Лунният календар 25 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 25 януари 2022 г., кой лунен ден е 25 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

25 януари 2022 г., вторник

Намаляваща Луна (трета четвърт)
22 лунен ден до 00:40 ч. 25.01.2022г
23 лунен ден от 00:40 25.01.2022
Луна в зодия Скорпион
изгрев на луната ↑ 00:40
Лунна залеза ↓ 11:14
Лунна видимост 52%

Влиянието на Луната на 25 януари 2022 година

Намаляваща Луна (трета четвърт)

Периодът, когато активността намалява, а натрупаната енергия намалява. По това време е необходимо да се концентрираме върху завършването на започнати по-рано дела, обобщаването и анализирането. Раздайте съществуващи дългове, изпълнете дадените обещания. Добре е да отделите това време за почистване на къщата, избавяне от ненужни, стари неща и енергично почистване на пространството.

Умерената физическа активност е благоприятна, както и операцията, оздравяването и възстановяването настъпват бързо. Дайте си достатъчно време за почивка и възстановяване, тъй като с намаляване на енергията заболяванията и стресът се влошават.

23 лунен ден

Енергично нестабилен ден, когато са възможни прояви на агресия и негативни емоции. По-добре е да насочите вниманието си към работата, отвличайки вниманието от неприятните мисли. Избягвайте съмнителни компании и като цяло днес е по-добре да прекарвате време в усамотение, занимавайки се с текущи служебни въпроси, и е по-добре да отложите важни решения и дела за по-благоприятен ден.

Може да се появи състояние на умора, апатия, меланхолия, желание да се откаже от всичко. Дръжте ръцете си, планирайте деня си и постепенно свършете нещата, като си дадете време за почивка и релакс. Възприемайте спокойно, философски възникващи проблеми и промени. На този ден е добре да направите почистване, почистване на вашето пространство. Тялото също ще реагира с благодарност на процедури за прочистване и вода. Ограничете приема на месни продукти, като изберете храни на растителна основа.

Луна в Скорпион

Днес напрежението и конфликтът в общуването се увеличават, страховете, негодуванието и неприятните спомени могат да нарушат. Препоръчително е да се занимавате с енергийни практики. Има желание за месо и пикантна храна. Укрепват се интуицията и стремежът към всичко мистично и непознато. Обърнете внимание на уликите от Вселената.

Вторник

Денят е повлиян от активната енергия на планетата Марс, което го прави благоприятен за действия, работа, волеви прояви. Нуждаете се от целенасочен, решителен, но винаги умишлен подход към правенето на бизнес. Новото начало е благоприятно. Занимавайки се със спорт, особено неговите активни видове, отборните игри са от полза.

Интересни статии...