Хороскоп за 2022 г. Риби жена и мъж

След като прочетат хороскопа си за 2022 г., Рибите трябва да осъзнаят, че годината на Тигъра ще бъде годината на изграждането на тяхното бъдеще за тях. И жените, и мъжете от тази зодия ще могат да реализират всички свои идеи до края на лятото. В противен случай ще възникнат трудности и те няма да постигнат желания резултат.

Черти Риби

Безумно талантлив във всичко Рибка може да се реализира като актьори и певци. В същото време нежеланието да се упражнява прекалено много стрес в работните моменти развива у тях авантюризъм и измами. Те не обичат да седят неподвижни и се уморяват много от монотонната работа.

Любезният характер често се проявява като помага на хората в нужда. Те често са помощници на бедните и в неравностойно положение. За което кармата ги награждава щедро.

Рибите са мечтатели и живеят в свят на собствените си илюзии. Те определено се нуждаят от подкрепа и защита от близките. В противен случай те се обезсърчават, което често води до продължителна депресия.

Те приемат критиката достатъчно трудно. Следователно те изграждат един вид вътрешна бариера, която ви позволява да отблъснете всичко лошо. В същото време те са много коректни в комуникацията с други зодии и се опитват да казват гадни неща възможно най-малко, за да не нарушават идилията във връзката.

Поради прекомерна подозрителност, те често страдат от психични разстройства, пристрастени към алкохол и наркотици.

Управляващата планета е Нептун. Елемент - вода. Камъкът на късмета е лунен камък. Най-подходящото цвете е водна лилия.

Какво очаква Рибите през 2022 година

Според астропрогнозата годината на тигъра ще бъде годината на достигане на нови висоти и възможности. За онези представители на водната стихия, които са скромни и нерешителни, 2022 г. ще бъде година на малки тестове, но с отлично придобиване на нов опит и знания.

Но самоуверените Риби ще постигнат всичко, което могат само да си пожелаят. Трябва да работите в екип или с надежден партньор, който ще покрие задната част и ще ви помогне да се придвижите нагоре.

Периодът от февруари до края на април е подходящ за началото на вашата кариера. По това време звездите ще помагат и насърчават всички дела на Рибок.

В романтична връзка годината ще бъде много по-успешна, отколкото в бизнес сферата. Самотните представители ще могат най-накрая да намерят „правилния“ човек. А семейството Риби ще организира комфорт в къщата за размножаване.

За здраве астролозите съветват да бъдат под наблюдението на психолог през цялата година. Възможни са нервни сривове и депресия. Но с правилното отношение към тези проблеми, те ще отминат почти неусетно.

Хороскоп за мъж Риби

Годината на тигъра за мъжете Риби ще бъде годината на поправянето на минали грешки и изграждането на новия им Аз. Те ще се сблъскат с безпрецедентен успех в живота, който ще ги опияни и може да ги отведе „в грешната степ“. Следователно представителите на тази зодия трябва да контролират всяка стъпка и всяка дума.

Мъжете от този воден знак са в състояние да се възстановят много бързо след тежка умора. Но през 2022 г. те трябва внимателно да наблюдават началото на този момент и да си дадат почивка навреме. Отличен вариант би бил отдихът на открито със семейството ви. Препоръчително е също да се срещате по-често с добри приятели. Разговорите по време на такива срещи ще помогнат да се отпуснете емоционално.

Що се отнася до личната сфера, всичко е наред. Самотните мъже ще преценят в стария си познат подходяща половина за себе си. А семейните мъже Риби ще създадат романтика в къщата.

Хороскоп за жена Риби

Какво е животът без интриги? Това е мотото на жените Риби. Те не могат спокойно да се радват на премерен живот и винаги се опитват да намерят приключение на главата си. И въпреки че не всички от тях ще завършат безпроблемно през 2022 г., основното е, че тези дами ще получат още повече житейски опит.

