Лунният календар 2 февруари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на луната е 2 февруари 2022 г., кой лунен ден е 2 февруари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

2 февруари 2022 г., сряда

Восъчен полумесец
2 лунен ден до 09:33 02.02.2022
3 лунен ден от 09:33 02.02.2022
Луна в зодия Водолей
изгрев на луната ↑ 09:33
Лунна залеза ↓ 18:30
Лунна видимост 2%

Влиянието на Луната на 2 февруари 2022 година

Нарастващата луна (първа фаза)

Първата фаза на нарастващата Луна, която се характеризира с енергията на появата на нови планове, задачи, идеи, както и растежа и развитието на планираното. През този период определено трябва да направите планиране, да запишете целите си за бъдещия период, да ги разделите на по-малки задачи и да започнете да ги изпълнявате. Всичко, което е заложено през този период, ще се развие, ще се умножи, затова се препоръчва да наблюдавате вашите действия, както и мисли, които до голяма степен влияят на реалността.

Този период е времето тялото да натрупа сили и енергия. Различни енергийни практики, спорт, медитация са от полза. Необходимо е да се направи промоция на здравето, нормализиране на храненето, разходка сред природата, за да се напълни с енергия.

Запознанства и връзки активно се установяват и развиват. Заедно с растежа на Луната нараства и жизнената енергия на тялото, увеличава се потенциалът за осъществяване на дела и взаимоотношения.

3 лунен ден

Ден на активно действие, когато енергията расте и в същото време се увеличава силата на проявените емоции. Препоръчва се целият предпазител да се насочи към работа, изпълнение на трудни задачи, развитие, спорт. В противен случай активната енергия може да намери изход в конфликти и конфронтация с хората. Контролирайте емоциите си, проявете самоконтрол, в този ден хората могат да имат изблици на агресия. Но не се пенсионирайте и бъдете пасивни, работете върху себе си и целите си, насочете мощната енергия на деня в конструктивна посока. Като се фокусирате върху важни задачи днес, можете да успеете във вашия бизнес. Силната енергия на деня може да се повреди, ако не контролирате вътрешното си състояние и да доведе до главоболие и неразположения, раздразнителност. Откажете се от алкохола на този ден.

Луна във Водолей

Ден, в който се изкушавате да правите интересни творчески неща, не забравяйте да реализирате своите таланти. Желанието за свобода и независимост може да бъде изострено. Интелектуалната работа върви добре, отношенията с хората се подобряват. Ядените храни трябва да са леки.

Сряда

Ден под влиянието на енергиите на планетата Меркурий, благоприятен за работа, бизнес, умствена работа. Днес можете да подписвате договори, да преговаряте, да установявате полезни комуникации. Ден, който трябва да бъде посветен на развитието и изпълнението на задачите и целите.

Интересни статии...