Хороскоп за 2022 г. Везни жена и мъж

Хороскопът за 2022 г. ще бъде възприет от Везните с голяма радост. В края на краищата всички трудности и проблеми, които мъжете и жените от тази зодия са имали през изминалата 2021 г., ще бъдат изоставени. И само добро бъдеще ще ги очаква напред.

Характеристики на Везните

Везните се отличават от останалите зодии, като се стремят към хармония във всичко. Те обичат да претеглят и оценяват всичко. Тези колебания и постоянни съмнения относно избора на правилния вариант правят Везните трудни партньори както в бизнеса, така и в любовните отношения.

Също така, поради своята нерешителност и нежелание да носят отговорност, те често прехвърлят правото да вземат решения на другите.

От друга страна, те имат привлекателен външен вид и знаят как да привлекат вниманието с маниерите си. Те обичат да общуват и манипулират във взаимоотношения с противоположния пол. Те са достатъчно ревниви и могат да приемат кавги публично. Те намират вина за дреболии и не се охлаждат, докато не подредят нещата до края.

Отличната издръжливост и доброто физическо здраве много често ги правят известни спортисти. Постоянното търсене на баланс в живота ги води до продължителна депресия. Но Везните не могат да направят друго. Те винаги се съмняват във всичко.

Управляващата планета е Венера. Елемент - Въздух. Най-успешният камък е сапфирът. Най-подходящото цвете е роза.

Какво очаква Везните през 2022г

За този въздушен знак на зодиака годината ще бъде доста двусмислена. От една страна, ако Везните, както обикновено, ще се страхуват да поемат инициативата и няма да могат сами да вземат решения, годината ще премине тихо, спокойно, без изблици на добри и лоши моменти.

Но тези представители на този знак, които въпреки това придобият сила и увереност, ще могат да постигнат невиждани висоти за себе си.

Тигърът ще помогне да се сбъднат желанията. Човек трябва само да прояви смелост.

Между другото, за слабите Везни астролозите дават съвети: намерете по-силен и по-устойчив на стрес партньор, който може напълно да сподели всички възникващи трудности. Тогава ще дойде успех и няма да има нужда да се карате в дисбалансирано състояние.

Финансовото състояние ще бъде стабилно. Възможни са както приятни парични бонуси, така и неоправдани разходи. Никой обаче няма да отиде в минус.

На любовния фронт обаче, както винаги, няма да има проблеми. Вниманието ще бъде достатъчно. Както семейството, така и самотните Везни ще се чувстват необходими и обичани. Препоръчително е да подгреете тези чувства с романтични подаръци и разнообразие в моментите в леглото.

Хороскоп за мъже Везни

Поддържането на равновесие в чувствата и ума е това, което тези мъже трябва да научат през 2022 г. В края на краищата, ако чувствата победят, тогава ще има проблеми в бизнес сферата. Е, ако разумът победи, тогава проблемите в любовната сфера не могат да бъдат избегнати.

Кавги, несъгласия и недоразумения ще преследват Везните със своите половинки до края на годината. Ето защо, само с баланс на тези качества, късметът ще заеме страната на мъжете Везни и ще помогне да се реализират всички най-рискови идеи през 2022 година.

В Годината на тигъра определено трябва да посещавате майсторски класове и обучения. Дори и да са скъпи. В крайна сметка саморазвитието е движение напред. И именно това ново знание ще помогне на мъжете от тази зодия да постигнат успех в различни сфери на живота.

Също така си струва да следите здравето си. Честите нервни сривове могат да доведат до трудни психични проблеми. Липсата на сън и постоянните закуски могат да източат тялото и да отслабят имунната система.

Хороскоп за жени Везни

Спокойствието и логичното мислене на тези жени през 2022 г. ще се възприемат като жилави и кофти. Мнозина няма да харесат това отношение и тези дами в годината на Тигъра рискуват да загубят част от обкръжението си.

Но не трябва да се разстройвате от това, защото тези хора, които не са достойни да бъдат близо до такива силни жени, ще бъдат елиминирани. В замяна жените Везни ще получат нови познанства, които ще прераснат в силно приятелство. А за самотните представители на тази зодия - в силна любовна връзка.

Очаква успех в бизнес сферата. Асертивността и желанието за постигане на нови висоти ще помогнат в голяма степен за постигане на желания резултат. Препоръчително е да имате верен съюзник наблизо, който винаги да може да му даде силното рамо.

Семейните дами ще експериментират във връзки тази година. Но това не означава, че ще има предателство. Просто любовните радости ще достигнат ново ниво, което наистина ще се хареса на тези жени.

Любовен хороскоп

От самото начало на годината семейните Везни ще мислят за размножаване. Звездите също вярват, че това е най-успешната година за раждането на дете. Но за двойки, които искат да сключат брак тази година, астролозите съветват да отложат това събитие за следващата година.

Самотните представители на тази зодия ще могат да намерят верен съюзник за живота си. Връзката може да не завърши със сватба, но приятелството ще продължи още много години.

Везните трябва да станат по-толерантни във връзката и да не влизат в битки за дребни неща. Вечното заяждане за половинката ви може да подкопае вярата в тази връзка. Но трябва да уреждате романтични изненади възможно най-често. Тогава дори дребните недоразумения моментално ще изчезнат.

Финансов хороскоп

През 2022 г. Везните няма да почувстват остър недостиг на пари. Напротив, понякога ще има нелепи разходи за ненужни неща. Но това няма да повлияе значително на портфейла на Везни. Научени да пестят пари, те винаги ще разполагат със солидна сума на склад само в случай на пожар.

През пролетта те ще осъзнаят, че са прекарали много време в грешната работа, където могат да спечелят много пари. И те ще започнат да се търсят. Това е, което ще доведе Везните до нова позиция и съответно до по-високи заплати.

