Тигров хороскоп за 2022 г. Тигър за жени и мъже

Идва най-хубавият час за собственика на годината на Тигъра. Всички мъже и жени от този знак ще бъдат най-добри във всички области на живота. Каквото и да се сетят, трябва да се сбъдне, като по магия. А съвместимостта на Тигрите с други знаци на хороскопа ще бъде очевидна и проста.

Съдържание:

 • Общи тенденции в хороскопа
 • 2022 любовен хороскоп
 • Здравен хороскоп за Тигър
 • Хороскоп за пари за Тигър
 • Хороскоп за жена
 • Хороскоп за мъж

Общи тенденции в хороскопа

Рисковите по природа представители също имат отлична интуиция. Това ги спасява в много деликатни ситуации. Те се състезават абсолютно навсякъде и във всичко, поради което в любовна връзка, състезавайки се за взаимни чувства, те стават прекрасни любовници. А външната мекота, зад маската на която се крие стоманената воля, много привлича противоположния пол.

Представителите на знака няма да се поддадат на манипулациите на други хора. Те защитават своите мнения с гордост и достойнство. Те наистина не толерират ограничения на личното пространство и свобода, така че няма да общуват с хора, които се опитват да контролират дейността си.

Техните красиви и щедри дела винаги привличат хората около тях. Но втората агресивна страна също плаши от себе си. Така че в обществото не бива да го показвате на всички. По-добре е периодично да си припомняте как другите могат да реагират на подобно поведение и как това ще повлияе на връзката по-късно.

Промоция, просто нереалистичен късмет, взаимно разбирателство в любовта и много други ползи в живота се очакват през 2022 година. Такъв общ подем ще стане забележим за всички около вас, което може да предизвика завист и недоволство. Трябва да бъдете по-внимателни при избора на приятели и непосредствена среда. Астролозите предупреждават за вероятността от нападения и агресия от завистливи хора.

Успешната 2022 г. поставя основите за следващия период. Затова си струва да обмислите внимателно финансите си.

Не бива да губите пари, да купувате ненужни скъпи неща. Тогава в бъдеще вноските само ще се увеличават. Ако познати поискат заем, по-добре преценете добре дали парите ще бъдат върнати обратно.

В любовна, романтична връзка определена стабилност ще дойде с ярки незабравими положителни емоции. Представителите на семейството ще зарадват своите сродни души с различни изненади, които само ще засилят съюза. И самотните Тигри през първата половина на годината ще могат да срещнат съдбата си и да започнат да изграждат силни, сериозни връзки.

2022 любовен хороскоп

Периодът ще е пълен с мисли за чувства, любов. През 2022 г. Тигрите, от друга страна, ще разгледат отношението си към противоположния пол, ще преосмислят романтичните грешки, които са допуснали, за да не се повтарят в бъдеще:

Статус на представител на тигъра Прогнози на астролозите
Самотни мъже и жени Целият период ще привлече вниманието на противоположния пол, като магнит. В този случай сериозността на връзката ще зависи от желанието им. И ако няма планирани сериозни срещи, ще има повече от достатъчно романтика.
Мъже и жени в началото на връзката Според предсказанията на хороскопа този период ще бъде решаващ в съюза. Или ще бъде получена оферта за брак, или партньорите ще се разделят като приятели.
Двойки Оказва се да се потопите напълно в семейния живот, да прекарате съвместни вечери, да се насладите на събитията от личния си живот.

Собственикът на годината е импулсивен, но интуитивен. Следователно в личните отношения той може да бъде галантен. И ще се опитат да скрият агресията.Той има различни връзки с различни знаци, но те не надхвърлят цивилизованите:

 • Драконът е предпазлив и разумен от раждането си. Тигърът наистина няма такива качества, така че съюзът ще стане допълващ се и взаимозаменяем. Такива връзки обикновено траят дълго време.
 • Ще има ярка и емоционална връзка с Коня. Тя ще може да задоволи страстите на партньора си, като същевременно запази независимостта. Астролозите смятат подобен съюз за много силен и силен.
 • В лицето на Кучето има надежден спътник, който споделя същите идеи и възгледи. Добър съюз по отношение на семейството, в който и двамата отиват към обща цел едновременно. Няма да има скандали и кавги в брака.
 • Плъхът ще осигури пълна свобода на партньора си във всички действия, свързани с повишен риск. Ако Тигърът не злоупотребява с добротата и лековерността на партньора, тогава бракът ще бъде силен и надежден.
 • Двама представители на този знак няма да могат да изградят надеждна връзка, семейство. Първоначалната страст също толкова бързо прераства в ревност и поредица от демонстрации. Но като приятел тук всичко ще се оправи. А в бизнес сферата Тигрите ще могат да намерят общ език.
 • Козелът може да стане бизнес партньор, но не и партньор в личния си живот. В общуването най-важното е да не поемате всички грижи на Козела, по-добре е да оставите създаването на идеи на себе си и Тигърът ще ги изпълни.
 • Глиганът отлично разбира партньора си на вербално и невербално ниво. Но вторият по никакъв начин не иска да слуша неговите съвети. В брака на тази основа са възможни кавги и скандали. Съвместимостта между знаците е несъвършена.
 • За петел ще бъде трудно да се разбира с суетна дива котка. Гордата птица няма да може да се примири със суетата на партньора си. Бракът ще бъде труден от самото начало.
 • Във връзка с Бика няма да е ясно дали Тигърът се страхува от него или просто го мрази. Представителите трябва да стоят възможно най-отдалечени.
 • Няма да има разбирателство и със Змията. Нито единият, нито другият не могат да се чуят, така че съюз е просто невъзможен.
 • Заекът няма да толерира агресивни атаки в негова посока, така че собственикът на годината изобщо не харесва това. Връзките са напрегнати, с редовни негативни сривове и кавги. По-добре изобщо да не се срещаме с тях.
 • Маймуната ще се опита да съблазни партньора си, но това винаги ще завърши с неуспех. Ако и двата знака започнат да живеят заедно, тогава тяхното съжителство ще се превърне в ад.