Самотните представители на водния знак ще почувстват в себе си нереалистично желание да създадат семейство. И през 2022 г. ще успеят. Те ще могат да намерят „много“ джентълмена, който споделя класическия им възглед за връзките, а в бъдеще ще бъде възможно да изиграете сватба.

Семейните дами ще могат да сбъднат мечтите си и да станат майки. Възникващите домакински задължения ще ги потопят в нов начин на живот до такава степен, че цялата бизнес сфера на живота ще изчезне на заден план.

Любовен хороскоп

В годината на Тигъра, Рибите няма да имат край на феновете. Основната задача, която стои пред тях, е да не пропуснат онзи мъж, за когото Рибки толкова дълго е мечтал. И именно с този човек ще има всички шансове да създадете силно семейство. Звездите предупреждават, че половинката им вече е някъде наблизо и те се познават отдавна.

При семейните риби през 2022 г. са възможни леки кавги и резервации. За да поддържате семейство обаче, просто трябва да обърнете повече внимание на близките си. И тогава не само няма да се говори за развод, но също така си струва да се изчака попълване в семейството.

Но е важно да се пазите от клюки от недоброжелатели, които с всички сили ще се опитат да унищожат този съюз. Едно зрънце слух, взето по номинал, може да доведе до сериозни битки с ревност.

Финансов хороскоп

През следващата година съществува риск от загуба на голяма сума пари. И това може да се случи чрез лекомислието на Рибите. Поради необмислени покупки парите ще стават все по-малко и Рибите няма да могат да правят пари, за да покрият разходите. Затова си струва да ограничите апетита си и да харчите пари само за най-важното.

В същото време Рибите трябва предварително да се погрижат за финансовото си благосъстояние. В крайна сметка годината на тигъра ще бъде финансово година на скокове за тях. Не се отчайвайте обаче. Важно е да реагирате спокойно на кризисни моменти и тогава съдбата ще изхвърли нови възможности за печелене на пари.

Бизнес хороскоп

Рибите ще могат да постигнат висоти в кариерата през 2022 г., но само ако спазват стриктно предварително изработен план. Прогнозата Astro не съветва да се включвате в приключения или съмнителни работни места на непълен работен ден. Има опция да се натъкнете на измамници. Най-добре е да отделите време за овладяване на нови умения и знания.

Също така, в годината на Тигъра, си струва да се научите как адекватно да оцените уменията си в професионалната сфера на дейност. Както се казва - няма граница за съвършенство.

Тази година тези Rybka, които разбират икономика, финанси и търговия, ще имат голям късмет. Конкуренцията обаче ще бъде силна, което може да подкопае здравето.

Всички възникващи ситуации трябва да се третират с хладна глава. Тогава няма да се налага да решавате проблемите, възникнали поради импулсивни действия.

Хороскоп за пътуване

Годината на Тигъра за Риби през първата половина ще бъде изпълнена с работа. Ако можете да си починете, то само през почивните дни, а след това недалеч от мястото на пребиваване. Но това също има свой чар, защото срещата с приятели за барбекю ще бъде запомняща се.

Но Rybka ще може да лети до други страни в средата на лятото. Трябва да намерите курорт, където можете да пътувате на екскурзии до красиви места и в същото време да се насладите на нежното море и топлото слънце.

Не ходете обаче на екстремни забавления тази година. Рискът за Рибите е много. Но сега трябва да отложим подобни забавления, защото звездите предупреждават за възможни наранявания.

Хороскоп за здраве и красота

Що се отнася до здравето, тази година не бива да спирате да спортувате. И ако все още не сте започнали, значи е време да се запишете за фитнес. Физическата подготовка ще подобри здравето и външния вид на тази зодия.

Трябва да обърнете внимание и на кожните заболявания. Има шанс да хванете лишеи от бездомна котка или други подобни. В никакъв случай не трябва да се самолекувате. При първия неразбираем обрив трябва незабавно да се консултирате с лекар. В останалото здравето няма да ви подведе.

