Пощенски картички Честита Нова Година на Вола 2021 - голям комплект!

Предстоящата 2021 година е втората година от 12-годишния цикъл според източния календар, който ще се проведе под егидата на White Metal Bull. За да върви добре, трябва добре да се подготвите за срещата му, но без бързане и суетене. Трябва да се погрижите не само за празничната вечеря, декорацията на дома и тоалетите, но и не забравяйте да поздравите всички свои близки.

В Япония изпращането на поздравителни картички до семейството, приятелите, колегите и познатите е задължителен новогодишен ритуал. Такива пощенски картички се наричат - nengajo. През 2003 г. тази малка островна държава постави рекорд с над 4 милиарда ненгаджо, отпечатани от японската поща. Можем да спасим повече от едно дърво, като изберем електронни картички за Годината на Вола.

Кого ще поздравяваме?

  • На приятели и познати
  • За колеги
  • Възлюбени
  • Семейство
  • Пощенски картички с хумор

На приятели и познати

Приятели в училище, университет, бивше работно място и познати, с които някога сте кръстосвали и продължавате да поддържате връзка, макар и не в близост - това е най-многобройната категория. Не винаги има време и възможност да поздравя всички лично или по телефона. В този случай ще ви помогнат безплатни новогодишни картички, които могат да бъдат изтеглени на нашия уебсайт и след това изпратени по имейл. А цветният бик с поетични поздравления за пощенската картичка само ще засили ефекта!

На колеги "Честита Нова Година!"

Корпоративният етикет включва поздравления на колеги и партньори за Нова година и други празници. Списъкът с онези, които трябва да изпратят пощенски картички за Нова година на Вола, трябва да се погрижи предварително. Също така е важно текстът на поздрава (електронен или на хартия) да е в съответствие с правилата за бизнес кореспонденция. По-неформално лично послание може да бъде адресирано само до колега, с когото се поддържат не само делови, но и приятелски отношения.

Пощенски картички за любими

Нова година е време, когато единството помежду си се усеща особено силно. Влюбените искат да внесат колкото се може повече романтика и приказки във връзката. Не само внимателно подбрани подаръци, но и сладки символи като пощенски картички ще помогнат да се справите с това. В годината на Вола искреният електронен поздрав или изпратен по обикновена поща може да стопи сърцето дори на Снежната кралица.

Новогодишни съобщения до семейството

Въпреки че Нова година е семеен празник, едва ли ще бъде възможно да се съберат всички роднини на една маса. Така че защо да не изпратите красиви поздравителни картички на тези, които са далеч. Наложително е да не забравяте за родители, братя, сестри и други роднини. На баба, която не знае как да използва компютър, може да се изпращат поздравления по обикновена поща, а на по-напреднала леля да се изпраща имейл.

Пощенски картички с новогодишен хумор

Не е тайна, че за някои хора наближаването на новогодишните празници и суматохата, която ги съпътства, предизвикват блус и тъга. Ако във вашата среда има такива познати, тогава можете да опитате да ги развеселите с комична пощенска картичка. Ще бъде добре, ако на него присъстват не Дядо Коледа и Снежанка, а символът на годината. Забавната Борка или сладката Буренка с комични поздравления ще могат да развеселят всеки.

Интересни статии...