Лунният календар 13 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 13 януари 2022 г., кой лунен ден е 13 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

13 януари 2022 г., четвъртък

Нарастващата луна (втора фаза)
11 лунен ден до 12:45 ч. на 13.01.2022г
12 лунен ден от 12:45 на 13.01.2022г
Луна в зодия Близнаци
Лунна залеза ↓ 04:57
изгрев на луната ↑ 12:45
Лунна видимост 82%

Влиянието на Луната на 13 януари 2022 година

Нарастващата луна (втора фаза)

Втората лунна фаза се характеризира с още по-голямо покачване на енергията и увеличаване на вътрешните резерви на тялото, специална дейност. Решаването на всякакви работни и бизнес въпроси, изпълнението на планирани казуси, нови транзакции, договори, комуникации и комуникации ще бъдат особено успешни през този период. Всички промени, както в сферата на работата, така и в сферата на личните отношения, ще бъдат от полза.

Това е чудесно време за подстригване, промени във външния вид, активни спортове. Подходящо време за пътуване, пътуване, но трябва да се помни, че колкото по-близо до Пълнолунието, толкова повече енергия се увеличава, толкова по-малко контролируемо е, което може да доведе до влошаване на отношенията, конфликти, опасни ситуации. Следователно трябва да си осигурите достатъчно почивка и релаксация.

11 лунен ден

Един от трудните, объркващи, двойни дни. Енергиите през деня са силни, но непредсказуеми, така че могат да се очакват внезапни събития, изблици и емоционални изблици. Натрупаната енергия може да се прояви по най-неочаквания начин, да покаже внимателност, предпазливост и самоконтрол. Погрижете се за хората около вас и поддържайте ума и емоциите си спокойни. Изисква се информираност за действия и планове. Не трябва да вземате отговорни решения, трябва да внимавате при работа с документация. Рискът от нараняване и конфликт се увеличава. Можете да се отпуснете сред природата, да прекарате време със семейството си, да дадете на тялото си лека физическа активност, да избегнете преумора и екстремни забавления.

12 лунен ден

Благоприятен ден, изпълнен с мъдрост и хармония. Днес трябва да се откажем от негативните мисли, разрушителните чувства и ограничаващите нагласи. Практиките на пречистване и медитация ще бъдат полезни. Не позволявайте на егоизма и емоциите да усъвършенстват ума ви, проявете умереност и влезте в състояние на приемане, освободете се от преценка и преценка. Днес можете да усетите знаците на Вселената, подсказвайки, че сте на прав път. Не се карайте и не викайте, бъдете мъдри, уравновесени и грижовни, простете и пуснете обиди. Можете да обърнете внимание на изграждане на взаимоотношения, намиране на компромиси, приятелска комуникация. Умерените упражнения могат да ви помогнат да се почувствате по-спокойни и щастливи.

Луна в Близнаци

Денят благоприятства установяването на нови контакти, общуване със съмишленици, колективна творческа работа, работа с всякакъв вид информация. Активен и натоварен ден, докато съществува риск от грешка поради излагане на външно влияние. Днес се препоръчва да се разхождате, да пътувате, да получавате нови преживявания. Обърнете внимание на полезността на храните, които ядете.

Четвъртък

Ден, повлиян от енергията на Юпитер. Социалният живот става важен. Необходимо е да се установят контакти, преговорите са успешни, комуникацията между хората се развива благоприятно. Препоръчително е да проявявате увереност, която да ви помогне да постигнете целите си.

Интересни статии...