Лунният календар 1 февруари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на луната е 1 февруари 2022 г., кой лунен ден е 1 февруари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

1 февруари 2022 г., вторник

Новолуние 08:49
29 лунен ден до 08:49 01.02.2022
1 лунен ден от 08:49 02.01.2022 до 09:13 01.02.2022
2 лунен ден от 09:13 01.02.2022
Луна в зодия Водолей
изгрев на луната ↑ 09:13
Лунна залеза ↓ 16:56
Лунна видимост 0%

Влиянието на луната на 1 февруари 2022 година

Новолуние

Най-ниската точка от активността на Луната, когато енергията тепърва започва да се появява, оказвайки влияние върху всички живи същества. Това е краткосрочен период, когато се препоръчва да се нулирате, да се отървете от старите енергии и да се подготвите за ново начало. Медитациите, визуализациите на желаното, ритуалите за изпълнение на желанията ще бъдат благоприятни в този ден, можете да напишете списъци с желания в първите часове след настъпването на Новолунието и да практикувате благодарност към Вселената.

Трябва да отделяте време и внимание на себе си, тялото си. През този период можете да се отървете от лошите навици, да нулирате, да се прочистите и да отворите нов цикъл, да установите режим, да си поставите нови цели.
Но това все още не е времето за изпълнение, няма достатъчно сила, така че е по-добре да си починете и да отложите важни работни въпроси за периода на нарастващата Луна.

1 лунен ден

На този ден можете спокойно да планирате и поставите основите за целия предстоящ лунен цикъл. Денят, в който мислите имат специална сила и добър потенциал за реализация. Можете да практикувате медитация, визуализация, изпълнение на желания, благодарност към Вселената. Препоръчително е да прекарате този ден в добро настроение, не забравяйте да направите списък с цели и планове за бъдещето. Концентрирайте се върху позитивното, освободете ума си от обида и деструктивни мисли. Практиките, свързани с медитации на огън, ще бъдат полезни и находчиви. Днес е по-добре да прекарате един ден в уединение и да си починете от ежедневните дейности и работа. Не е нужно да давате на тялото тежка физическа активност, също така да се откажете от алкохола и тежката храна. Здравословното състояние може да бъде донякъде отслабено, така че си струва да се грижите за себе си. Разходките сред природата, почивката в гората край огъня ще ви помогнат да се заредите с енергия.

2 лунен ден

На този ден можете спокойно да започнете да изпълнявате целите и задачите, поставени в деня на Новолунието. Добър ден за всяко ново начало. Лунната енергия постепенно набира сила и дава решителност за действие. Препоръчително е да слушате тялото си, тялото ще ви каже какво иска, какви дейности и храни са полезни за него и да повиши нивата на енергия и от какво е по-добре да се откажете. Денят е добър за спортни дейности и почистващи процедури. Вътрешният глас на интуицията също ще бъде силен и ще помогне да се определи по-нататъшната посока на движение. Обърнете специално внимание на входящата информация, знаци и символи. Денят е добър за овладяване на нови знания и умения, постепенно системно развитие и работа в екип. Пътуванията и пътуванията ще бъдат успешни. Днес също си струва да се занимавате с домакински задължения и да прекарвате време със семейството си.

Луна във Водолей

Ден, в който се изкушавате да правите интересни творчески неща, не забравяйте да реализирате своите таланти. Желанието за свобода и независимост може да бъде изострено. Интелектуалната работа върви добре, отношенията с хората се подобряват. Ядените храни трябва да са леки.

Вторник

Денят е повлиян от активната енергия на планетата Марс, което го прави благоприятен за действия, работа, волеви прояви. Нуждаете се от целенасочен, решителен, но винаги умишлен подход към правенето на бизнес. Новото начало е благоприятно. Занимавайки се със спорт, особено неговите активни видове, отборните игри са от полза.

Интересни статии...