Здравен хороскоп за Тигър

Вътрешното и външното състояние обикновено са нормални. Само бързият успех може да подкопае емоционалната страна. Но като цяло ще има оптимистично настроение, което само ще доведе до подобряване на състоянието.

Хроничните заболявания могат да се почувстват през пролетно-есенния период. Ако веднага се свържете със специалист, тогава не се очакват усложнения. Болестта бързо ще премине и дори няма да остане в паметта.

Астролозите не съветват да не променяте нищо във външния си вид. Няма нужда от инжекции против стареене или други операции за подобряване на лицето. Напротив, съществува риск от нараняване и неуспешна операция, която само ще развали външния вид.

Хороскоп за пари за Тигър

Периодът обещава да бъде паричен през цялото време. Ще има и разходи, но няма да се налага да броите всяка стотинка. Такова парично състояние ви позволява да правите определени инвестиции, за да увеличите капитала си. Ако познати поискат пари на заем, тогава не е нужно да отказват. Основното е трезво да прецените рисковете от невъзвръщането на парите.

Ще има и безпрецедентен подем във вашия бизнес. Всички завършени транзакции ще доведат компанията до печалба. Когато подписвате договори с партньори, трябва да обърнете внимание на условията, написани с дребен шрифт. Тогава сделката ще върви гладко.

Препоръчително е да започнете да правите инвестиции през 2022 година. Отворете брокерска или индивидуална инвестиционна сметка и я попълвайте веднъж месечно.Това ще ви позволи да спестите не само за средносрочни, но и за дългосрочни цели.

В бизнес сферата всяка възможност за Тигри и Тигрици е усмихната. Авторитетът им в очите на началниците им ще се повишава всеки ден. И се предвижда неизбежното кариерно развитие. В този случай със сигурност ще се появят завистници, които ще се опитат да навредят. Трябва внимателно да разгледате заобикалящата ви среда и по възможност да се дистанцирате от такива хора.

Хороскоп за жена

Тигриците ще се чувстват като кралици, както никога досега. Без изключение всички наоколо ще започнат да се възхищават на външния им вид и величие. Дамите обаче не трябва да носят корона и да бъдат арогантни. Защото другите могат да го свалят толкова бързо, колкото са го сложили. Хороскопът съветва да се отнасяте с голямо уважение към феновете мъже. Не бива да използвате директно чувствата им и да ги унижавате от време на време.

В работата всичко също върви добре. Проекти, стартирани през 2022 г., безупречно изпълнени задачи определено ще допринесат за кариера. Всички постигнати успехи ще бъдат оценени от приятели и семейство, които са наблизо. Астролозите дори препоръчват да споделяте постиженията си с тях. Освен това Тигрите наистина обичат похвалите и възхищението.

Трябва да се следи отблизо здравословното състояние. Хроничните заболявания могат да се влошат през пролетта. Ето защо при първите симптоми трябва да се консултирате с лекар. Не е необходимо да се отлага лечението и всяко заболяване трябва да бъде премахнато незабавно на първия етап.

Всичко ще бъде в ред с външния вид, така че не трябва да прибягвате до хирургически интервенции. Във всеки случай на феновете няма да има край.

Хороскоп за мъж

През 2022 г. движението нагоре е осигурено за мъжете. Не са предвидени пречки за постигане на каквито и да било цели. Всички желания също ще бъдат изпълнени при първото движение. Проактивните мъже ще бъдат възнаградени чрез разширяване на бизнеса си, сключване на нови споразумения за разширяване на собствения им бизнес.

Според прогнозите на астролога, финансите ще текат през цялата година. Трябва да внимавате с харченето през лятото. Напълно възможно е да бъде похарчена доста голяма сума. Ето защо си струва да изчислите всичко предварително, за да не останете без пари. И ако успеете да отидете в чужбина, тогава не бива да съжалявате за тези разходи. В крайна сметка новите получени емоции ще ви развеселят за дълго време и ще подкрепят вашето здраве.

Мъжете, които имат дълга и сериозна връзка с избраника си, ще направят дългоочаквано предложение за брак. И партньорът определено ще се съгласи с подобно обжалване.

Самотните мъже ще могат да се срещнат с момичето на мечтите си, което ще промени целия им живот и мироглед. Женените представители ще станат просто перфектни, което ще зарадва съпругите им.

Хороскопът предсказва период, пълен с положителни събития за собственика на годината, така че можете напълно да реализирате всичките си възможности. Понякога на Тигъра ще му се струва, че държи магическа пръчка, която ще изпълни мечтите му. Независимо от това, струва си да обмислите действията си, за да не правите необмислени покупки или да влезете в съмнителна измама.

Интересни статии...