Лунният календар 3 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 3 януари 2022 г., кой лунен ден е 3 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

3 януари 2022 г., понеделник

  • Нарастващата луна (първа фаза)
  • 1 лунен ден до 10:09 01/03/2022
  • 2 лунен ден от 10:09 03.01.2022
  • Луна в зодия Козирог
  • изгрев на луната ↑ 10:09
  • Лунна залеза ↓ 16:28
  • Лунна видимост 1%

Влиянието на Луната на 3 януари 2022 година

Нарастващата луна (първа фаза)

Първата фаза на нарастващата Луна, която се характеризира с енергията на появата на нови планове, задачи, идеи, както и растежа и развитието на планираното. През този период определено трябва да направите планиране, да запишете целите си за бъдещия период, да ги разделите на по-малки задачи и да започнете да ги изпълнявате. Всичко, което е заложено през този период, ще се развие, ще се умножи, затова се препоръчва да наблюдавате вашите действия, както и мисли, които до голяма степен влияят на реалността.

Този период е времето тялото да натрупа сили и енергия. Различни енергийни практики, спорт, медитация са от полза. Необходимо е да се направи промоция на здравето, нормализиране на храненето, разходка сред природата, за да се напълни с енергия.

Запознанства и връзки активно се установяват и развиват. Заедно с растежа на Луната нараства и жизнената енергия на тялото, увеличава се потенциалът за осъществяване на дела и взаимоотношения.

1 лунен ден

На този ден можете спокойно да планирате и поставите основите за целия предстоящ лунен цикъл. Денят, в който мислите имат специална сила и добър потенциал за реализация. Можете да практикувате медитация, визуализация, изпълнение на желания, благодарност към Вселената. Препоръчително е да прекарате този ден в добро настроение, не забравяйте да направите списък с цели и планове за бъдещето. Концентрирайте се върху позитивното, освободете ума си от обида и деструктивни мисли. Практиките, свързани с медитации на огън, ще бъдат полезни и находчиви.

Днес е по-добре да прекарате един ден в уединение и да си починете от ежедневните дейности и работа. Не е нужно да давате на тялото тежка физическа активност, също така да се откажете от алкохола и тежката храна. Здравословното състояние може да бъде донякъде отслабено, така че си струва да се грижите за себе си. Разходките сред природата, почивката в гората край огъня ще ви помогнат да се заредите с енергия.

2 лунен ден

На този ден можете спокойно да започнете да изпълнявате целите и задачите, поставени в деня на Новолунието. Добър ден за всяко ново начало. Лунната енергия постепенно набира сила и дава решителност за действие. Препоръчително е да слушате тялото си, тялото ще ви каже какво иска, какви дейности и храни са полезни за него и да повиши нивата на енергия и от какво е по-добре да се откажете. Денят е добър за спортни дейности и почистващи процедури.

Вътрешният глас на интуицията също ще бъде силен и ще помогне да се определи по-нататъшната посока на движение. Обърнете специално внимание на входящата информация, знаци и символи. Денят е добър за овладяване на нови знания и умения, постепенно системно развитие и работа в екип. Пътуванията и пътуванията ще бъдат успешни. Днес също си струва да се занимавате с домакински задължения и да прекарвате време със семейството си.

Луна в Козирог

Препоръчително е да контролирате емоциите, да подхождате отговорно и практично към решаването на проблеми. Това е подходящо време за работа, развитие на бизнеса, сделки и бизнес пътувания. Днес логиката и точността на делата и изчисленията се увеличават. Емоционалното състояние е сдържано и студено. Възможни са проблеми с опорно-двигателния апарат.

Понеделник

Денят е повлиян от лунната енергия, което го прави доста труден, особено емоционално. Днес не си струва да сключвате договори и да вземате важни решения.Препоръчително е да слушате вътрешния глас на интуицията.

Интересни статии...