Лунният календар 30 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 30 януари 2022 г., кой лунен ден е 30 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

30 януари 2022 г., неделя

Намаляваща Луна (четвърта фаза)
27 лунен ден до 07:53 на 30.01.2022г
28 лунен ден от 07:53 30.01.2022
Луна в зодия Козирог
изгрев на луната ↑ 07:53
Лунна залеза ↓ 13:57
Лунна видимост 5%

Влиянието на Луната на 30 януари 2022 година

Намаляваща Луна (четвърта фаза)

През този период има спад в жизнената енергия, това е пасивно време, когато тялото е в състояние на летаргия, слабост. Препоръчително е да отделите това време за завършване на текущите дела, както и да обобщите резултатите от дейностите си за месеца, за да проведете анализ. Сега не е време за сложни задачи и начинания.

Препоръчва се да се дава повече почивка на тялото, да се намали физическата активност. Медитациите, масажните и спа сесии, разходките сред природата ще бъдат от полза. Трябва да се пазите от конфликти, тъй като психиката също е уязвима и рискът от конфликти и кавги е висок. Чувствителността и уязвимостта се изострят. Много връзки ще бъдат подложени на изпитание, така че ако не искате да ги оставите в миналото, бъдете резервирани и емоционално откъснати.

Не можете да се ограничавате в храненето, по това време тялото се нуждае от сила. Внимавайте за здравето си. Добре е да правите различни енергийни прочиствания и практики, за да се отървете от ненужни неща, обиди, проблеми, токсични взаимоотношения.

28 лунен ден

Ден, който ще бъде доста хармоничен и спокоен, ако се държите съзнателно, проявявате внимание и концентрация. Работните дела, кариерното израстване и професионалното развитие вървят добре. Можете да направите дома си, да подредите пространството си. Не губете енергия за кавги и конфликти, поддържайте вътрешен мир.

Практикуването на медитация, разходките сред природата и правенето на това, което обичате, може да ви помогне да се почувствате по-добре. Спортните дейности, дихателните практики са полезни. Насочете силите си към конструктивност, творение и творение. Днес можете да почувствате връзката си с Вселената, да се почувствате като част от този свят. Внимателните и чувствителни хора ще получат техните съвети и прозрения.

Луна в Козирог

Препоръчително е да контролирате емоциите, да подхождате отговорно и практично към решаването на проблеми. Това е подходящо време за работа, развитие на бизнеса, сделки и бизнес пътувания. Днес логиката и точността на делата и изчисленията се увеличават. Емоционалното състояние е сдържано и студено. Възможни са проблеми с опорно-двигателния апарат.

Неделя

Енергията на този ден е под влиянието на Слънцето, което го прави светло, радостно, мило и активно. Ден за почивка за тяло и душа, приятни приятелства, срещи и разходки.

Интересни статии...