Лунният календар 1 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 1 януари 2022 г., кой лунен ден е 1 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

1 януари 2022 г., събота

  • Намаляваща луна (четвърта фаза)
  • 27 лунен ден до 07:44 01.01.2022
  • 28 лунен ден от 07:44 01.01.2022
  • Луна в зодия Стрелец
  • изгрев на луната ↑ 07:44
  • Лунна залеза ↓ 14:18
  • Лунна видимост 3%

Влиянието на Луната на 1 януари 2022 година

Намаляваща Луна (четвърта фаза)

През този период има спад в жизнената енергия, това е пасивно време, когато тялото е в състояние на летаргия, слабост. Препоръчително е да отделите това време за завършване на текущите дела, както и да обобщите резултатите от дейностите си за месеца, за да проведете анализ. Сега не е време за сложни задачи и начинания.

Препоръчва се да се дава повече почивка на тялото, да се намали физическата активност. Медитациите, масажните и спа сесии, разходките сред природата ще бъдат от полза. Трябва да се пазите от конфликти, тъй като психиката също е уязвима и рискът от конфликти и кавги е висок. Чувствителността и уязвимостта се изострят. Много връзки ще бъдат подложени на изпитание, така че ако не искате да ги оставите в миналото, бъдете резервирани и емоционално откъснати.

Не можете да се ограничавате в храненето, по това време тялото се нуждае от сила. Внимавайте за здравето си. Добре е да правите различни енергийни прочиствания и практики, за да се отървете от ненужни неща, обиди, проблеми, токсични взаимоотношения.

28 лунен ден

Ден, който ще бъде доста хармоничен и спокоен, ако се държите съзнателно, проявявате внимание и концентрация. Работните дела, кариерното израстване и професионалното развитие вървят добре. Можете да направите дома си, да подредите пространството си. Не губете енергия за кавги и конфликти, поддържайте вътрешен мир.

Практикуването на медитация, разходките сред природата и правенето на това, което обичате, може да ви помогне да се почувствате по-добре. Спортните дейности, дихателните практики са полезни. Насочете силите си към конструктивност, творение и творение. Днес можете да почувствате връзката си с Вселената, да се почувствате като част от този свят. Внимателните и чувствителни хора ще получат техните съвети и прозрения.

Луна в Стрелец

Появява се целенасочено оптимистично настроение, желание да се действа незабавно. Енергията и бодростта се увеличават. Денят е благоприятен за решаване на правни въпроси, социален живот, учене и общуване и установяване на комуникации. Има желание да правите покупки, апетитът се увеличава, така че днес не трябва да се придържате към диета, но трябва да следите качеството на продуктите, а не да консумирате несъвместими храни.

Събота

Ден под въздействието на енергията на планетата Сатурн, влияещ върху работата и придобиването на нови знания. Можете да се справите с решаване на текущи проблеми, планиране, водене на бизнес преговори, учене и саморазвитие.

Интересни статии...