През лятото приятна изненада ще бъде получаването на подредена сума в сметката на Везни. Най-вероятно тези пари ще дойдат от близки и не бива да ги харчите веднага. По-добре да го отложите и да изчакате малко. Всъщност в близко бъдеще това скривалище ще бъде много полезно.

Бизнес хороскоп

Всичко ще се получи перфектно в работните моменти за онези Везни, които са се събрали в юмрук и отиват към целта си, независимо от всичко. Тези, които са без работа, ще намерят чудесно място. А останалите ще бъдат повишени или ще започнат собствен бизнес.

Именно в тази област навикът да претеглят всичко ще помогне на Везните в онези моменти, когато искат да бъдат измамени или поставени в рамка. Вниманието към детайлите ще ви помогне да избегнете бизнес сътресенията.

Хороскоп за пътуване

Ако началото на годината трябва да бъде посветено на саморазвитието, тогава можете да пътувате до онези страни, в които Везните никога не са били. Това са нови места или стари, но през новия сезон те ще могат да дадат много положителни емоции и положителна енергия за годината. Също така новите преживявания ще тласнат Везните към нови стартове.

Тази зодия обича природата и чистия въздух. И дори в родния си град можете да намерите прекрасни паркове, където можете да се разхождате в тишина и да се наслаждавате на ароматите на всеки сезон.

В края на есента също би било хубаво да отидем в чужбина в топли страни, по-близо до океана. Морският въздух и витамин D ще помогнат за възстановяване на цялата сила, изразходвана през годината.

Хороскоп за здраве и красота

През цялата зима Везните ще бъдат потопени в работа и самореализация и ще се чувстват чудесно. Възможни са само настинки. Но през пролетта ще дойде дефицит на витамини и състояние на депресия.

В края на краищата, първите месеци на 2022 г., те изобщо не можеха да се отпуснат. Затова астролозите съветват, дори и с отлично здраве, да се разхождате на чист въздух и да се отпускате в тишина.

През лятото ще има риск от инфекциозни заболявания. Трябва внимателно да следите диетата си и да обръщате внимание дори на малки драскотини.В крайна сметка, повечето инфекции могат да бъдат уловени чрез кръвта.

По отношение на красотата, Везните не трябва да се притесняват. Те са привлекателни както отвън, така и отвътре. Ако наистина искате да промените външния си вид, можете да направите нова прическа или да промените стила на облеклото.

Astro прогнозата не съветва да се променят драстично. Това няма да доведе до желания резултат.

Везни и други знаци на зодиака

Везните наистина се нуждаят от лоялен партньор. Въпреки че понякога поставят твърде високи изисквания, на които не всички зодии могат да отговорят. Следователно съвместимостта с всеки от тях е различна:

 1. Овенът трудно приема Везни на физическо ниво. Трудно им е да намерят общ език. Но има изключения, ако и двамата правят компромис.
 2. Телец и Везни могат да направят съюз силен и траен. Същите ценности и възгледи за живота ще помогнат в това.
 3. Отлично приятелство се получава в съюза на Близнаци и Везни. И двамата имат нужда от свобода и се разбират добре в партньорство.
 4. Капризният Рак няма да достави никакво удоволствие на Везните. Постоянните кавги и недоразумения ще предизвикват все повече и повече конфликти, които в крайна сметка ще ги разделят от различни страни.
 5. Лео и Везни имат добър съюз. Те се разбират добре във всяка област на живота и ще могат да изградят силни и дългосрочни отношения.
 6. Девата не може да задоволи капризите на Везните. Възможни са партньорства, но не и любовна връзка. Затова не бива да мечтаете за такъв съюз.
 7. Непосветените Везни могат да изграждат взаимоотношения помежду си, но след известно време ще им омръзне. В крайна сметка нито едната, нито другата няма да бъде романтична в тези отношения.
 8. Вечната ревност на Скорпионите силно ще разгневи Везните. Кавгите на тази основа ще доведат до неизбежна раздяла.
 9. Стрелецът може да бъде онова надеждно рамо, за което Везните мечтаят. Прекрасен съюз във всяка област на живота.
 10. Физическото привличане между Козирог и Везни е достатъчно силно. От първите минути на срещата те вече се виждат като двойка. Постоянното бездействие на Везните обаче скоро притеснява Козирога и двойката се разделя.
 11. Водолей и Везни създават духовна двойка. Те могат да правят компромиси, да се слушат и чуват.
 12. Рибите и Везните са отлични бизнес партньори. Те могат да изградят бизнес от нулата. Но в любовна връзка им става трудно и двойката се разделя.

Известни хора, родени под знака на Везни

Много Везни са творчески надарени. Те са физически силни и издръжливи. Затова много известни хора, постигнали успех в бизнеса си, са Везни.

 • Владимир Путин е президент на Русия;
 • Светлана Лобода - известна украинска и руска певица;
 • Павел Дуров - известен руски програмист, създател на социалната мрежа Вконтакте;
 • Уил Смит - известен американски актьор и продуцент;
 • Никита Михалков - известен руски актьор, режисьор;
 • Анастасия Стоцкая - известна руска певица;
 • Жан-Клод Ван Дам е известен американски актьор и режисьор.

Препоръки за Везни за 2022г

Астро прогнозата не се дели на месеци. Везните трябва да се научат да балансират чувствата и емоциите си през 2022 г., за да не привличат неприятности за себе си.

Също така си струва да се научите да действате, а не да се съмнявате. Тогава годината ще бъде успешна. В противен случай годината ще премине без очевидни промени.

Прочетете също:

 • Хороскоп за 2022 г. според зодиите и годината на раждане

Интересни статии...