенът ще бъде доста раздразнителен към всичко, което го заобикаля. И на този фон, както мъжете, така и жените, родени под тази зодия, са в състояние да кажат твърде много и да се карат с важни за тях хора.

Черти Овен

Проактивните и мотивирани Овни не винаги довеждат започнатата работа до края. След известно време обаче те си спомнят това и го довеждат до своя логичен завършек.

Този знак на зодиака се различава от останалите по това, че е мощен на кратко разстояние и понякога с натиска си може да реши такива проблеми, които за други хора биха се разрешили с месеци.

Много директни, но в същото време искрени като деца, Овните обичат да рискуват. Понякога те не осъзнават, че подобно поведение може да доведе до катастрофални последици. Те също се отличават с отдаденост и смелост.

Но прекомерното самочувствие води романтичните личности до диктатура. И с тях е много трудно да останеш сам дълго време. В работата им материалното насърчаване не е толкова важно за тях, колкото желанието да ръководят и контролират всичко.

Въпреки всичките си доста съмнителни качества, Овенът се счита за най-лоялния и всеотдаен приятел сред другите знаци на зодиака. Същото качество се проявява и в любовните отношения.

Управляващата планета е Марс. Стихията е огън. Най-подходящият камък е диамантът. А цветът, който ще донесе късмет, е червеният.

Какво очаква Овен през 2022г

Астро прогнозата предупреждава за голяма вероятност да бъдете в раздразнително състояние от самото начало на годината. Несериозността на хората наоколо ще доведе Овена до състояние на нервен срив. Всъщност никъде няма ред като такъв, така че трябва да се научите да сдържате емоциите си и да приемате хората такива, каквито са.

Годината на тигъра е подготвила за тази зодия съдбоносна среща с необходим и важен човек, който ще бъде отдаден на Овена до края на живота си. Тази връзка ще позволи на този упорит човек да се отпусне малко и да усети вкуса на живота.

2022 г. може да бъде годината на нулиране. Тоест възможна е кардинална смяна на професията или неочаквана смяна на местоживеенето. Всички промени ще бъдат в полза на Овена и ще бъдат добър тласък за нов живот. Но зад всичко това не трябва да се забравя за здравето.

Емоционално съкрушен, Овенът може да остане без пара до средата на лятото. Затова през цялата първа половина на годината звездите се съветват да стоят по-близо до природата, наслаждавайки се на чистия въздух и тишината.

Овен хороскоп мъже

За мъжете, представляващи този знак на хороскопа, годината на Тигъра ще бъде годината на намиране на собствения им I. Особено през първото тримесечие е много вероятно смяна на работа или кариера.

Не бива да очаквате големи препятствия по пътя. Но не е нужно да бъдете груби с другите. Именно изблиците на гняв и агресия могат да забавят целия процес.

Летният период ще бъде белязан от запознанство с прекрасен човек, който може да повлияе на характера на Овена и да се превърне в негов най-добър приятел или да изгради семейство в бъдеще. Работата обаче ще отнеме по-голямата част от времето. А Овенът трябва да се научи да си почива. Тогава здравословното състояние няма да се влоши и отношенията ще се развият.

Семейните мъже ще бъдат в добро настроение и няма да се чувстват раздразнителни в семейството. Отчасти това ще бъде свързано с висока заетост, което ще изключи конфликтите с близките. И редки срещи у дома вечер ще донесат романтика във връзката.

Хороскоп за жена Овен

Отправната точка за промяна ще бъде годината на Тигъра за прекрасната половина от представителите на този знак. Цяла година тези дами ще живеят с мечти за нови цветове в живота, било то промяна на имиджа или преместване в нов дом.И всичко това ще се случи през първата половина на годината.

Но от средата на лятото тези дами ще се успокоят в търсене на нещо ново и ще искат мир и стабилност. И също ще се сбъдне. Като цяло Тигърът през неговата година ще изпълни всички капризи на жените Овен.

С такъв късмет обаче не забравяйте за мерките за пътна безопасност и се вслушвайте в интуицията си, тъй като са възможни ожулвания. Също така, звездите се съветват да посетят гинеколог. Тази пренаситена година може да повлияе на женските хормони и да причини заболявания в тази област.

Любовен хороскоп

За емоционалните Овни 2022 г. ще бъде годината на изграждане и развитие на любовни отношения. Няма да има мимолетни романси и еднократни срещи. Само настроението за дългосрочна, стабилна и силна връзка!

Такъв любовен период ще изненада приятно и ще внесе разнообразие в живота. Както самотните, така и семейните представители на тази зодия ще получат нови цветове на усещанията. Единственото нещо е, че всичко това ще се случи през лятото. До този момент Овенът ще бъде зает с работа.

Овенът обикновено е много прям във всички отношения. Но тази година те ще се научат да мълчат, когато ситуацията го изисква. Подобни промени ще доведат до нова страст и неутолимост във връзката. И ще им хареса толкова много, че новото отношение към способността да се сдържат ще продължи с тях до края на живота им.

Финансов хороскоп

Финансовата достатъчност няма да промени присъствието му в живота на Овен. Освен това тази година ще има и парични изненади. Като се има предвид, че първата половина на годината ще позволи да израства кариерната стълбица, заплатата също ще бъде по-висока. Те няма да се нуждаят от пари, докато самите те ще могат да помагат на хората в нужда.

През цялата година финансите ще пристигнат магически. Това може да бъде увеличение на заплатата или добър бонус. И може би ще е подарък от любим човек. Във всеки случай парите трябва да бъдат отделени малко, за да завършите ремонта през лятото и да тръгнете на пътешествие в края на годината.

