Лунният календар 29 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 29 януари 2022 г., кой лунен ден е 29 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

29 януари 2022 г., събота

Намаляваща Луна (четвърта фаза)
26 лунен ден до 06:42 29.01.2022
27 лунен ден от 06:42 29.01.2022
Луна в зодия Стрелец
изгрев на луната ↑ 06:42
Лунна залеза ↓ 12:53
Лунна видимост 11%

Влиянието на Луната на 29 януари 2022 година

Намаляваща Луна (четвърта фаза)

През този период има спад в жизнената енергия, това е пасивно време, когато тялото е в състояние на летаргия, слабост. Препоръчително е да отделите това време за завършване на текущите дела, както и да обобщите резултатите от дейностите си за месеца, за да проведете анализ. Сега не е време за сложни задачи и начинания.

Препоръчва се да се дава повече почивка на тялото, да се намали физическата активност. Медитациите, масажните и спа сесии, разходките сред природата ще бъдат от полза. Трябва да се пазите от конфликти, тъй като психиката също е уязвима и рискът от конфликти и кавги е висок. Чувствителността и уязвимостта се изострят. Много връзки ще бъдат подложени на изпитание, така че ако не искате да ги оставите в миналото, бъдете резервирани и емоционално откъснати.

Не можете да се ограничавате в храненето, по това време тялото се нуждае от сила. Внимавайте за здравето си. Добре е да правите различни енергийни прочиствания и практики, за да се отървете от ненужни неща, обиди, проблеми, токсични взаимоотношения.

27 лунен ден

Стабилен ден, който не носи много енергия, но изисква разумен, рационален и балансиран подход към бизнеса. Днес е добре да правите предварително планирани неща, които не изискват много физически и психически стрес. Можете да извършвате финансови и търговски сделки, ако те не са свързани с недвижими имоти. Денят е благоприятен и за придобиване на нови знания и умения.

Комуникацията със съмишленици, хора, които имат опит във вашата сфера на дейност, ще донесе ползи и положителни емоции. Избягвайте празен разговор и безполезни, неприятни разговори, те само ще ви отнемат силите. Днес си струва да прекарвате време с близки, приятели, семейство, хора, с които е топло и удобно. Благосъстоянието до голяма степен ще зависи от вътрешното състояние. Енергийни практики, разходки, спорт ще бъдат полезни.

Луна в Стрелец

Появява се целенасочено оптимистично настроение, желание да се действа незабавно. Енергията и бодростта се увеличават. Денят е благоприятен за решаване на правни въпроси, социален живот, учене и общуване и установяване на комуникации. Има желание да правите покупки, апетитът се увеличава, така че днес не трябва да се придържате към диета, но трябва да следите качеството на продуктите, а не да консумирате несъвместими храни.

Събота

Ден под въздействието на енергията на планетата Сатурн, влияещ върху работата и придобиването на нови знания. Можете да се справите с решаване на текущи проблеми, планиране, водене на бизнес преговори, учене и саморазвитие.

Интересни статии...