Източен хороскоп за 2022: Вол

Биковете през 2022 г. ще имат много възможности и шансове да се докажат от най-добрата страна. Каквото и да прави Бикът, независимо дали това е офис работа, креативност, помощ на другите, всичко това ще бъде оценено и възнаградено според достойнствата му. В същото време безделието и хакерството ще бъдат строго наказани, поради което хороскопът за Вола за 2022 г. препоръчва мързеливите Бикове да бъдат нащрек и да не бъдат замествани за пореден път. Също така годината обещава много интересни пътувания и приключения, от които Биковете ще донесат огромен брой впечатления, които ще продължат дълги години.

Здраве

Годината е чудесна за естетични лечения и пластични операции. Тези Бикове, които искат да подобрят външния си вид, трябва да спрат да слушат приятели, които имат навика да се пазят от такива неща, и да действат въз основа на собствените си желания.

Препоръчват се и всички видове стоматологични интервенции, включително корекция на оклузията, избелване на зъбите, брекети. Разбира се, въпреки факта, че годината е добра за такива неща, не бива да се свързвате с първия човек, на когото попаднете от Интернет, който предлага отстъпка. Специалистът трябва да бъде избран внимателно и да не пести от толкова важни процедури.

Любов и взаимоотношения

Биковете в една връзка трябва да бъдат по-внимателни към другата си половина. Ако не слушате нейните истории и не се задълбочавате в детайлите на живота, един ден може да откриете, че живеете с непознат или дори един прекрасен ден да се върнете в празен апартамент. Слушайки какво казва втората половина, можете да забележите навреме проблеми във връзката и да направите необходимите изводи. И пренебрегвайки тези проблеми, можете да загубите любимия си завинаги.

Самотните бикове няма да имат време за връзки, но това няма да им попречи да намерят двойка или дори повече почитатели. Това ще бъде възможно благодарение на способността на този знак да бъде най-очарователният в момент, когато той е запален по нещо или ужасно зает.

Кариера

В работата дори най-простите и познати действия ще бъдат трудни. Оборудването ще се повреди в най-неподходящия момент и ще бъде ремонтирано много бавно, колегите ще пречат на тяхната бавност и оскъден ум, а клиентите, що се отнася до селекцията, ще напомнят на пациентите за психиатрична болница с поведението си. Ще бъде много трудно да се справим с всичко това, много Бикове ще започнат да мислят за уволнение по собствено желание и ще имат всички причини за това. Разбира се, няма да искате да работите в такива условия и врага, така че има смисъл да търсите по-тихо място, освен това търсенето на нова работа ще бъде много успешно.

Финанси

Биковете не обичат особено да водят счетоводство и при всяка удобна ситуация задължително изхвърлят това скучно занимание на своя съсед. Според хороскопа за 2022 г. Воловете ще могат да овладеят този бизнес. Можете да започнете от магазините, откъдето Биковете често излизат измамени, без да го забележите. Ако се вгледате внимателно, ще откриете, че много магазини изневеряват с цените. Разбира се, с различни дребни неща това може да не е толкова депресиращо, но лекият Вол може да бъде измамен с голяма покупка, така че през 2022 г. ще трябва да преброите много и внимателно.

Също така трябва да обърнете голямо внимание на документите, които подписвате, особено когато става въпрос за споразумения с кредитни институции.

За мъж

Мъжките бикове трябва много пъти да доказват, че заслужават мястото си на работа, жената си и като цяло мястото си в обществото. По принцип биковете обичат състезанието, но тази година ще има много, и то на всички фронтове наведнъж. Не бива да се оттегляте, когато се появи друг състезател, дори ако изглежда много силен, защото по този въпрос основното нещо не е да спечелите, а да дадете достоен отпор.Както казва Воловият хороскоп за 2022 г., човек, след като защити репутацията си, ще стане многократно по-силен по дух, така че отстъпването е не само глупаво, но и вредно.

За жена

Жените-бикове, които отдавна мечтаят за уютно семейно гнездо, съпрузи и деца, най-накрая ще имат възможността да получат всичко това. Ще срещнете прекрасен човек, който веднага ще ви заобича и отношенията ви ще се развият много бързо. Най-вероятно срещата ще се проведе по време на работа или в командировка, следователно, както съветва хороскопът за Воловете за 2022 г., жената винаги трябва да бъде изцяло въоръжена и да обръща внимание на хората около себе си.

Хороскоп за Вол по зодии

Вол - Овен

Овенът ще се върти като катерици в колело, за да се реализира в индустрията, в която отдавна мечтае да го направи. В по-голямата си част това ще бъдат приятни домакински задължения, които няма да отнемат много енергия, а, напротив, ще им дадат. Всички творчески проекти ще бъдат успешни и ще позволят на Овните да реализират своя пълен творчески потенциал бързо и успешно.

