Лунният календар 31 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 31 януари 2022 г., кой лунен ден е 31 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

31 януари 2022 г., понеделник

Намаляваща Луна (четвърта фаза)
28 лунен ден до 08:42 31.01.2022
29 лунен ден от 08:42 31.01.2022
Луна в зодия Козирог
изгрев на луната ↑ 08:42
Лунна залеза ↓ 15:21
Лунна видимост 1%

Влиянието на Луната на 31 януари 2022 година

Намаляваща Луна (четвърта фаза)

През този период има спад в жизнената енергия, това е пасивно време, когато тялото е в състояние на летаргия, слабост. Препоръчително е да отделите това време за завършване на текущите дела, както и да обобщите резултатите от дейностите си за месеца, за да проведете анализ. Сега не е време за сложни задачи и начинания.

Препоръчва се да се дава повече почивка на тялото, да се намали физическата активност. Медитациите, масажните и спа сесии, разходките сред природата ще бъдат от полза. Трябва да се пазите от конфликти, тъй като психиката също е уязвима и рискът от конфликти и кавги е висок. Чувствителността и уязвимостта се изострят. Много връзки ще бъдат подложени на изпитание, така че ако не искате да ги оставите в миналото, бъдете резервирани и емоционално откъснати.

Не можете да се ограничавате в храненето, по това време тялото се нуждае от сила. Внимавайте за здравето си. Добре е да правите различни енергийни прочиствания и практики, за да се отървете от ненужни неща, обиди, проблеми, токсични взаимоотношения.

29 лунен ден

Нестабилен и труден ден. Чувствата и емоциите, както положителни, така и отрицателни, се засилват. Психиката става уязвима, увеличава се вероятността от конфликти между хората, както и вътрешни противоречия, страхове, илюзии и самоизмама. Бъдете внимателни към тялото и душевното си състояние, избягвайте гняв и раздразнителност, упражнения, медитация, достатъчен сън и почивка, а разходките сред природата могат да помогнат. Не бива да влизате в конфликти, кавгите, започнали днес, ще се проточат и ще развалят отношенията дълго време.

Умората, преживяна в този ден, показва нисък енергиен потенциал, необходимо е да се натрупва енергия, да не се хаби енергия за безполезни, не носещи радост и изпълнени часове. Днес трябва да направите равносметка, да помислите какво искате да оставите в миналото. Практиките за прочистване и раздяла с миналото са полезни. Не се препоръчва да работите с пари и ценни книжа, да правите големи покупки.

Луна в Козирог

Препоръчително е да контролирате емоциите, да подхождате отговорно и практично към решаването на проблеми. Това е подходящо време за работа, развитие на бизнеса, сделки и бизнес пътувания. Днес логиката и точността на делата и изчисленията се увеличават. Емоционалното състояние е сдържано и студено. Възможни са проблеми с опорно-двигателния апарат.

Понеделник

Денят е повлиян от лунната енергия, което го прави доста труден, особено емоционално. Днес не си струва да сключвате договори и да вземате важни решения. Препоръчително е да слушате вътрешния глас на интуицията.

Интересни статии...