Източен хороскоп за 2022: Маймуна

Началото на годината за Маймуните може да изглежда доста спокойно и скучно. Но до пролетта ситуацията ще се промени бързо. Енергийният потенциал значително ще се увеличи, ще искате да отделите повече време за работа и учене. Като се има предвид хороскопът за 2022 г., маймуната вероятно ще бъде в центъра на вниманието. Нивото на доходите ще нараства скокообразно, докато възможността да се търсят допълнителни източници на средства не трябва да се пропуска.

Здраве

Повишаването на енергийните нива ще изисква от вас да отделите излишните мазнини, натрупани през дългите зимни месеци. Но не трябва да бъдете ревностни с тренировките. Това може да заплаши с проблеми със сърцето и кръвоносните съдове. Най-добре е да започнете с редовни сутрешни упражнения и разходки на чист въздух. Ако здравословното състояние позволява, натоварването трябва да се увеличава постепенно.

Някои маймуни може да имат непреодолимо желание да възобновят предишните си лоши навици. Но е необходимо да се прояви постоянство и твърдост на характера. Тогава ще бъде възможно да се постигне завидна физическа активност и да се подобри здравето в продължение на много години.

Любов и взаимоотношения

Маймуната в годината на Тигъра 2022 ще търси уединение, но феновете няма да дадат пропуск. Те ще могат да усетят нейния скрит любовен магнетизъм, който ще се прояви най-силно през пролетта и лятото. Маймуната ще иска бързо да се отърве от натрапчивите предложения на ръката и сърцето. Но не бива да правите това веднага. Има голяма вероятност сред потенциалните съпрузи да има любов през целия живот. Ако тази възможност бъде пропусната сега, тогава нова среща може да не се случи много скоро.

За тези, които имат връзка от дълго време, но все още не са ги официализирали официално, ще има такъв шанс. Браковете, сключени през есента, обещават да бъдат много успешни.

Кариера

Работата си е работа, но почивката е необходима. Маймуната може да прояви необичаен ентусиазъм за себе си и да се потопи стремглаво в работната рутина. Първият път, когато ще има забележими промени, ще бъде възможно да се постигне необходимото ниво на уважение. Но по-близо до март пламът постепенно ще започне да избледнява, а с това и постигнатите успехи. Следователно не можете да си откажете почивка. Редовната медитация ще бъде полезна за облекчаване на стреса и ще помогне за преразпределение на стреса.

Когато взаимодействате с партньори и колеги, понякога можете да покажете страстта си. Но не трябва да забравяме за такт и учтивост. Препоръчително е да избягвате дълги пътувания, да ги правите само в екстремни случаи.

Финанси

Някои маймуни ще имат голям късмет до края на февруари: или ще получат наследство, или ще спечелят от лотарията. Някои ще могат да увеличат доходите си чрез добри сделки. Но източният хороскоп за 2022 г. за Маймуната съветва да не губите главата си и да се опитате да не харчите всички пари наведнъж. Големите суми е най-добре да бъдат пуснати в обращение, като ги инвестирате в надежден бизнес или закупите недвижими имоти.

Не всеки ще бъде облагодетелстван и от късмет. Някои от маймуните може да са на ръба на финансова криза. Не се обезсърчавайте, подкрепата може да дойде от съвсем неочаквана страна. Но не можете да разчитате само на чужда помощ. Ситуацията може значително да се промени, само ако можете да проявите цялата си упоритост и упорита работа.

За мъж

Успехът на любовния фронт може да бъде много опияняващ. В началото на годината ще има възможност да признаете любовта си на втората си половина, така че не бива да я отлагате. В семейния живот могат да възникнат ситуации, когато бракът е на ръба на разпадането. Но разговорите от сърце до сърце ще помогнат за решаването на повечето проблеми.

Мъжете трябва да разгледат по-отблизо състоянието на здравето си.Много проблеми могат да бъдат избегнати, като се предприемат необходимите действия предварително.

За жена

Започвайки буквално от средата на януари, ще трябва да проявите завидна издръжливост и търпение. Но, използвайки хороскопа за Маймуната за 2022 г., жена, представител на този знак, ще може да се измъкне от всяка ситуация. Няма да е възможно да се избегнат много изпитания, затова той съветва предварително да се потърси подкрепата на близките. Проблемите в работата са неизбежни, струва си да спрем зараждащите се клюки в самото начало.

В личния живот може да има както скандали, така и страстно помирение. Не всички конфликти могат да бъдат потушени, най-важното е да не се казва твърде много в пристъп на ярост.

Хороскоп за маймуна по зодии

Маймуна - Овен

От самото начало на годината ще трябва да проявите голяма сдържаност, за да не излезете изцяло. Изкушенията ще чакат на всяка стъпка. Това е внезапен мързел и болезнено пристрастяване към нездравословна храна и злоупотреба с лоши навици. Прекаленото угаждане на демоните ви може да влоши отношенията в работата и с близките. Необходимо е да се тренира воля, в противен случай може да се окажете в трудна финансова ситуация.

