Пощенски картички Честита Нова година на Тигъра 2022 - голям комплект!

Не толкова отдавна беше доста често да се изпращат пощенски картички един на друг. Пощальоните донесоха не само поздравителни картички, но и изображения с изгледи на курорти от роднини, които са отишли на почивка. Сега това не е толкова често, но в навечерието на различни празници мнозина изпращат поздравителни картички. За тези, които искат да си спестят времето, събрахме новогодишни картички за годината на Тигъра, които могат да бъдат изпратени на семейството и приятелите, като вземете индивидуални новогодишни поздравления за всички.

Символ на Нова година 2022 - Тигър

Бавният и детайлен Вол отстъпва през 2022 г. на динамичния и енергичен Син Воден Тигър. Ето защо не трябва да очаквате спокоен и тих поток от живот през следващите 365 дни. Като цяло годината ще бъде успешна за всички знаци. Разбира се, в живота на всеки ще има грешки, които не могат да бъдат избегнати, но те ще се превърнат в необходим етап по пътя към просперитета и благосъстоянието.

Новогодишна картичка

Символът на годината също ще има благоприятен ефект върху отношенията. Самотните имат значително по-голям шанс да срещнат своята сродна душа. Също така Тигърът ще се бие до последно и ще се опита да запази съществуващата връзка, ако някой от партньорите има необмислено желание да я прекъсне.

Честита Нова година 2022

Първите новогодишни картички за приятели и познати

Интересното е, че първоначално в Англия имаше обичай да се пишат кратки поздравителни писма, докато през 1795 г. Хенри Кол, директор на един от музеите в Лондон, не реши да направи изненада за своите приятели и познати. Той покани приятел на художника Джон Хорсли да нарисува малка ярка картина за всеки.

Картина с поздравления за годината на Тигъра

Този формат на поздравления бързо стана много популярен. Първоначално броят на парцелите върху картите беше ограничен, но постепенно зимни пейзажи, композиции от смърчови клони с тематични декорации и изображения на животни бяха добавени към Дядо Коледа. Например картичките за Нова година на тигъра са украсени с изображения на тази грациозна дива котка.

Тигър дъвче дърво

Защо пощенските картички бяха скъпи преди?

Само пет години след изобретението пощенските картички бързо се разпространиха из цяла Европа. Те можеха да бъдат закупени във всяка поща заедно с хартия, печати и пликове, но не всеки можеше да си позволи такова придобиване.

Снимки с поздравления за годината на Тигъра

Цените за хубави поздравителни картички бяха хапливи. Високата цена се дължи на технологията на производство, при която се използва фотомонтаж, бижута от злато и лъскави трохи и подобни на истински боядисан сняг от борна киселина. Такъв подарък, както в буквален, така и в преносен смисъл, беше скъп. Сега можете да изтеглите безплатни пощенски картички за любимите си хора, които не отстъпват по красота на пощенските картички от миналото.

Поздрави за първа Нова година

Първата картичка с думите „Весела Коледа и щастлива Нова година!“, Която изобразява семейство на празнична трапеза с коледно дърво на заден план, е от 1843 година. Този сюжет беше толкова обичан, че в американските семейства имаше традиция да се правят пощенски картички под формата на семейни снимки в забавни новогодишни пуловери.

Дядовците, бабите и други близки роднини ще бъдат много доволни от такива новогодишни поздравления. Но ако получателят не възнамерява да запази тревожно изпратената снимка, тогава можете да дадете карта с изображението на това животно за годината на Тигъра.

Весели картички за годината на тигъра

Може да изглежда, че новогодишните картички от този вид са се появили наскоро.Но не, такива поздравления съществуват отдавна, само че те не бяха толкова широко разпространени като традиционните сюжети, защото не всеки може да представи такава карта. Сега също трябва да помислите добре, преди да изпратите дали адресатът ще разбере такова поздравление. Но ако приятел или приятелка има чувство за хумор, подобно на вашето, смело изберете една от предложените опции.

Интересни статии...