Пощенски картички за Нова година 2022 - безплатно изтегляне!

Казват в навечерието на Нова година, че каквото и да се случи, едно ще се случи - всички се напиват. Но сериозно, този път подготовката за Нова година 2022 започна непростимо късно. Собствениците на търговски центрове не бързат да украсяват витрини и да излагат новогодишни стоки. Може би причината е в липсата на бюджет или може би в относително топлото време. По един или друг начин не можете да оставите настроението за Нова година да поеме по своя път. Има безопасен начин за това - да се въздейства на всички телесни системи наведнъж: зрителна, слухова и кинестетична. Поставете музика за Нова година, изпечете ароматни меденки и за да направите визуално въздействие, започнете да търсите новогодишни картички за приятели и семейство. Настроението определено ще се появи!

И между другото, попаднали сте на правилното място: създадохме за вас авторска колекция от пощенски картички, която не се среща никъде другаде в Интернет. Все още не. След това, разбира се, „майсторите“ ще ги отвеждат на други сайтове. Но както се казва, съдията блокира само Google Adsense за нарушаване на авторски права. В крайна сметка имаме изходния код, ако разбирате какво имаме предвид. :)

Всички пощенски картички са без водни знаци, което е много удобно. За да увеличите някоя от тях, просто кликнете върху изображението. За лична употреба можете да ги изтеглите абсолютно безплатно.

Ето какво имаме:

  • неутрални пощенски картички „за всички“.
  • Новогодишни картички на приятели и приятелки,
  • карти за семейството (майка, татко, дъщеря, син)
  • 2022 Честита Нова година романтични картички
  • официални опции

Неутрални картички "Честита Нова година 2022" за всички

Можете да поздравите всеки с такива възможности за снимки: от учител и шеф до най-лошия приятел. Поздравления, надписи и пожелания, на които пощенските картички са универсални.

Новогодишни картички за приятели и приятелки

Такива опции за поздравления могат да бъдат изпратени на любимата ви приятелка, приятел или просто познат, с когото сте „наравно”.

Семейни карти

Тук сме събрали поздравления за мама, татко, дъщеря и син. Такива новогодишни картички са наистина рядкост. Затова запазете тази страница на стената си във всяка социална мрежа, за да не се изгубите.

Романтични карти

Не е тайна, че Нова година е не само време на чудеса, но и време на романтика. Ако изведнъж в навечерието на Нова година сте извън половинката си, изпратете на нея (или на него) нежна и сладка пощенска картичка.

Честита Нова година Официални картички

Тези пощенски картички са малко по-различни от другите и обикновено се изпращат на колеги, служители или корпоративни клиенти. Те имат строг дизайн (няма място за анимационни снимки), лаконично изпълнение и по-сдържани желания.

Надяваме се, че нашата селекция ви е харесала! Весели празници и щастлива Нова година Уикенд!

Интересни статии...