Маймуна - Телец

През цялата година ще има чудесни възможности да усъвършенствате комуникативните си умения. Хората ще почувстват непреодолимо желание да започнат разговор. Това е чудесно време за създаване на нови приятели. Много изгодни договори могат да бъдат сключени към края на годината, ако по това време ще бъде възможно да се подобрят техните професионални умения. Необходимо е да се следи състоянието на вашето здраве, възможно е появата на главоболие, свързано с голям брой стресови ситуации.

Маймуна - Близнаци

Ще трябва да работите упорито и упорито, за да върнете нивото на богатството, което е пропуснато през предходната година. Навикът да отлагате всичко за по-късно ще се превърне в ненужен баласт, от който трябва да се отървете през пролетта. След това до есента се очаква увеличение на работата или други промени, които ще имат положителен ефект върху финансовото състояние. Връзката с близките може да достигне ново ниво само ако можете да проявите чувствителност и разбиране.

Маймуна - Рак

Трудностите, които са се натрупали, ще подтикнат само към преодоляване на стари страхове и комплекси. Годината подготвя много малки и големи тестове, от които ще бъде възможно да се измъкнете със забележим успех. Привидно непреодолими ситуации могат да бъдат преодолени чрез привличане на подкрепата на надеждни хора. Може да възникнат конфликти с началниците. До ноември си струва да се запасите с някаква сума пари - възможни са неочаквани финансови сътресения.

Маймуна - Лъв

Може да има чувството, че капризният късмет е решил да загърби фаворитите си. Нещата няма да вървят точно както бихме искали. Възможно неочаквано явяване на кредитори. През лятото ситуацията обещава да се нормализира, но само като се вземат предвид, ако всички обещания бъдат изпълнени и старите спорове бъдат разрешени. Отношенията с другата половина могат да се влошат, ако тя се чувства фалшива в общуването.

Маймуна - Дева

През цялата година ще е необходимо да се търси изход за внезапно нарастващата жизнена енергия. Ще се дръпнете, за да започнете нови връзки, малки интриги отстрани не са изключени. Страстното желание за творение ще има положителен ефект върху работата. Ще ви се иска да намерите нови хобита или да се потопите стремглаво в любимото си хоби. Годината обещава да бъде успешна за тези, които ще могат да насочат получения потенциал в правилната посока.

Маймуна - Везни

Желанието да имате всичко навреме и да не пропуснете нищо този път може да ви окаже лоша услуга. Може да възникне ситуация, при която трябва да се направят трудни избори. Това може да бъде романтична връзка с множество партньори. Или роднините ще поставят ултиматум: или те, или кариера. Отличната интуиция ще ви помогне да излезете от неприятна ситуация.Здравни проблеми няма да възникнат, ако от самото начало на годината внимателно започнете да наблюдавате състоянието на тялото си.

Маймуна - Скорпион

Първата половина на годината обещава да бъде спокойна и премерена, но към края на лятото ще трябва да се сблъскате с неприятни ситуации. Преодоляването на всички проблеми няма да работи, ако действате само напред. Някои обстоятелства изискват доста голяма хитрост. Желанието за нови познанства може да не възникне, но те са необходими за успешна кариера.

Маймуна - Стрелец

Започвайки през пролетта, честите промени в живота ще започнат да избиват почвата изпод краката ви. Дори положителните и приятните ще породят известни съмнения. Но подозрението няма да бъде оправдано. Всяко ново развитие е резултат от упорита и упорита работа. Сега е моментът да извлечете полза от вашите дейности. Честните и трудолюбиви хора не трябва да се страхуват, всичко ще се случи само в тяхна полза. Безотговорното поведение ще доведе до негативни последици.

Маймуна - Козирог

През годината често ще трябва да забравите студената и откъсната логика и да си позволите да слушате гласа на интуицията. Местните хора могат да се скрият много повече зад думите си, отколкото изглежда на пръв поглед. Есента и пролетта са опасни времена за хората със ставни проблеми. Добро решение би било пътуване до санаториум или до морето.

Маймуна - Водолей

Приятните изненади и добрите събития могат да отслабят вашата охрана и да ви накарат да се отпуснете ненужно. Но това не си струва да се прави. Една година може да хвърли не само радостни моменти, но и много проблеми. По време на работа е по-добре да отделяте повече време не само за комуникация с колеги, но и за развитие на професионални умения. Усилената работа ще се изплати добре с времето, укрепвайки финансовия сектор.

Маймуна - Риби

Примигването в близките перспективи значително ще увеличи доверието ви в себе си. Сега е много важно да хванете късмета за опашката и да проявите необходимата ревност. Неочаквани промени ще надделеят в професионалните дейности. Може да се наложи да промените драстично професията си. Ще отнеме известно време, за да се закрепи на ново място, но положителните промени ще бъдат очертани до есента. Романтиката също ще излезе на преден план. Ще има желание да предложите брак на втората си половина.

Интересни статии...