Бизнес хороскоп

От февруари до юли всички наоколо ще помогнат на Овена да расте професионално. Дори и най-поразителните проекти ще бъдат трудни за тях. Така че можете да приемате всякакви предложения за работа. Не бъдете обаче твърде самоуверени и не молете за помощ, когато наистина имате нужда от нея.

През лятото звездите се съветват да разгледат отблизо договорите, които трябва да бъдат подписани. Може би ще има печатна грешка във вестниците, което ще създаде проблеми. Или състезателите решават да заместят. Във всеки случай е необходимо да се проучат подробно всички точки в подписаните документи.

Хороскоп за пътуване

Астролозите предлагат да си вземете няколко почивни дни и в началото на пролетта да се отпуснете някъде извън града, без да напускате страната. Подобно забавление ще подобри настроението на Овена и ще даде куп нови емоции. Семейните вечери със семейството също ще допринесат за емоционалната релаксация.

През лятото си струва да ударите морето. Отново, за предпочитане у дома. Това е така, защото могат да възникнат проблеми по време на работа и трябва винаги да поддържате връзка.

Но през есента ще бъде чудесно да махнете в чужбина. Там можете да научите езика и просто да си починете чудесно. Най-добре е да пътувате със семейството си.

Хороскоп за здраве и красота

Доста натоварената година ще изисква същото обезщетение. През първата половина на годината големи обеми работа, постоянна липса на сън и други нюанси могат да подкопаят здравето. Но печалбата, която ще получат през този период, ще им позволи да си починат добре и да се възстановят.

Втората половина на годината ще премине по-спокойно, което ще направи възможно възстановяването на изразходваните нерви. Трябва обаче да се обърне внимание на храненето и спортните дейности. Би било хубаво, ако Овенът премине към щадяща диета и започне да спортува.

Овните винаги са сигурни в своята красота. А 2022 г. ще ви позволи да експериментирате с него и да зарадвате хората около вас. Каквото и да променят, всичко ще има само полза.

Овен и други знаци на зодиака

Почти никой не може да устои на този огнен знак. Той привлича вниманието още от първите минути на общуване, но също толкова рязко губи добро отношение към себе си поради прекомерната раздразнителност. Не всеки може емоционално да устои на такива хора наблизо.

Но за тези, които все още могат да разберат Овена, той ще се превърне в най-добрия приятел и прекрасен семеен човек:

 1. И двамата лидери, Овните, се възприемат помежду си като състезател. Острите конфликти и нежеланието за компромис обричат всякаква връзка на провал.
 2. Телецът е доста студен за промените в живота, докато Овенът трябва постоянно да расте и да променя света около себе си. Една двойка може да се справи само ако упоритият Телец тръгне към партньора си и го признае за лидер.
 3. Близнаците и Овните имат добра съвместимост. Те лесно могат да намерят общ език. И дори в случай на раздяла, те често остават приятели.
 4. Ракът е диван картоф. И за да го покори, Овенът ще отнеме много време. Но ако все пак успеете да станете партньори, тогава съюзът може да се счита за успешен.
 5. Лъв и Овен принадлежат към огнената стихия. Те се разбират добре и знаят как да поддържат огъня в любовните отношения. И отдаденост в приятелството.
 6. Разумните Деви не разбират импулсивните Овни. За тях е трудно да бъдат наоколо в любовна връзка. Но в приятелството те могат да създадат прекрасен съюз.
 7. Везните могат да правят компромиси. Овните го правят много рядко. И в един момент Везните могат да се отегчат и съюзът ще се разпадне.
 8. Скорпионът и Овенът се управляват от Марс. И това е Богът на войната. Любовната връзка в такава двойка е като да си постоянно на барутен буре. И ако избухне, ще нарани всички наоколо.
 9. Стрелецът и Овенът имат хармонични отношения. Общите интереси и общи черти на характера допринасят за доброто взаимно разбирателство в двойката.
 10. Доста проблемна връзка между Козирог и Овен. По принцип те могат да бъдат заедно, но ако и двамата ще направят отстъпки. В противен случай честите кавги и изясняване на отношенията ще разведат тези хора по различни пътища.
 11. Водолей има отлична съвместимост с Овен. Те могат да седят заедно в мълчание и да попаднат в шумно парти. Те винаги се интересуват един от друг.
 12. Теоретично е възможна връзка между Риби и Овен. Но това е само теория. По-нататък от първото запознанство, представителите на тези зодии не отидоха.

Известни хора, родени под знака на Овен

Всяка известна личност трябва да се разглежда не като актьор, музикант, политик и т.н. Знаменитост е преди всичко човек, който е роден под щастливата си звезда. А кои са късметлиите, родени под знака на Овен, гледаме по-нататък:

 • Алла Пугачева - известна руска певица;
 • Ирина Хакамада - известна руска писателка, телевизионна водеща, политик;
 • Стивън Сегал - известен американски актьор;
 • Еди Мърфи - известен американски актьор, комик;
 • Полина Гагарина - известна руска певица;
 • Никита Джигурда е известен руски актьор.

Препоръки Овен за 2022г

Ще бъде страхотна година да започнете нещо ново. А какво точно да променят и към какво да се стремят - Овните ще изберат сами. И всичките им идеи могат да се сбъднат в този период от време. Не забравяйте просто, че трябва да се научите да контролирате емоциите си.

Прочетете също:

 • Хороскоп за 2022 г. според зодиите и годината на раждане

Интересни статии...