Как да отпразнуваме евтино Новата 2022 година.

Чакането на почивка за много хора е вълнуващо и уморително, особено ако всички мисли са помрачени от липса на финанси, тогава наближаването на Нова година се превръща в мъчение. Но празниците съществуват, за да оставят всички мрачни мисли и да се забавляват, независимо от всичко. Дори да имате празен портфейл, ние сме готови да предложим няколко идеи за това как евтино да отпразнувате Новата 2022 година.

Повечето хора имат стереотип, че размерът на вложените пари зависи от това как протича празникът. Но животът показва друго: за да се създаде атмосфера на чудо и празник, изобщо не е необходимо да се харчат много пари. Понякога новогодишната нощ в хубав ресторант с красиви тоалети може да бъде много скучно начинание, но студентското парти ще остави незабравимо преживяване.

Как да празнуваме евтино Нова година 2022 зависи от бюджета и житейските приоритети. Някои се опитват да спестят пари и предпочитат да почиват в местни, а не в модерни световни курорти. Друга категория хора имат ограничен бюджет и търсят възможности за празнуване на Нова година с най-малко инвестиции. Затова предлагаме няколко идеи къде и как можете да отпразнувате празника възможно най-евтино.

ТОП-7 идеи за това как да посрещнете Нова година 2022 с бюджет

Ако душата ви изисква почивка, но парите са оскъдни, можете да изберете един от алтернативните варианти.

Насочете се към градския площад

Всеки град има украсена площадка, където жителите на града се събират преди или след полунощ. Не чакайте камбанките, докато седите у дома, облечете се топло и отидете на площада много преди полунощ. Не е необходимо да носите със себе си шампанско и леки закуски, достатъчен е термос с топъл чай или греяно вино. Празнични фойерверки, танци, песни - всичко това ви очаква на градските тържества. На такива места можете наистина да усетите атмосферата на празника, да срещнете нови приятели и да прекарате страхотна новогодишна нощ.

Почивка сред природата

Тези, които не обичат народните празници, трябва да отидат на ненаселено място.То трябва да бъде красиво място, където можете да се заредите с положителна енергия и да се насладите на природата: на брега на река, в гора или в градски парк. Изобщо не е необходимо да вземете много закуски със себе си, достатъчно е да вземете мандарини, бутилка шампанско и шоколад. За да не ви е скучно и топло, забавлявайте се: играйте снежни топки (ако времето позволява), организирайте си дискотека. Вероятно след камбаните можете да намерите съмишленици, които също като вас искат да се насладят на чистия въздух.

Организирайте парти на покрива

Ако вече сте уморени от градските тържества и не се интересувате, организирайте парти за приятели на покрива на къщата. Много е интересно да наблюдавате града от високо, особено в най-важната нощ от годината. Изобщо не е необходимо да се подготвяте за това предварително; директно в навечерието на Нова година се изкачете на покрива на многоетажна сграда. Можете да вземете със себе си топли одеяла, затоплящи напитки (само с алкохол, в този случай е по-добре да не се подреждате) и добро настроение. Ще бъде много запомнящо се да срещнете 2022 на такава височина в весела и топла компания от приятели.

Отидете под земята - в метрото

В навечерието на Нова година метрото изобщо не е претъпкано, има само хора, които са закъснели или са самотни. Подарете на непознатите добро настроение, поздравете ги за празника - и те ще ви отвърнат с усмивка. Подобна почивка не изисква никакви специални разходи: доброто ви настроение, знак за пътуване в метрото, шампанско и няколко чаши за еднократна употреба. Това е чудесна идея за изходящи хора. Може би в тази новогодишна нощ ще разширите социалния си кръг и ще намерите нови приятели.

Организирайте празника си заедно

Ако искате да отпразнувате празник в позната домашна атмосфера, най-достъпният вариант е да организирате тържество с приятели. Ако случаят е такъв, разделете разходите на всички, участващи в тържеството. Предварително ще трябва да съставите меню, да измислите забавления и да изчислите бюджет. Не само разходите могат да бъдат разделени на всички, но и отговорности: някой ще отговаря за масата, някой за закупуването на храна или забавление. Заедно можете да организирате готина почивка с минимални финансови инвестиции.

Отидете на посещение

Това е най-бюджетният вариант за празнуване на Нова година. Ако искате да изненадате и зарадвате приятелите, роднините или познатите си с посещението си, облечете тоалета на Дядо Коледа и Снежанка и тръгнете на пътешествие. През тази нощ за вас ще бъдат отворени всякакви врати, те ще ви хранят сърдечно и ще налеят чаша пенливо вино. Важно е да се подготвите за тази опция предварително: да научите поздравления, комични стихове и песни. Вашата задача е да придадете празнично настроение на собствениците на къщата, да ги поздравите и да ги развеселите. За да не се почувствате смутени, като неканен гост, опитайте се да не се бавите, а да преминете към следващата точка от новогодишното пътешествие.

Разчупете стереотипите: Прекарайте новогодишната нощ сами

Традиционно Нова година се счита за семеен празник; хората са склонни да я прекарат с роднини, приятели или в шумни компании от приятели. Но какво, ако унищожите стереотипите и отпразнувате този празник сами със себе си? Това може да бъде абсолютна самота, която не изисква никакви специални разходи, нито парични, нито емоционални. Какво можеш да направиш? Каквото пожелае сърцето ви: медитация, поставяне на цели за годината, картографиране на вашите желания, домашни спа процедури, гледане на любимите филми.

Няма значение къде, с кого ще отпразнувате празника, колко пари имате - всичко това е второстепенно. Най-важното е, че в душата ви има хармония, мир и се научавате да цените това, което имате днес. За да отпразнувате новогодишното забавление, нямате нужда от пари, създайте уникална атмосфера за себе си и близките си сами.

Интересни статии...