Това важи и за външния вид.През 2022 г. е най-добре да не експериментирате с коса и грим. Такива промени няма да бъдат от полза. Но можете да промените стила си на облекло.

Но не драстично. Дори само да добавите нови аксесоари и да смените основния цвят на дрехите - Рибите сами ще получат нови.

Риби и други знаци на зодиака

За да имате пълна картина на характеристиките на представителите на зодия Риби, трябва да разгледате тяхната съвместимост с останалите зодии. Всяка двойка има моменти на сблъсък и взаимно разбиране, разногласия и вечна подкрепа.

По-долу са нивата на хармония във връзката на Рибите с други знаци на хороскопа за 2022 г .:

 1. Овенът е агресивен и упорит, което често плаши уязвимите Риби. Тези герои обаче могат да свикнат. Следователно има средно ниво на съвместимост.
 2. Телецът и Рибите се разбират и са склонни към спокойно и комфортно съжителство. Съюзът може да работи във всяка област на живота.
 3. Рибите имат много ниско ниво на съвместимост с Близнаци. Близнаците жадуват за свобода и не им е до познаване на вътрешния свят на партньора си.
 4. Ракът и Рибите имат доста средно ниво на съвместимост. И въпреки че и двамата са водни знаци, сред тях няма лидер, който може да насочи енергията за развитие на взаимоотношения.
 5. Отново Лео, подобно на Овена, ще изплаши сладката Рибка с упоритостта си. Макар и на някакво неземно ниво, те са привлечени. По-добре е обаче да изграждате само приятелства.
 6. Педантичната Дева ще има много ниско ниво на съвместимост с чувствителните Риби. Можете да разчитате само на бизнес съюз.
 7. Везните ще могат да завладеят сърцето на Рибите още на първите етапи на опознаването. Връзките могат да продължат много дълго или да приключат, преди почти да започнат. Всичко ще зависи от усилията на двете страни.
 8. Скорпионът има най-високото ниво на съвместимост с Rybka. Те ще бъдат прекрасна двойка, защото Скорпионът ще защитава и защитава партньора си до края на живота им.
 9. Стрелецът и Rybka имат много добра съвместимост. Те могат да се разбират и подкрепят. И така през целия живот. Те също могат да създадат добър бизнес съюз.
 10. Друга перфектна съвместимост за Козирог и Риби. Рибите търсели защитник и покровител. Козирозите търсеха покорен вътрешен партньор. Звездите се сближиха в тази двойка.
 11. Водолеят няма да може да се разбира с Риби във всекидневните въпроси. Но създаването на приятели или споделянето на бизнес е лесно.
 12. Две Риби ще бъдат страхотни приятели. Но в други сфери на живота те няма да могат да постигнат нищо, защото сред тях няма да има онзи локомотив, който да тегли всичко върху себе си.

Известни хора, родени под знака на Риби

Рибите са източникът на красота и естетика. Те чувстват енергията на удоволствието и обичат да я споделят с другите. Ето защо много музиканти, актьори и певци се раждат под тази зодия.

Рибите обаче са известни както в политиката, така и в спорта и в науката:

 • Гарик Харламов - известен руски комик, актьор, телевизионен водещ;
 • Настася Самбурская - известна руска актриса, певица;
 • Настя Ивлеева - известна руска телевизионна водеща, блогър;
 • Микеланджело - известен италиански скулптор, поет, мислител;
 • Вивалди - известният венециански композитор, цигулар;
 • Дженсън Екълс е известен американски актьор.

Препоръки за Риби 2022

Тази година много ще си дойде на мястото. Всичко замислено ще бъде изпълнено, но само ако се положат усилия. Но в семейните отношения трябва да сте по-меки и да общувате по-често със семейството и приятелите си.

Прочетете също:

 • Хороскоп за 2022 г. според зодиите и годината на раждане

Интересни статии...