Лунният календар 28 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 28 януари 2022 г., кой лунен ден е 28 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

28 януари 2022 г., петък

Намаляваща Луна (четвърта фаза)
25 лунен ден до 05:14 28.01.2022
26 лунен ден от 05:14 28.01.2022
Луна в зодия Стрелец
изгрев на луната ↑ 05:14
Лунна залеза ↓ 12:11
Лунна видимост 20%

Влиянието на Луната на 28 януари 2022 година

Намаляваща Луна (четвърта фаза)

През този период има спад в жизнената енергия, това е пасивно време, когато тялото е в състояние на летаргия, слабост. Препоръчително е да отделите това време за завършване на текущите дела, както и да обобщите резултатите от дейностите си за месеца, за да проведете анализ. Сега не е време за сложни задачи и начинания.

Препоръчва се да се дава повече почивка на тялото, да се намали физическата активност. Медитациите, масажните и спа сесии, разходките сред природата ще бъдат от полза. Трябва да се пазите от конфликти, тъй като психиката също е уязвима и рискът от конфликти и кавги е висок. Чувствителността и уязвимостта се изострят. Много връзки ще бъдат подложени на изпитание, така че ако не искате да ги оставите в миналото, бъдете резервирани и емоционално откъснати.

Не можете да се ограничавате в храненето, по това време тялото се нуждае от сила. Внимавайте за здравето си. Добре е да правите различни енергийни прочиствания и практики, за да се отървете от ненужни неща, обиди, проблеми, токсични взаимоотношения.

26 лунен ден

Още един ден, когато трябва да отделите време за релаксация, уединение, самоанализ. Не преуморявайте днес, по-добре е да ограничите физическата активност и да избягвате тежка работа. Бъдете внимателни, когато работите с пари и документи. Необходимо е да се даде на тялото възстановяване, релаксация, посещение на масажна сесия, спа център, вземане на релаксираща вана.

Емоционалният фон на деня е нестабилен, конфликтите и противоречията могат да ескалират, така че е по-добре да избягвате излишната суматоха и негативни емоции. Също така избягвайте самокритиката и самобичуването, отнасяйте се към себе си и тялото си с благодарност и любов. Можете да се отпуснете сред природата, да се занимавате с домакински задължения.

Луна в Стрелец

Появява се целенасочено оптимистично настроение, желание да се действа незабавно. Енергията и бодростта се увеличават. Денят е благоприятен за решаване на правни въпроси, социален живот, учене и общуване и установяване на комуникации. Има желание да правите покупки, апетитът се увеличава, така че днес не трябва да се придържате към диета, но трябва да следите качеството на продуктите, а не да консумирате несъвместими храни.

Петък

Ден, повлиян от енергията на Венера, изпълнен с женска енергия. Желанието за красота, хармония и релаксация се събужда у хората. Днес, ако е възможно, не се претоварвайте с работа.

Интересни статии...