Лунният календар 27 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 27 януари 2022 г., кой лунен ден е 27 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

27 януари 2022 г., четвъртък

Намаляваща Луна (четвърта фаза)
24 лунен ден до 03:40 27.01.2022
25 лунен ден от 03:40 27.01.2022
Луна в зодия Стрелец
изгрев на луната ↑ 03:40
Лунна залеза ↓ 11:44
Лунна видимост 30%

Влиянието на Луната на 27 януари 2022 година

Намаляваща Луна (четвърта фаза)

През този период има спад в жизнената енергия, това е пасивно време, когато тялото е в състояние на летаргия, слабост. Препоръчително е да отделите това време за завършване на текущите дела, както и да обобщите резултатите от дейностите си за месеца, за да проведете анализ. Сега не е време за сложни задачи и начинания.

Препоръчва се да се дава повече почивка на тялото, да се намали физическата активност. Медитациите, масажните и спа сесии, разходките сред природата ще бъдат от полза. Трябва да се пазите от конфликти, тъй като психиката също е уязвима и рискът от конфликти и кавги е висок. Чувствителността и уязвимостта се изострят. Много връзки ще бъдат подложени на изпитание, така че ако не искате да ги оставите в миналото, бъдете резервирани и емоционално откъснати.

Не можете да се ограничавате в храненето, по това време тялото се нуждае от сила. Внимавайте за здравето си. Добре е да правите различни енергийни прочиствания и практики, за да се отървете от ненужни неща, обиди, проблеми, токсични взаимоотношения.

25 лунен ден

Спокоен ден, говорене за нуждата от уединение и релаксация, размисъл. Медитацията и духовната практика са от полза. Опитайте се да не се поддавате на провокациите на другите днес, поддържайте спокойно състояние на духа и душата. Можете да проведете психологически анализ, да размислите над това, което сте изживели, да помислите за планове за бъдещето, да изработите вътрешни нагласи, страхове и блокове. Заедно с изострената интуиция, този подход ще ви позволи да намерите ефективни решения на проблемите и да достигнете до по-голяма информираност.

Можете да се концентрирате върху това, което искате, да се включите във визуализация. Работният процес също трябва да бъде измерен и планиран, бързането, вълнението и сериозните решения трябва да бъдат изключени. Концентрирайте се върху завършването на по-рано започнати дейности. Препоръчва се лека физическа активност, за да се поддържа тялото в добра форма.

Луна в Стрелец

Появява се целенасочено оптимистично настроение, желание да се действа незабавно. Енергията и бодростта се увеличават. Денят е благоприятен за решаване на правни въпроси, социален живот, учене и общуване и установяване на комуникации. Има желание да правите покупки, апетитът се увеличава, така че днес не трябва да се придържате към диета, но трябва да следите качеството на продуктите, а не да консумирате несъвместими храни.

Четвъртък

Ден, повлиян от енергията на Юпитер. Социалният живот става важен. Необходимо е да се установят контакти, преговорите са успешни, комуникацията между хората се развива благоприятно. Препоръчително е да проявявате увереност, която да ви помогне да постигнете целите си.

Интересни статии...