В какъв цвят да отпразнуваме 2022 г. Годината на тигъра

Новогодишната нощ до голяма степен определя как ще протече. Енергията и настроението на празника ще се отразят през следващите 12 месеца. Ето защо е толкова важно да знаете какъв цвят да отпразнувате Годината на тигъра през 2022 година.

Всичко има значение - както нюансите на тоалетите на хората, празнуващи празника, така и цветовете в интериора. За да не се объркате с избора, струва си да научите повече за символа на настъпващата година.

Черен (син) воден тигър: неговите характеристики

Домакин на 2022 - Черен (син) воден тигър. Какво можете да кажете за него?

  • Водната стихия на годината води до новогодишната гама черни, сини и сини нюанси. Въпреки привидната студенина и мрачност, тези цветове притежават огромна сила. Освен това с подходящото умение те могат да бъдат бити по истински празничен начин.
  • Тигърът е решителен, емоционален и импулсивен. Много е важно да му угодиш, защото той ще дава късмет във всички начинания само на тези, които му харесват.
  • Водната стихия донякъде балансира първоначално огнения характер на Тигъра. Независимо от това, „огнените“ детайли не изчезват напълно, а само подчертават първите два цветови варианта.

Цветове за дрехи и аксесоари за срещата през 2022 г.

В какъв цвят да отпразнуваме Новата 2022 година? За да изберете правилните нюанси на облеклото и бижутата, трябва да знаете цвета на Нова година 2022.

Няколко цвята ще бъдат характерни за годината:

  • черните;
  • сенки синьо и синьо;
  • в по-малка степен, но също така важни са класическите "тигрови" цветове, като естествените нюанси жълто и оранжево.

Въз основа на това можете да изберете цветовата палитра на облеклото.

Печеливша за жените би била класическа малка черна рокля. Не мислете, че определено не е подходящ за почивка, защото не е достатъчно ярък и не предизвиква асоциации със забавление. Неговата красота се крие в безбройните възможности да се играе с него по различни начини и да се създаде почти всеки образ. Така че, за да отпразнувате Нова година, черна рокля може да се комбинира с ярък грим и бижута. Тигърът има ярка индивидуалност, така че той ще оцени подчертаните черти и стилните бижута, които подчертават красотата на техния собственик.

Говорейки за грим, неговите нюанси могат да бъдат почти всякакви. Най-важното е да подчертаете и подчертаете своята привлекателност, създавайки уникален образ. Така че гримът за очи, направен в черни тонове, ще привлече вниманието към външния вид и ще премахне необходимостта от прекалено подчертаване на устните. Сините и сини сенки за очи могат да изглеждат скъпо и ефектно, ако се използват правилно, а също така ще бъдат от значение за празника.

Изображение в синьо и светло синьо също може да бъде наистина новогодишно. Елементът на следващите 12 месеца е водата, така че тези нюанси ще бъдат възможно най-подходящи и подходящи. За да не изглежда цялото изображение прекалено „студено“, можете да го засенчите с типични цветове, типични за Тигъра - тук правилно подбрани правилно подбрани детайли на изображението в жълто-оранжева скала.

Добро решение ще бъде костюм от няколко части, всяка от които ще има "правилния" нюанс. Така че, синя блуза или туника, тъмносин панталон или пола, аксесоари в златни тонове - всичко това ще изглежда стилно и ще зарадва собственика на предстоящата година.

Можете да изберете разнообразие от приемливи и желани цветове на аксесоарите. Така бижутата могат да бъдат изработени от злато (класическият метал на Тигъра) и от сребро (металът на водния елемент, близък до цветовете на идващата година и перфектно съчетан с тях). Скъпоценните и полускъпоценните камъни в бижутата могат да бъдат сини, светлосини, прозрачни, както и жълто-оранжеви, като кехлибар или някои видове перли.

Стилни и строги черни аксесоари също ще ви бъдат полезни.На руса коса ще изглежда страхотно черна лента за глава, поддържаща прическата, а елегантна черна дамска чанта ще подчертае добрия вкус на притежателя си и ще отговаря на почти всеки тоалет.

Интериорни цветове за срещата през 2022 г.

Важно е не само облеклото. Целият интериор на стаята, в която ще се проведе празникът, също може да бъде изпълнен в подходящи цветове, за да получите съчувствие от собственика на годината и да създадете подходящо настроение за себе си.

Черното, един от ключовите цветове за предстоящата година, на пръв поглед не изглежда достатъчно празнично. Всичко е до това с какво да го комбинирате. Черният фон, украсен със златни и сребърни щампи, изглежда стилно и тържествено. Именно тази цветова схема е подходяща за някои елементи на декора.

Сините и сините цветове също трябва да се отразят в интериора. Можете да украсите коледно дърво в подобни цветове - те се съчетават добре с тъмнозеления цвят на иглите. За да не изглежда дървото твърде тежко и студено, можете да добавите декорации в златни и сребърни тонове, които също са подходящи за празника и са красиви за символа на годината.

Класическите цветове, характерни за Тигъра, играят в ръцете на всеки, който иска да запази правилната скала. В крайна сметка топлите тонове на жълто, оранжево, както и техните варианти не само перфектно се съчетават с черно, светло синьо и синьо, но също така са в състояние да ги "разреждат", облекчавайки интериора от прекомерна студенина, правейки го по-удобен и светъл .

Тигърът по природа обича празници и тържества. Целият интериор трябва да бъде декориран и обилно и внимателно, но в същото време трябва да се вземат предвид правилата за добър вкус и да не се прекалява с декора. Бижутата трябва да блестят и да блестят, да отразяват светлината и да впечатляват всеки, който им се възхищава, когато влиза в къщата.

В допълнение към временните декорации можете да помислите за избора на дългосрочни интериорни елементи и техните цветове. Има смисъл да се наблюдават ключови цветове през цялата година. Ето защо можете да вземете текстил, направен в тях - например, да закачите нови завеси или да си купите пелерина за диван, направен в тези нюанси.

Да угодиш на Тигъра означава да внесеш правилната енергия в къщата и да получиш късмет във всичките си начинания за следващата година, като я направиш по-приятна, по-лесна и по-продуктивна. Ето защо е толкова важно да се зачитат неговите предпочитания при празнуване на празника.

Интересни статии...