Лунният календар 16 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 16 януари 2022 г., кой лунен ден е 16 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

16 януари 2022 г., неделя

Нарастващата луна (втора фаза)
15 лунен ден до 14:22 16.01.2022
16 лунен ден от 14:22 на 16.01.2022
Луна в зодия Рак
Лунна залеза ↓ 08:22
изгрев на луната ↑ 14:22
Лунна видимост 98%

Влиянието на Луната на 16 януари 2022 година

Нарастващата луна (втора фаза)

Втората лунна фаза се характеризира с още по-голямо покачване на енергията и увеличаване на вътрешните резерви на тялото, специална дейност. Решаването на всякакви работни и бизнес въпроси, изпълнението на планирани казуси, нови транзакции, договори, комуникации и комуникации ще бъдат особено успешни през този период. Всички промени, както в сферата на работата, така и в сферата на личните отношения, ще бъдат от полза.

Това е чудесно време за подстригване, промени във външния вид, активни спортове. Подходящо време за пътуване, пътуване, но трябва да се помни, че колкото по-близо до Пълнолунието, толкова повече енергия се увеличава, толкова по-малко контролируемо е, което може да доведе до влошаване на отношенията, конфликти, опасни ситуации. Следователно трябва да си осигурите достатъчно почивка и релаксация.

14 лунен ден

Много активен, енергийно наситен силен ден, когато ще има достатъчно сила и възможности за работа и развитие. Новите смели начинания, активните решителни действия, важните решения са благоприятни. Разпределете задачите според степента на важност и отдавайте предпочитание на най-сериозните отговорни задачи, не губете енергия за дреболии и дреболии. Денят е благоприятен за работа с всякакъв вид информация, финанси, решаване на бизнес въпроси. Денят е донякъде нестабилен емоционално, но ако активно се занимавате с работа, както и със спортни натоварвания, ще помогнете за справяне с тъжните мисли. Разговорите с мили хора също ще донесат много положителни емоции. Що се отнася до здравето, днес очите и червата са изложени на риск.

15 лунен ден

В деня преди Пълнолунието, енергийно наситено, когато чувствителността и интуицията са изострени и в същото време се проявяват сенчести качества, засилват се тъмните емоции и нарастват конфликтите. Препоръчително е да укротите нрава си, да работите с агресия, да развивате толерантност към другите. Днес си струва да се ограничите в храненето, да се съсредоточите върху духовното развитие, да бъдете внимателни към вашето благополучие, можете да се отпуснете и да правите медитация, да посетите сесия за масаж, да вземете релаксираща вана. Днес творческите процеси са по-продуктивни от бизнес. Денят, в който хроничните заболявания, особено тези, свързани със стомашно-чревния тракт, могат да се влошат.

Луна в Рак

Засилва се чувствителността, емоционалната податливост към околния свят. Вътрешните преживявания излизат на преден план и настроението става променливо. Днес няма настроение за работа, искам почивка и уединение. Общувайте с близки и приятни хора, прекарвайте времето със семейството си в психологически комфортна обстановка. Можете да направите у дома и уют. Включете в диетата си леки, диетични ястия.

Неделя

Енергията на този ден е под влиянието на Слънцето, което го прави светло, радостно, мило и активно. Ден за почивка за тяло и душа, приятни приятелства, срещи и разходки.

Интересни статии...