Лунният календар 17 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 17 януари 2022, кой лунен ден е 17 януари 2022, характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

17 януари 2022 г., понеделник

Нарастващата луна (втора фаза)
15 лунен ден до 15:21 17.01.2022
16 лунен ден от 15:21 17.01.2022
Луна в зодия Рак
Лунна залеза ↓ 09:09
изгрев на луната ↑ 15:21
Лунна видимост 100%

Влиянието на Луната на 17 януари 2022 година

Нарастващата луна (втора фаза)

Втората лунна фаза се характеризира с още по-голямо покачване на енергията и увеличаване на вътрешните резерви на тялото, специална дейност. Решаването на всякакви работни и бизнес въпроси, изпълнението на планирани казуси, нови транзакции, договори, комуникации и комуникации ще бъдат особено успешни през този период. Всички промени, както в сферата на работата, така и в сферата на личните отношения, ще бъдат от полза.

Това е чудесно време за подстригване, промени във външния вид, активни спортове. Подходящо време за пътуване, пътуване, но трябва да се помни, че колкото по-близо до Пълнолунието, толкова повече енергия се увеличава, толкова по-малко контролируемо е, което може да доведе до влошаване на отношенията, конфликти, опасни ситуации. Следователно трябва да си осигурите достатъчно почивка и релаксация.

15 лунен ден

В деня преди Пълнолунието, енергийно наситено, когато чувствителността и интуицията са изострени и в същото време се проявяват сенчести качества, засилват се тъмните емоции и нарастват конфликтите. Препоръчително е да укротите нрава си, да работите с агресия, да развивате толерантност към другите. Днес си струва да се ограничите в храненето, да се съсредоточите върху духовното развитие, да бъдете внимателни към вашето благополучие, можете да се отпуснете и да правите медитация, да посетите сесия за масаж, да вземете релаксираща вана. Днес творческите процеси са по-продуктивни от бизнес. Денят, в който хроничните заболявания, особено тези, свързани със стомашно-чревния тракт, могат да се влошат.

Луна в Рак

Засилва се чувствителността, емоционалната податливост към околния свят. Вътрешните преживявания излизат на преден план и настроението става променливо. Днес няма настроение за работа, искам почивка и уединение. Общувайте с близки и приятни хора, прекарвайте времето със семейството си в психологически комфортна обстановка. Можете да направите у дома и уют. Включете в диетата си леки, диетични ястия.

Понеделник

Денят е повлиян от лунната енергия, което го прави доста труден, особено емоционално. Днес не си струва да сключвате договори и да вземате важни решения. Препоръчително е да слушате вътрешния глас на интуицията.

Интересни статии...