Лунният календар 26 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 26 януари 2022 г., кой лунен ден е 26 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

26 януари 2022 г., сряда

Намаляваща Луна (четвърта фаза)
23 лунен ден до 02:08 26.01.2022
24 лунен ден от 02:08 26.01.2022
Луна в зодия Скорпион
изгрев на луната ↑ 02:08
Лунна залеза ↓ 11:27
Лунна видимост 41%

Влиянието на Луната на 26 януари 2022 година

Намаляваща Луна (четвърта фаза)

През този период има спад в жизнената енергия, това е пасивно време, когато тялото е в състояние на летаргия, слабост. Препоръчително е да отделите това време за завършване на текущите дела, както и да обобщите резултатите от дейностите си за месеца, за да проведете анализ. Сега не е време за сложни задачи и начинания.

Препоръчва се да се дава повече почивка на тялото, да се намали физическата активност. Медитациите, масажните и спа сесии, разходките сред природата ще бъдат от полза. Трябва да се пазите от конфликти, тъй като психиката също е уязвима и рискът от конфликти и кавги е висок. Чувствителността и уязвимостта се изострят. Много връзки ще бъдат подложени на изпитание, така че ако не искате да ги оставите в миналото, бъдете резервирани и емоционално откъснати.

Не можете да се ограничавате в храненето, по това време тялото се нуждае от сила. Внимавайте за здравето си. Добре е да правите различни енергийни прочиствания и практики, за да се отървете от ненужни неща, обиди, проблеми, токсични взаимоотношения.

24 лунен ден

Благоприятен, енергично активен ден. Днес е добре да се занимавате с физически труд, спорт, всякакъв вид тренировки, енергетици. Проектите и бизнесите, започнати на този ден, ще получат положително развитие. Денят е благоприятен за правене на бизнес, сключване на финансови сделки, обучение и промоции. Денят ще се превърне в своеобразен тест за находчивост - ако чувствате, че днес няма достатъчно сила, мързел и умора преодолява, тогава тялото изпраща сигнали за помощ.

Прегледайте ежедневието и диетата си, включете спорт, разходки на чист въздух, здравословни храни. Енергийните практики в природата ще бъдат от полза. Днес не трябва да се ограничавате в храненето, тялото се нуждае от енергия, но оставете диетата да се състои от здравословни храни.

Луна в Скорпион

Днес напрежението и конфликтът в общуването се увеличават, страховете, негодуванието и неприятните спомени могат да нарушат. Препоръчително е да се занимавате с енергийни практики. Има желание за месо и пикантна храна. Укрепват се интуицията и стремежът към всичко мистично и непознато. Обърнете внимание на уликите от Вселената.

Сряда

Ден под влиянието на енергиите на планетата Меркурий, благоприятен за работа, бизнес, умствена работа. Днес можете да подписвате договори, да преговаряте, да установявате полезни комуникации. Ден, който трябва да бъде посветен на развитието и изпълнението на задачите и целите.

Интересни статии...