Лунният календар 3 февруари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 3 февруари 2022 г., кой лунен ден е 3 февруари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

3 февруари 2022 г., четвъртък

Восъчен полумесец
3 лунен ден до 09:47 03.02.2022
4 лунен ден от 09:47 03.02.2022
Луна в зодия Риба
изгрев на луната ↑ 09:47
Лунна залеза ↓ 20:00
Лунна видимост 6%

Влиянието на луната на 3 февруари 2022 година

Нарастващата луна (първа фаза)

Първата фаза на нарастващата Луна, която се характеризира с енергията на появата на нови планове, задачи, идеи, както и растежа и развитието на планираното. През този период определено трябва да направите планиране, да запишете целите си за бъдещия период, да ги разделите на по-малки задачи и да започнете да ги изпълнявате. Всичко, което е заложено през този период, ще се развие, ще се умножи, затова се препоръчва да наблюдавате вашите действия, както и мисли, които до голяма степен влияят на реалността.

Този период е времето тялото да натрупа сили и енергия. Различни енергийни практики, спорт, медитация са от полза. Необходимо е да се направи промоция на здравето, нормализиране на храненето, разходка сред природата, за да се напълни с енергия.

Запознанства и връзки активно се установяват и развиват. Заедно с растежа на Луната нараства и жизнената енергия на тялото, увеличава се потенциалът за осъществяване на дела и взаимоотношения.

4 лунен ден

Денят изисква проява на осъзнатост и контрол. Бъдете внимателни към всяка входяща информация, днес ще бъде възможно да видите ситуацията такава, каквато е в действителност. Пригответе се да видите всичко без украса, включително себе си. Луната ще хвърли светлина върху сенчестите страни на личността, от което ще е необходимо да се направят правилните изводи и да се вземат решения за по-нататъшни действия. Претеглете решенията, които вземате този ден. Може да възникнат ситуации на избор. Внимавайте за думите и мислите си. Денят е добър за бизнес и работа в мрежа. Разходките сред природата, медитациите и практиките, насочени към духовно развитие са благоприятни. Откажете се от пушенето и алкохола, храните се здравословно и се грижете за гърлото си.

Луна в Риби

Днес чувствата и емоциите се изострят, проявява се интуицията. Можете да се оттеглите и да се обърнете към вътрешния си свят. В творбата могат да се появят невнимание, разсеяност. Днес не си струва да подписвате важни договори, пазете се от измами. Имунитетът намалява, повишава се чувствителността към метеорологичните промени, храната и лекарствата.

Четвъртък

Ден, повлиян от енергията на Юпитер. Социалният живот става важен. Необходимо е да се установят контакти, преговорите са успешни, комуникацията между хората се развива благоприятно. Препоръчително е да проявявате увереност, която да ви помогне да постигнете целите си.

Интересни статии...