Вол - Телец

Телецът трябва да отделя повече време за саморазвитието си, тъй като много от тях са буквално затънали в ежедневието, без сами да го забелязват. Не е необходимо веднага да бягате, за да се запишете в курсове или да получите друго висше образование, можете да започнете с четене вечер, само десет до двадесет страници на ден ще ви позволят да усетите движението на зъбните колела в мозъка си.

Вол - Близнаци

Близнаците трябва да са по-спокойни и сдържани, особено на работа. Разбира се, колегите отдавна са свикнали с творческите подходи на Близнаците към работата, но това не е нещо, с което да се гордеем. Всеки нов скандал ви доближава до загубата на работа и една небрежна клюка може лесно да срине репутацията ви. По-добре е да откажете напълно клюките, дори и в лична комуникация с приятели.

Вол - Рак

Раците ще имат много приключения, както и различни пътувания. По време на пътувания този знак, както обикновено, няма да хареса всичко, но като цяло тези пътувания ще оставят добри впечатления и спомени. Въпреки това, за да не разваляте впечатленията на вашите съпътстващи пътници, понякога си струва да си мълчите, поне по дреболии. Например, недостатъчно мек пясък на плажа и високи вълни могат да останат без вашите скучни коментари.

Вол - Лъв

Лъвовете трябва да работят нон-стоп и това ще бъде истинско изпитание за сила. Освен това проверката ще се отнася не само до производителност и издръжливост, но и до отношения с втората половина и децата. Ще трябва да измислите много оправдания и обещания, а след това и да ги изпълните, за да не станете враг номер едно за най-близките си. Това може да разстрои много Лъвове и да ги засили в мнението, че най-близките им хора правят всичко възможно, за да направят живота им непоносим.

Вол - Дева

Девите ще се забавляват всеки ден. Много от тях ще станат известни като най-добрите организатори на празници в своя екип. Всъщност, с отлични организаторски умения и желание за ред, този знак може да поеме много отговорности и то много различни. В бъдеще този опит ще им бъде полезен за лични цели.

Вол - Везни

Везните изведнъж ще открият страст към спорта и туризма. Онези Везни, които са прекарали целия си живот легнали на дивана и в най-добрия случай се возят на пътническата седалка до някои петзвездни хотели, ще започнат да ходят на дълги преходи и да се запишат за фитнеса. Това буквално ще шокира околните. Ще се говори за криза на средната възраст и любовник или любовница, които се появиха отстрани. Но всичко ще се окаже много по-прозаично, просто Везните ще се уморят да не правят нищо и ще започнат да прекарват свободното си време по толкова необичаен начин.

Вол - Скорпион

Скорпионите ще се притесняват повече за външния си вид, независимо от пола. Модна прическа всеки месец, магазини и салони за красота ще се превърнат в навик. Това може да започне да дразни партньора им, като в този случай би било най-добре да го поканите да сподели вашата страст.Ако вашият партньор все още не ви е ядосан за поведението ви, обича ви и не е твърде ревнив, тогава той с удоволствие ще подкрепи тази идея и ще започне да се грижи за външния си вид със същия ентусиазъм.

Вол - Стрелец

За Стрелцов тази година ще бъде свързана с приятни семейни събития. Самотните Стрелци ще се женят или ще се женят, бездетни ще имат дете, а тези, които мечтаят за собствен дом, ще имат възможност да го купят. Много проблеми ще бъдат свързани с това, но много приятно. Във водовъртежа на приятни събития и дела не бива да се забравя за ежедневните задължения, съществува риск от натрупване на излишни килограми и отчуждаване на приятели.

Вол - Козирог

Козирозите ще се уморят да дърпат цялото си семейство на гърбица и все повече ще се разпадат върху тях. Тогава, разбира се, те ще се почувстват виновни за срива и ще се опитат да компенсират тази вреда, за която ще се гризат в бъдеще. Онези Козирози, които все още не са се сдобили със семейство, но вече са поели отговорностите за обслужване на втората половина, ще се разболеят напълно и ще прекъснат тази изтощителна връзка, за която никога няма да съжаляват по-късно.

Вол - Водолей

Водолеите винаги ще чувстват, че към тях се отнасят несправедливо. На работа шефовете намират вина, другата половина мрънка вкъщи, а приятелите през цялото време раздразнително се опитват да ограничат общуването. В този случай си струва да помислите дали наистина правите всичко правилно, а не да се опитвате да направите живота си по-добър и по-лесен за чужда сметка. Признаването на това пред себе си ще бъде много трудно и понякога болезнено, но ще бъде много полезно за правилна оценка на текущото състояние на нещата. В крайна сметка не може да бъде, че всички около вас изведнъж са ви мразели без причина.

Вол - Риби

Рибите ще имат успешни сделки с недвижими имоти. Освен това, най-успешните ще бъдат покупките, продажбата на недвижими имоти, за да се инвестират пари в някакво предприятие, не си струва, поне тази година. Също така трябва да бъдете по-внимателни с инвестициите в различни стартиращи компании, те може да се окажат неуспешни.

Интересни статии...