Знаци за Нова 2022 година

Според астролозите, за да дойде годината щастие, просперитет и късмет в къщата, е задължително да се помнят и да се придържат към някои знаци. Нашите предци са вярвали в поличбите и са вярвали, че като се придържат към някои препоръки, могат да се отърват от всичко лошо и да привлекат най-доброто. Ще научите допълнително за това какви знаци за Нова година 2022 си струва да наблюдавате, как да прекарате старата година, какво да облечете, как да украсите къщата и много други.

Как правилно да прекарате изходящата година

2022 е годината на Синия воден тигър според източния календар. На изток синьото се счита за най-непостоянния цвят, така че трябва да сте подготвени за промяна и нестабилност. Необходимо е да прекарате правилно 2021 годината на Metal Ox и според психолозите основното действие не трябва да се развива в кухнята в суматохата на приготвянето на празнични ястия.

Отделете малко време и направете следната практика: запалете свещите, включете гирляндите, направете чаша ароматен чай и вземете лист и писалка. Ще ви трябва време за усамотение и самоанализ. Разделете листа наполовина и напишете отдясно всички хубави неща, които ви се случиха през 2021 г., а отляво всичко лошо. Това ще ви позволи да направите лично резюме на изминалата година, да запомните положителните моменти и да анализирате грешките.

Ако има нещо в живота, което искате да оставите завинаги в миналото (болест, негодувание, лоши навици), запишете ги на отделен лист, след това ги навийте и изгорете върху свещ. Провеждайки Годината на Вола, не забравяйте да му благодарите за всичко, което ви се случи. Тази практика ще ви помогне да осъзнаете какво имате за днес, какво цените и какво искате да вземете със себе си през 2022 година. Не е нужно да взимате със себе си лоши емоции, негодувание, разочарование и несигурност, защото Нова година ще ви отвори много възможности.

Според знаците трябва да изпратите изминалата година 12 дни преди навечерието на Нова година. През това време трябва да се опитате да се отървете от всичко ненужно в къщата, ненужните боклуци, да завършите всички дела, които отдавна са поставени в далечна кутия. Седмица преди Нова година астролозите съветват да работят върху кармата. През този период е благоприятно да се установи комуникация с хората, да се разрешат семейни конфликти, да се премахнат разногласията. Ето някои насоки:

  • 25 декември - благоприятен ден да останете насаме със себе си и да анализирате постигнатото през 2021 г. и ясно да разберете целите и мечтите, към които искате да отидете.
  • 26 декември - денят, когато е благоприятно да се занимавате с домакински задължения. Време е да подредите нещата в гардеробите, до които ръцете ви не са стигнали, да разглобите гардероба и да се отървете от ненужните неща.
  • 27 декември - добро време за комуникация. Прекарайте този ден със семейството си, уговорете среща с приятели и бъдете отворени за нови познати.
  • 28 декември - отидете при родителите, бабите и дядовците си.
  • 29 декември - ден на спокойствие и хармония, прекарайте го както искате: не можете да правите нищо или да отидете в спа центъра, ако искате, можете да пазарувате и да се разходите.
  • 30 декември - прави това, за което си мечтал отдавна.
  • 31 декември - важен ден за промяна и благоприятно време за комуникация.

Наблюдавайки тези знаци, можете да бъдете сигурни, че идващата година на Синия тигър ще бъде светла, положителна и успешна за вас.

Какви знаци за Нова година 2022 г. всеки трябва да знае

Най-важният знак за Нова година е "Докато празнувате Нова година, ще я прекарате!" Много хора вярват в това и не напразно, така че един от най-важните компоненти на успешното тържество е вашето настроение. Ако сте в мрачно настроение на такъв светъл празник, карайте се с близки хора, недоволствайте срещу приятели - едва ли ще успеете да постигнете това, което искате през следващата година. Затова помислете предварително къде ще празнувате, с кого и създайте празнична атмосфера за себе си.

Къде е най-доброто място за празнуване на новогодишната нощ?

Според източния календар Тигърът е агресивно животно, но по своята същност е самотник. Затова астролозите съветват да празнуват Нова година у дома или на гости с малка компания от роднини или приятели. По-добре е да не събирате големи и шумни компании, да не празнувате новогодишната нощ в ресторант или клуб.

Какво е по-добре да се носи?

Изберете правилната новогодишна визия. Астролозите препоръчват да избягвате "котешкия" принт в дрехите, по-добре е да отложите роклята на тигъра за друг повод, защото Тигърът не обича маскарадите и определено няма да ви приеме за свой. Какво е по-добре да се носи? Когато избирате дрехи, трябва да отдадете предпочитание на неутрални нюанси - бежово, пясъчно, зелено, теракота, като те се препоръчват да се разреждат със златни акценти. Цветовата палитра е доста богата, така че всеки ще намери нещо за себе си. Но аксесоарите е по-добре да изберете синьо. Новогодишните табели за 2022 г. гласят, че тези, които могат да създадат подходящата среда в навечерието на Нова година, ще очакват късмет и успех през новата година.

Как да украсите дома си?

Атмосферата, в която се намирате, е от особено значение. Според знаците трябва да избягвате крещящи и ярки цветове в декора (червен, оранжев, неонов), защото Тигърът трябва да е удобен и спокоен във вашата атмосфера. Коледното дърво трябва да бъде украсено с фигурка Тигър, може да бъде направено под формата на дървена играчка, стъклена топка с шарка, от конци и т.н. Цветове за избор на новогодишен декор от златист до охра. Особено добре е, ако къщата има достатъчно естествена зеленина: папрати, цветя, палми, Тигърът обича всичко това. По-добре е да изберете покривка и салфетки в класическо бяло или златно. Класически новогодишни цветове: червено и зелено могат да се използват като декорация, но трябва да има минимално количество. По-добре е да сервирате масата с обикновени бели ястия със златни елементи. Свещи в златни тонове ще бъдат подходящи на празничната трапеза. Всичко трябва да бъде умерено сдържано, кратко и стилно.

Какво трябва да има на празничната трапеза?

2022 г. е онзи рядък случай, когато месото е приветствано като основно ястие на празничната трапеза, защото главният герой е хищник. Следователно, колкото повече месни ястия има, толкова по-добре. Опитайте се да разнообразите трапезата с ястия от заек, патица, говеждо, свинско месо. Трябва да има пресни плодове - мандарини, портокали, ананас, райска ябълка и др. Тигърът също обича зелените, така че не забравяйте да направите няколко зелени салати.

Кой е най-добрият подарък?

Както казват знаците за среща с Нова 2022 г., подаръците не трябва да са за домакински цели. Тигърът е емоционално животно, затова подаръците трябва да са за душата. Това могат да бъдат презентации, впечатления и емоции: обща фотосесия, билети за концерт, абонамент за спортен клуб, билет за ваканция и т.н. Няма ясни препоръки и всеки има свой собствен списък с подаръци, основната задача е да дава положителни, да радва и изненадва любимите и роднините.

Сега знаете какви знаци трябва да се придържате, за да имате късмет през 2022 година. Да се придържате към тези знаци или не, е личен въпрос за всеки, но спазвайки няколко прости и ясни правила, можете да създадете не само празнично настроение, но и да увеличите шансовете да прекарате следващите 12 месеца в хармония и любов. Признаците за среща с Нова година ще ви позволят да разчитате на благосклонността на Синия воден тигър, за да привлечете късмет и просперитет във вашия живот.

Интересни статии...